Ioan Becali anunţă că pregăteşte un film cu viaţa lui: „Se va numi Don Giovanni”. Dezvăluiri despre mafie, Securitate şi soţia agăţată „pe trotuar”: „Fratele meu, eu am angajaţi care să dea şi mesaje de pe telefon pentru mine”

Impresarul care a făcut istorie în fotbalul românesc şi-a povestit viaţa de poveste la podcastul găzduit de Damian Drăghici.
Filip Stan
15 mart. 2024, 13:02
Ioan Becali anunţă că pregăteşte un film cu viaţa lui:
Mitică Dragomir, moment uluitor cu Giovanni Becali într-un cazinou din Bucureşti. "Ce bani? Arestaţi toţi!"

Invitat la podcastul lui Damian Drăghici, Giovanni Becali a vorbit despre fuga din ţară, despre cum a învăţat bulgară pentru a transfera jucători de la sud la Dunăre, despre mafia din Napoli, celebra bişniţă cu ceasuri şi despre partenera care i-a ajuns soţie pentru că nu a avut 2-3.000 de euro că „să o iau direct de pe Trocadero”.

Giovanni Becali a făcut dezvăluiri despre filmul autobiografic ce urmează să fie lansat. Titlul peliculei este unul interesant, dar nu surprinzător, deoarece îl plasează pe impresar în rândul mafioților, cu a căror lume se și identifică.

Giovanni Becali a venit cu detalii despre stadiul filmărilor pentru producția cinematografică despre viața lui.

Impresarul a transmis că încă filmează pentru filmul autobiografic, care ar urma să fie lansat peste aproximativ un an și jumătate.

„Mă ocup de filmul meu, colaborez foarte bine cu scenografii, regizorii și ceea ce mă înteresează cel mai mult este filmul. În rest se ocupă cei de la firmă, dacă vor avea nevoie să intervin cu un telefon o fac cu cea mai mare plăcere.

Filmăm secvențe, filmăm ce spun eu și cum trebuie să fie actorii care joacă înaintea mea. Îți dau prea multe detalii și nu am voie, mă rețin să vorbesc mai mult. Am o exclusivitate, o să plătesc o amendă pentru discuția asta.

Cred că într-un an, un an și jumătate va apărea. Sunt concentrat numai pe asta, este ceva ce las în urma mea în afara celor din fotbal. Voi lăsa și acest film prietenilor, familiei, copiilor și așa mai departe. Titlul este hotărât: «Don Giovanni»”, a afirmat Giovanni Becali.

„Am început filmările la filmul «Don Giovanni», care va prezenta toată viața mea. Am contract de exclusivitate cu o firmă și nu am voie să vorbesc despre asta. E o excepție. Filmul va prezenta adolescența mea, maturitatea mea”, spunea Giovanni Becali, pentru sursa citată, la sfârșitul anului 2023. „Nu pot oferi nicio declarație doi ani de zile, nu am dreptul acesta”, mai afirmase Giovanni Becali.

Impresarul confirmă şi acum declaraţiile cu „Eu sunt Giovanni Becali, mafiotul…”, are secretari care-i ţin telefonul

Giovanni Becali va rămâne în istorie după celebra declarație în care explică cum se comportă el, ca mafiot. „Eu sunt mafiot, pentru că sunt mafiot prin modul meu de a mă comporta. Parchez maşina, dau un milion şpagă, mă duc la ospătar, pentru o notă de şapte milioane, las două şpagă. Nu mă bag în seamă cu oricine. Eu sunt Giovanni milionarul, şmecherul, mafiotul.

Cum să nu am prestanţa mea, când cobor din Rolls? Nu pot să devin papagalul presei, pe mine mă cheamă Giovanni Becali. Să vin eu să stau lângă cracii şi lângă ţâţele ăleia? Poate îmi plac şi mie ţâţele, dar nu pe faţă aşa.

Mafiotul de azi nu mai împuşcă, nu mai recuperează bani, mafiotul de azi face bani de unde nimeni nu îşi închipuie şi i se spune naşul pentru că este respectat”, spunea Giovanni Becali, în urmă cu 11 ani.

Acum, la podcastul lui Drăghici, Becali spune că tehnologia distruge un fotbalist: „TikTok-ul, instagramul – astea distrug fotbalistul. În alte ţări, le iau telefoanele!”

„Fratele meu, telefonul meu e cel mai mic, ca să nu ocupe loc, am secretari, am oameni angajaţi, să-mi dea şi mesaje, nu vreau să-mi încarc eu…mai dau şi eu un mesaj, dar nu vreau să spun mai multe, trebuie să vedem filmul”

Cum a scăpat Giovanni Becali de Securitate

Giovanni Becali a reușit să scape de securiști când deja era fugit peste hotare. A fost unul dintre puținii fugari pe care Securitatea i-a lăsat în pace. Asta deși a reușit să plece din țară cu greu, prima dată fiind prins. Atunci a fost și întors acasă unde a fost muștruluit inclusiv de tatăl lui George Becali.

Cu toate acestea, nu a renunțat, câteva luni mai târziu după ispravă a reușit să plece cu adevărat din România, pentru a se îmbogăți. Culmea este că nu evita să meargă la meciurile pe care naționala le disputa cu alte state. Chiar dacă știa că este fugar. Îi cunoștea pe securiștii de la Steaua și Dinamo.

Giovani Becali, lovitură năprasnică primită la Poarta Albă. Soţia sa l-a anunţat că divorţează

”I-am cunoscut pe ăia de la Dinamo, de la Steaua, care veneau cu Naționala… Știi ce ziceau securiștii ăia? «Doamne ferește, băi, nea Giovanni, păi ce să scriem noi de voi, frate, ce să scriem? Stăm aici de zece zile, în cantonament și n-ați vorbit o dată rău de Ceaușescu, de România… Voi ați vorbit numai de șmecheria voastră, cum faceți banii, ne-ați cinstit, ce să scriem noi de voi? Ce, voi sunteți fugiți politic?

Voi sunteți niște șmecheri care ați fugit să șmecheriți Occidentul!»”, a declarant fostul impresar. De altfel în țările prin care a fost Giovanni Becali s-a ocupat printre altele cu jucatul banilor la casino.

Ce poreclă avea Giovanni Becali între infractorii cu care făcea bișniță pe Magheru! Dezvăluiri incredibile despre manevra cu care îi „momea” pe milițieni: „Băga 200 de dolari într-o groapă și le spunea așa”

Personaj înainte de Revoluția din 1989, Marian Clită are acum 74 de ani și cunoaște tot ce s-a întâmplat în lumea infracțională în perioada regimului comunist.

Aflat până de curând într-un azil de bătrâni, el a vorbit despre lumea interlopă de la acea vreme și l-a ”radiografiat” pe agentul FIFA Giovanni Becali.

Marian Clită și-a început activitatea infracțională pe când avea doar 14 ani. A spart locuința vecinei și a plecat de acolo cu toate bijuteriile. A mers apoi mai departe. Mult mai departe. A făcut crimă, una care a uluit Europa și nu numai, atunci când a omorât o stewardesă în Danemarca.

Dezvăluiri senzaţionale despre un episod mafiot din anii ’90. Mitică Dragomir şi Giovanni Becali, urmărire spectaculoasă prin Bucureşti cu pistoalele scoase!

Acum, cel care se laudă că a învârtit milioane de euro a ajuns sărac lipit. A fost adăpostit la un azil din Capitală, dar a fost dat afară și de acolo de acolo în urmă cu două săptămâni.

El a vorbit despre Giovanni Becali, agentul care a făcut furori în întreaga lume, despre porecla pe care o avea acesta în lumea interlopă de pe vremea comunismului și despre cum mituia acest milițienii de la acea vreme.

”Giovani Becali? Îmi creezi niște nostalgii. Mă mai întâlneam cu el pe Magheru și o mai ardeam împreună, cu valută… Un al treilea striga miliția, poliția și noi fugeam cu tot cu valută. Ceea ce a spus el pe la televizor, cu Serghei Mizil, este vero, că, dacă se ducea la schimb în oraș sau să cumpere marfă din shop, totdeauna avea o rezervă de 100-200 de dolari, în funcție de cum știa că-l prinde, și o băga într-o groapă, acolo, și spunea: hai să vă dau subiect!

Dar nu înțeleg de ce-i spune Giovanni, când toată viața l-a chemat Ion? Și diminutivul acela atribuit, Țânțar, este adresat lui Giovanni, nu lui Gigi Becali. I se spunea așa pentru că așa vorbesc ei, cu ț, ț, ț”, a declarat Marian Clită pentru Cancan.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Cinci zodii au parte de schimbări radicale și noroc major. Din 15 iulie primesc tot ce își doresc, bogății, relații noi și succes garantat
Capital.ro
Maghiarii ne salvează. Moment ISTORIC. Ajutor nesperat din partea Ungariei
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Vestea momentului pentru o categorie de români! Data la care vor încasa mai mulți bani
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Un nou tip de locuri de muncă. Aplicația care a revoluționat piața
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Coaliția va discuta calendarul alegerilor prezidențiale joi la ora 9:00
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?