Ioana Ginghină, despre divorțul lui Karmen Minune: „Vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Karmen Minune a surprins pe toată lumea cu divorțul, iar Ioana Ginghină nu s-a putut abține să nu comenteze subiectul momentului. Fiica lui Adrian Minune a anunțat că ea și soțul ei, Bogdan Căplescu, s-au decis să pună capăt mariajului, după cinci ani de la cununia civilă.
Alina Costache
03 sept. 2024, 23:41
Ioana Ginghină, despre divorțul lui Karmen Minune:
Ioana Ginghină, despre divorțul lui Karmen Minune

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul momentului. Deși fiica lui Adrian Minune a declarat că ea și șoțul ei vor avea în continuare o relație cât se poate de normală, actrița este de altă părere.

Citește și: Ioana Ginghină, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu fiica ei: “Nu am fost niciodată prietena ei, i-am subliniat de multe ori asta”

Ioana Ginghină nu crede că cei doi vor rămâne prieteni

Invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, actrița a vorbit public despre despărțirea dintre Karmen Minune și partenerul ei. Ioana Ginghină a recunoscut că subiectul o sensibilizează, deoarece și ea a trecut printr-un divorț. Cu toate acestea, nu este de părere că între cei doi va mai exista o relație de amiciție după separare.

Este un subiect care mă mișcă, pentru că am trecut și eu printr-un divorț. În știrile mondene am văzut că divorțează Karmen Minune și o face frumos. Înțeleg că se înțeleg foarte bine și că totul este în regulă, că rămâne o amiciție după această despărțire. (…) În final spun că mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”, a mărturisit Ioana Ginghină.

Fiica lui Adrian Minune a mărturisit că se vor ocupa în continuare împreună de fetița lor, chiar dacă nu vor mai avea o legătură amoroasă.

Cu siguranță nu e momentul potrivit pentru o astfel de veste, dar prefer să fiu eu cea care vă anunță lucrul ăsta (…) De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie, sau că nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit.

Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vor avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră și nu e decât un motiv de bucurie faptul că există Sofi. (…)

Scopul meu și al soțului meu este ca fetița noastră să fie bine și să treacă ușor peste perioada care urmează pentru că se întâmplă schimbări în viața ei și nu e ușor pentru niciun copil care trece prin așa ceva. Sofi va face parte, în continuare, și din viața mea și din viața tatălui ei”, a spus Karmen Simionescu, pe pagina sa de Instagram.

Spynews
”De când se trezeşte...” Ce părere avea Adrian Minune despre ginerele său, înainte să se despartă de Karmen Minune. Manelistul, declarații despre Bogdan Căplescu
Bzi.ro
Maria de la Insula Iubirii a făcut senzație în costum de baie! Ce manelist a pus ochii pe blondină
Fanatik.ro
Ce a găsit un bărbat din Neamț într-o fântână la care lucra. A venit imediat poliția
Capital.ro
Avertisment pentru cei cu termopane la bloc. Sunt obligați prin lege. Amenda e 4000 lei
Playtech.ro
WOW ce schimbare totală! Păpușa de la Glina e de nerecunoscut ACUM. Dumnezeule, cât e de frumoasă
DailyBusiness
Românii dau năvală la Lidl pentru acest produs. E delicios și APROAPE GRATIS!
Adevarul
Mesajul Mongoliei după ce nu a pus în aplicare mandatul de arestare emis pe numele lui Putin: „Mâinile noastre sunt cam legate”
Spynews
Nu mai există șanse de împăcare! Perneș de la Mireasa vorbește despre despărțirea de Sabrina! De ce s-au separat și cum trebuie să fie viitoarea lui iubită
Spynews
Ce era în plicul de pe sicriul prințesei Diana pe care Harry a scris "mami"
Evz.ro
Generalul Dumbravă a depus în dosarul de la DNA o înregistrare cu denunțătorul Hideg
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Familia lui Radu Brînzan, polițistul care a murit în timp ce tundea iarba în curte, nu va primi pensia de urmaș
Playsport.ro
Cristiano Ronaldo și Georgina, așa cum nu au mai fost surprinși niciodată! Ce au făcut pe un iaht de lux, în larg, când credeau că nu-i vede nimeni
kanald.ro
Pisica Vasi ar fi fost găsită! Oana Zăvoranu intervine, și ea, în cazul mascotei aeroportului Otopeni: „Mă doare sufletul! Nu există legi care să protejeze animalele”
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor și cântăreț s-a stins. România se roagă pentru sufletul lui
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
"Ea era rece, moartă, iar el abia respira" Ana Maria a murit în beci, lângă soțul ei, din cauza monoxidului de carbon emanat de mustul în fermentație. Cei cinci copii ai soților au ajuns în grija statului
substantial.ro
Polițist din Sibiu reținut după agresarea unui șofer în trafic
MediaFlux
Pensiile se CALCULEAZĂ din nou! ANUNȚUL Șefului Casei de Pensii, Daniel Baciu
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...