Ioana Ginghină, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu fiica ei: “Nu am fost niciodată prietena ei, i-am subliniat de multe ori asta”

Ioana Ginghină, în vârstă de 46 de ani, este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România. Recent, ea a vorbit despre relația pe care o are cu fiica ei.
Filip Stan
15 aug. 2024, 17:03
Ioana Ginghină, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu fiica ei: “Nu am fost niciodată prietena ei, i-am subliniat de multe ori asta”

Ioana Ginghină, în vârstă de 46 de ani, este una dintre cele mai cunoscute actrițe de film din România. Ea s-a făcut remarcată încă din anul 2004 prin rolul interpretat în prima telenovelă românească, „Numai iubirea”. Pe platourile de filmare, vedeta l-a cunoscut și pe Alexandru Papadopol, cel care i-a devenit soț ulterior. Cei doi au avut o frumoasă poveste de dragoste și au împreună o fiică, pe Ruxandra, în vârstă de 16 ani. Cu toate că au luat-o pe  drumuri separate, cei doi și-au educat fiica așa cum au știut mai bine, iar recent, adolescenta și-a sărbătorit ziua de naștere. Cu această ocazie, actrița a vorbit despre relația pe care o are cu fiica ei.

Cât de implicată este Ioana Ginghină în viața fiicei ei, Ruxandra

Ruxandra, fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol, a împlinit zilele trecute vârsta de 16 ani. Tânăra nu a vrut să meargă în concediu cu mama ei și cu actualul soț al acesteia, Cristi Pitulice, ci a prefert să plece într-o tabără în Anglia. Ioana a mărturisit că este genul de mamă care se adaptează fiecărei etape din viața Ruxandrei și, cu toate că are o relație bună cu fiica ei, preferă să impună reguli și limite.

Întrebată de Ciao cum era Ioana ca mamă în urmă cu 16 ani, aceasta a răspuns: „Eram o mamă la început de drum, entuziasmată și fără nicio teamă. Știam că a fi mamă stă în instinctul nostru al femeilor și cum nu eram nici prima și nici ultima femeie care a născut un copil, aveam încredere ca o să fie bine. Să nu uităm că am crescut-o și pe sora mea Elena, deci nu eram străină de aceste lucruri.”

Totodată, vedeta a mărturisit că este apropiată de fiica ei, dar că știe că este la vârsta la care are nevoie de spațiu și libertate.

Citește și: Cum se menține Ioana Ginghină la 45 de ani: „Îl faci acum și în 2 ani tot întinerești. Silueta se întreține greu”

„Nu am fost niciodată prietena ei, i-am subliniat de multe ori asta. Sunt mama ei, care o îndrumă, o crește și o ghidează atunci când e nevoie. Asta nu înseamnă că nu ne-am jucat când era mai mică. Și acum petrecem timp împreună, la shopping, ne uităm la filme și seriale, avem seri cu jocuri de societate, dar raportul este clar de mamă și fiică”, a mai afirmat actrița.

Citește și: Ioana Ginghină, schimbare radicală, după opt ani în care a trăit așa: „Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii cu B12. Era deja bătaie de joc”

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Simona Halep a fost exclusă! Decizia luată acum de americani
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
VINE CRIZA? Aceste prețuri vor exploda cât de curând
Adevarul
O plimbare cu telecabina într-o stațiune de top din Italia, de trei ori mai ieftină față de Sinaia: „E japcă la prețuri”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Emisiune scoasă din grilă de la Antena 1. Mulți au rămas fără loc de muncă
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Elena Udrea e terminată. Nu mai are nicio șansă. Suferă cumplit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
PENSIONARII NEMULȚUMIȚI de RECALCULARE, vizați DIRECT! URGENT trebuie să facă asta
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...