Ioana Năstase, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu soția lui Ilie Năstase: ”În ultimele trei luni m-am simțit cam rău”

În momentul de față, soția lui Ilie Năstase, Ioana, trece prin momente grele din punct de vedere al sănătății. Ioana Năstase a ajuns la spital, după ce i s-a făcut foarte rău și avea dureri groaznice de cap. Ea susține că starea s-a agravat în ultimele luni și că a luat decizia de a merge la spital pentru o serie de investigații.
Filip Stan
06 feb. 2024, 14:20
Ioana Năstase, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu soția lui Ilie Năstase: ”În ultimele trei luni m-am simțit cam rău”

În momentul de față, soția lui Ilie Năstase, Ioana, trece prin momente grele din punct de vedere al sănătății. Ioana Năstase a ajuns la spital, după ce i s-a făcut foarte rău și avea dureri groaznice de cap.

Citește și Ilie Năstase, umilit de statul român. Ce pensie primește fostul lider mondial din tenis

Ea susține că starea s-a agravat în ultimele luni și că a luat decizia de a merge la spital pentru o serie de investigații.

Ioana Năstase a declarat că avea mari dureri de cap, mai ales pe timpul nopții. Mai mult decât atât, vedeta susține că odată i s-a făcut atât de rău încât a fost nevoită să se așeze imediat jos.

”În ultimele trei luni m-am simțit cam rău”

Astfel că, soția lui Ilie Năstase a mers la spital, pentru a face un set de analize.

„În ultimele trei luni m-am simțit cam rău. Aveam dureri foarte mari de cap, noaptea mai ales mă durea foarte tare capul și nu am mai putut sta așa. Așa că m-am dus la spital și mi-am făcut analizele, acum aștept rezultatele.

Țin minte că atunci când mi s-a făcut foarte rău m-am așezat pe scări să nu se întâmple altceva mai rău de atât”, a declarat Ioana Simion pentru Click!

În ciuda problemelor de sănătate care îi dau bătăi de cap, Ioana Năstase și-a luat familia și a plecat la munte pentru a se relaxa.

Citește și Ilie Năstase, prima reacţie după ce Ioana Năstase a spus că a bătut-o: Aşa spune ea? Nu îmi aduc aminte

„Mă înțeleg foarte bine cu nora, băiatul și nepoțica mea de cinci anișori. Zilele trecute i-am luat pe toți la Poiana Brașov și ne-am relaxat puțin. Ei doi (fiul și nora Ioanei – n.r) sunt împreună de când erau mici, cred că fiul meu avea 16 ani.

Deci eu cu nora mea nu ne cunoaștem de ieri, de azi. Îi văd că se înțeleg foarte bine, ceea ce mă bucură mult. Nu mă bag în casa lor pentru că nu am de ce. Se descurcă singuri, sunt mari. Dacă îmi cere un sfat le dau dacă nu, nu, îmi văd de treaba mea”, a mai spus Ioana pentru Click!

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Subiecte geografie la Bacalaureat 2024. Cum se rezolvau și care este baremul de corectare. Proba la alegere a profilului la BAC 2024. Update
Capital.ro
S-a dat lege obligatorie pentru casele și blocurile vechi. Iohannis a semnat joi, 4 iulie
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Reduceri la călătoriile cu trenul către alte țări! Oferta momentului de la CFR Călători
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Antonia a încins, din nou, internetul. Vedeta le-a sucit mințile fanilor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Caz rarisim! El este elevul care a luat cea mai mică notă din România, la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
UPDATE A fost afișat baremul pentru pentru examenul scris la Fizică, Chimie, Biologie și Informatică pentru profilul real BAC 2024
Capital.ro
NU se mai plătește TAXĂ. Scutirea va fi trecută în lege: Exact cât are nevoie o familie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Călătoria cu avionul se scumpește din cauza taxei de mediu
MediaFlux
PENSIILE se RECALCULEAZĂ ANUAL! ANUNȚ pentru toți SENIORII
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!