Ioana Tufaru i-a mulțumit lui Gigi Becali, prin fiul ei, pentru toți anii în care i-a ajutat familia: „El a fost aproape de noi din umbră”

Ioana Tufaru l-a prezentat, pentru prima dată într-o emisiune, pe fiul ei de opt ani, Luca Andrei George. Fiica Andei Călugăreanu a dezvăluit de ce a decis să își țină băiețelul departe de lumina reflectoarelor.
Filip Stan
04 iun. 2024, 09:22
Ioana Tufaru i-a mulțumit lui Gigi Becali, prin fiul ei, pentru toți anii în care i-a ajutat familia: „El a fost aproape de noi din umbră”
Ioana Tufaru, gest de mulțumire față de Gigi Becali

Ioana Tufaru a fost prezentă, alături de fiul ei, Luca, în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, unde a dezvăluit motivele pentru care Gigi Becali nu a putut să îl boteze pe copilul ei. Cu toate astea, drept mulțumire pentru tot ce a făcut latifundiarul din Pipera ani de zile pentru familia sa, aceasta i-a pus fiului său și numele George.

Fiica regretatei Anda Călugăreanu a mărturisit că ziua în care l-a adus pe lume pe fiul ei i-a schimbat total viața, iar acum poate spune că el este tot ce și-a dorit cu adevărat. Luca a fost foarte fericit că a acordat primul lui interviu și a vorbit despre școală, învățătoare, tatăl lui și oamenii pe care îi iubește.

Citește și: Cum se mai înțelege Ioana Tufaru cu Gigi Becali. ”Nu mai suntem sub aripa lui protectoare”

Ioana Tufaru și-a numit fiul după Gigi Becali

Cu toții știu că Ioana Tufaru a fost ajutată de Gigi Becali din punct de vedere financiar. Aceasta a dezvăluit ce gest de recunoștință a făcut față de acesta.

„Inițial voiam ca pe fiul meu să îl cheme David, dar a devenit o modă și nu am mai vrut. I-am pus Luca, pentru că am auzit o mămică când și-a strigat copilul și am vrut neapărat, Andrei pentru că mi-am dorit clar și am adăugat George drept mulțumire domnului Gigi Becali, pentru tot ce a făcut pentru noi. Ne-am dorit la vremea aia să ni-l boteze. El a fost aproape de noi din umbră.”, a declarat Ioana Tufaru, la WOWnews.

Ioana Tufaru susține că are o legătură specială cu mama sa, chiar dacă au trecut foarte mulți ani de când aceasta a decedat.

„Teatrul reprezintă legătura pe care o am cu mama mea, asta vreau să cred. Este locul prin care Anda trăiește. Eu nu sunt atașată numai de teatru, eu mă simt foarte bine între artiști. Vreau să le mulțumesc pentru felul în care mă primesc de fiecare dată, atenția pe care ei mi-o acordă. Nu vreau să dau nume, dar sunt persoane care sunt foarte bine la mine în suflet aici și le mulțumesc pentru asta. Celor din generația de azi nu le mai ajungi la nas, iar aceștia și-au păstrat simplitatea.

Și mama mea era la fel, deschisă și sociabilă. Ultima dată am fost la mormântul mamei mele anul trecut în octombrie, aproape de ziua ei. Vreau să mai merg acum de Paște, să îi pun o floare, să mai vorbesc cu ea. Mereu vorbesc cu ea. Nu mă duc foarte des, pentru că, în primul rând, e destul de departe, dar mi-am fixat să mă duc de patru ori pe an. De Crăciun, de Paște, de ziua ei de naștere și de 15 august, de Sfântă Mărie, când s-a prăpădit”, a precizat Ioana Tufaru, la WOWnews.

Citește și: Ioana Tufaru, evacuată din garsoniera oferită de Gigi Becali. Unde locuiește acum fiica Andei Călugăreanu: „Era de așteptat că aici se va ajunge”

Spynews
Edi Iordănescu se întoarce în Germania, după Euro 2024. Va mai antrena sau nu Echipa Națională de Fotbal a României
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Subiecte biologie BAC 2024, ce le-a picat elevilor. Rezolvare și baremul de corectare pentru proba la alegere a profilului și specializării. Update
Capital.ro
S-a dat lege obligatorie pentru casele și blocurile vechi. Iohannis a semnat joi, 4 iulie
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Codul Rutier a fost modificat! Se aplică noi amenzi în aceste situații!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Câți bani va încasa România pentru parcursul de la Euro 2024. Suma colosală cu care s-a întors acasă Echipa Națională de Fotbal
Spynews
Star Matinal. Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit? Soția fostului tenismen s-ar fi întâlnit cu Nick Rădoi / VIDEO
Evz.ro
Antonia a încins, din nou, internetul. Vedeta le-a sucit mințile fanilor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
BREAKING NEWS: Decizie fără precedent a lui Marcel Ciolacu! Niciun premier nu a mai făcut asta în istoria României
kanald.ro
UPDATE A fost afișat baremul pentru pentru examenul scris la Fizică, Chimie, Biologie și Informatică pentru profilul real BAC 2024
Capital.ro
NU se mai plătește TAXĂ. Scutirea va fi trecută în lege: Exact cât are nevoie o familie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Taxe vamale provizorii pe vehicule electrice din China, impuse de Comisia Europeană
MediaFlux
PENSIILE se RECALCULEAZĂ ANUAL! ANUNȚ pentru toți SENIORII
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!