Ion Cristoiu: Predoiu a intrat în FIBRILAŢIE. Ce nu face omul ca să ajungă premier! E în stare de orice

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie, pe blogul său, că liberalul Cătălin Predoiu "a intrat în fibrilație" înainte de votul la moţiunea de cenzură, susţinând că, pentru postul de premier, acesta "e în stare de orice, inclusiv, să fie odios"
Ionela Marcu
12 iun. 2015, 07:45
Ion Cristoiu: Predoiu a intrat în FIBRILAŢIE. Ce nu face omul ca să ajungă premier! E în stare de orice

Moţiunea de cenzură a PNL va fi supusă, vineri, la vot, în plenul comun al celor două Camere. Matematica parlamentară este de partea premierului Victor Ponta, iar PNL ar mai avea nevoie de aproape 100 de voturi pentru a trece moţiunea, în condiţiile în care Guvernul poate fi demis cu 278 de voturi.

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie, pe blog, că premierul din umbră al PNL, Cătălin Predoiu, ar face orice ca să se instaleze în fruntea Executivului.

„Ce nu face omul ca să ajungă premier! Cătălin Predoiu îl pupă-n fund pe Gabriel Oprea de i s-au rupt acestuia pantalonii.

La alegerile din 2008, Cătălin Predoiu, fost ministru al Justiției în Guvernul Tăriceanu, a candidat pe listele PNL.
După alegeri, Cătălin Predoiu trădează PNL și devine ministru în Guvernul Boc. Rămîne ministru al Justiției în toate Guvernele portocalii pînă la căderea Guvernului MRU. După căderea Guvernului MRU, ca să rămînă mai departe ministru al Justiției, își oferă serviciile lui Victor Ponta. Se opune Crin Antonescu, care nu uitase trădarea din 2008.

CITEŞTE ŞI Parlamentul votează MOŢIUNEA DE CENZURĂ a PNL. Victor Ponta: „Sigur că am emoţii” 

În 2013, aflînd că Traian Băsescu va face PMP, merge la Cotroceni și-i propune lui Traian Băsescu un tîrg: Funcția de șef al PMP în schimbul slujirii necondiționate.  Traian Băsescu îl refuză, știind de trădarea în favoarea lui Victor Ponta. Cătălin Predoiu merge atunci la Vasile Blaga de la PDL și i se pune la dispoziție pentru a-l înjura pe Traian Băsescu în schimbul funcției de prim vicepreședinte PDL. Vasile Blaga acceptă. Cătălin Predoiu înepe să-l înjure pe Traian Băsescu. După ce pierde candidatura PNL la Președinție, Cătălin Predoiu se pune în slujba lui Klaus Iohannis în schimbul funcției de premier.

Vineri e Moțiunea de cenzură. Cătălin Predoiu a intrat în fibrilație. Dacă Moțiunea trece – crede el- devine premier. Pentru acest post, Cătălin Predoiu e în stare de orice. Inclusiv, să fie odios.

(…) Joi seara, la Realitatea Tv, Cătălin Predoiu, cu perspectiva de a deveni, în fine, premier, i-a ars lui Gabriel Oprea niște pupături în fund, de i s-au rupt acestuia pantalonii:  „Vreau să mă adresez unui om foarte important în statul român la ora asta, dl Gabriel Oprea, un om care a demonstrat eficiență în politică în ultimii ani, un om care a fixat ca obiectiv central al partidului său apărarea unui interes public mai larg, dincolo de interesele partinice, interesul național, un om experimentat, de ani de zile în mecanismele puterii, care nu poate să nu înțeleagă că acest drum nu mai are mulți kilometri și un om care nu poate să nu înțeleagă, cu cât mai târziu i se pune capăt acestei formule politice, cu atât mai rău pentru România.„”, scrie Cristoiu.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Alimentul care te ferește de demență. Nu e scump și are numeroase beneficii
Capital.ro
Amendă între 580 și 725 de lei. E interzis să faci asta în mașină
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
De ce îl urăsc Harry și Meghan pe Prințul William. Culisele marii gelozii din Familia Regală
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Copiii dispăruți la Constanța au fost găsiți! În ce stare se află și care e motivul pentru care au plecat de acasă: „Acum sunt în siguranță”
Capital.ro
Ungurii iau banii românilor. Au acordul BNR. Mutare istorică în 2024: A venit vremea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Top recompense pentru aurul olimpic: Hong Kong pe primul loc, urmat de Israel și Serbia
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!