Ioniță și Viorica de la Clejani, dezvăluiri despre cum au petrecut de sărbători: „Moldovenii încă știu să se distreze”

Ioniță și Viorica de la Clejani au povestit la "Vorbește lumea" despre cum au petrecut sărbătorile, dar și despre situația lor financiară de la început de an.
Ruxandra Rădulescu
07 ian. 2022, 21:03
Ioniță și Viorica de la Clejani, dezvăluiri despre cum au petrecut de sărbători:

Ioniță și Viorica de la Clejani au fost invitați la emisiunea „Vorbește lumea”, unde au relatat că de Revelion s-au distrat cel mai bine, deoarece au avut două concerte în zona Moldovei.

Ioniță a spus că s-a simțit extraordinar în noaptea dintre ani, când s-a aflat în fața unui public generos, care i-a primit cu extrem de mult entuziasm. Lăutarul a declarat că cele două concerte avute la Focșani și Tecuci i-a demonstrat că moldovenii știu cum să se bucure de viață.

Ioniţă de la Clejani, dezvăluiri despre boala Vioricăi: „Mi-au zis dacă o iau acasă moare”

„A fost o mare diferență între Crăciun și Revelion. Distracția noastră a fost dintotdeauna distrându-i pe oameni. Pentru Crăciun, Viorica a făcut pregătiri o săptămână, dar frumos a fost de Revelion. Am avut două concerte. Moldovenii încă știu să se distreze. Am avut la Focșani, la doamna Mirela de la Laguna, și la Tecuci și au dansat oamenii ăștia, am simțit o bucurie distrându-i pe oameni”, a declarat Ioniță de la Clejani.

Viorica a dezvăluit că din punct de vedere financiar, ea stă cel mai bine la început de an, întrucât Ioniță se ocupă de plata facturilor. Artista a dezvăluit că și-ar dori să plece în vacanță în Dubai, o destinație preferată de Botezatu sau Delia.

„N-am plecat în vacanță îmi doresc să plec în vacanță. Eu am mai mulți bani acuma ca el, el e acum mai pe sărăcie, dacă stau să mă gândesc, eu stau mai bine ca toată casa. Avem conturi separate. Aș vrea să plec în Dubai, pe unde postează Delia, Cătălin Botezatu, dar unde să duc câinii ăia, ce să fac cu ei. Nu pot să plec fără câini.” a mărturisit Viorica de la Clejani.

Viorica de la Clejani, dezvăluiri scandaloase despre infidelitățile lui Ioniță: „Numai cu muieri vorbește. Mai al dracu este să înșeli pe bune. Eu sunt alături de Anamaria Prodan”

Viorica și Ioniță de la Clejani au fost invitați la „Teo Show!”, unde au trebuit să răspundă unor întrebări indiscrete despre viața personală, iar lăutarii au fost cât se poate de sinceri și deschiși.

Cuplul de artiști a trecut prin multe momente dificile în ceea ce privește viața de familie, dar împreună au reușit să treacă peste toate problemele.

Ioniţă de la Clejani, primele declaraţii despre divorţul de Viorica. „Suntem triști, nu ne este ușor”

Viorica și Ioniță de la Clejani au fost întrebați dacă au făcut vreodată dragoste de dragul partenerului, iar ambii au răspuns că niciodată nu s-a întâmplat așa ceva.

„Am făcut dacă am simțit, că mi-a plăcut „Cui nu-i place dragostea, Dumnezeu să nu i-o dea!””, a afirmat amuzată Viorica de la Clejani.

„Dagostea este un sentiment nobil și o faci dacă îți dorești”, a adăugat Ioniță.

Întrebările au devenit din ce în ce mai indiscrete, iar cei doi artiști au fost nevoiți să spună dacă li s-a întâmplat vreodată să fie surprinși în timp ce se iubeau. Ioniță a recunoscut că a existat un moment când cuplul fost surprins în focul pasiunii de câinele lor, Cash.

„Doamne, nu, doar câinii ne mai simt.” a răspuns Viorica.

„Am aici un semn unde m-a mușcat Cash, dacă mă așez pe canapea vin toți trei câinii peste mine.”, a menționat Ioniță.

O altă întrebare pentru Clejani a fost dacă au dorit să plece în vacanță fără partener, doar cu prietenii, cu „băieții” sau cu „fetele”.

„Nu frate, eu n-am vrut să plec fără partener nici moartă,…sau fără câini”, a răspuns vehement Viorica.

„Noi am fost întotdeauna însoțiți în viața de zi cu zi și în viața personală, iar cariera noastră a fost tot împreună. Vreau să spun că îmi place foarte mult s-o invit pe Viorica să mâncăm împreună. Eu aș fi vrut să mergem și la film, am invitat-o acum o săptămână, iar Viorica a spus că vrea să se uite la Netflix, nu mi-a plăcut acest răspuns, am fost trist, o să mai încerc”, a declarat Ioniță de la Clejani.

” De câte ori ne ducem la film, ne certăm ce să alegem. Eu vreau să văd un film de groază sau o dramă, nu-mi place comedie sau altceva pentru că nu mă regăsesc, dar oricând merg cu Ioniță, după câteva minute îl aud că sforăie, doarme. Nu rezistă mai mult de 15 minute nici dacă vedem un film acasă, că tot adoarme”, a povestit Viorica.

Viorica și Ioniță de la Clejani despre infidelitățile din cuplu: „Numai cu muieri vorbește”

O altă întrebare adresată Clejanilor a fost dacă și-au înșelat vreodată partenerul cu gândul, iar soții au vorbit înclusiv de infidelitățile din viața reală.

„Da, mai visez, vrabia mălai visează, cu Nicholas Cage, cu John Turturo, cu ăștia. Mai al dracu este să înșeli pe bune. Chiar dacă avem sau n-avem motive, merge înainte că suntem o familie. Eu o iubesc pe Anamaria Prodan, sunt alături de ea. Toată lumea îl condamnă pe ăla care vorbește mult că „asta e mahalagioaică”, eu nu am încredere în ăștia pișcoțiți, serioși și blajini, ăștia când ți-o arde, ți-o arde rău, câinele care latră nu mușcă, dar câinele ăla tăcut te mușcă al dracu, de-ți lasă o rană și te și infectează.

Cine ar putea să se dea la Ioniță?! Hai! Când aude de Viorica de la Clejani! Dacă are o ceartă cu mine, aveți emisiuni cu mine trei ani de zile. El se ocupă numai de Facebook, m-am uitat în privat acolo (la conversații), păi el își schimbă codul mereu. Numai cu muieri vorbește să știi, cu contabile cu profesoare. Multe lucruri mai strică și Facebook-ul ăsta”, a declarat Viorica de la Clejani.

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate Evaluare Națională 2024. Verifică pe edu.ro notele obținute la fostul examen de capacitate. Cum se afișează rezultatele, de fapt. Procedura de admitere liceu 2024 și live text de la evaluarea națională 2024. Update
Capital.ro
Se dă iar ordin UE pentru cei cu mașini pe benzină și motorină. România va fi obligată să aplice legea
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Veste șoc pentru pensionari! Nimeni nu se aștepta la acest lucru!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Irinuca și Ramona Gabor pozate de Gabi Bădălău. Întâlnire de taină între foști iubiți
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Note LIVE Evaluarea Națională 2024 | Află rezultatele publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Vremea a făcut ravagii în România: Pompierii au interveni în 42 de localități. Mai mulți copaci au fost doborâți în București din cauza vântului puternic, iar traficul feroviar a fost blocat
Capital.ro
Adio, maestre! Românii îşi iau adio de la o legendă a filmului. A murit acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verific online notele
substantial.ro
Trei cai militari în goană prin centrul Londrei, speriați de un autobuz
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?