Ionuț Dolănescu cu lacrimi în ochi, după ce a reușit să își împlinească cel mai mare vis! Unde s-a mutat fiul regretatului Ion Dolănescu: „E ca un altar sfânt pentru noi”

Ionuț Dolănescu a reușit să își împlinească unul dintre cele mai mari vise din viața lui. Află unde s-a mutat fiul regretatului Ion Dolănescu.
Alina Costache
17 ian. 2024, 23:15
Ionuț Dolănescu cu lacrimi în ochi, după ce a reușit să își împlinească cel mai mare vis! Unde s-a mutat fiul regretatului Ion Dolănescu: „E ca un altar sfânt pentru noi”
Ionuț Dolănescu cu lacrimi în ochi, după ce a reușit să își împlinească cel mai mare vis! Unde s-a mutat fiulul regretatului Ion Dolănescu: „E ca un altar sfânt pentru noi”

La vârsta de 51 de ani, Ionuț Dolănescu a reușit să își indeplinească un vis uriaș, iar artistul nu și-a mai putut ascunde entuziasmul. Încă de vara trecută, artistul a așteptat cu nerăbdare să se mute în casa din Caimatei, locul în care a crescut și unde celebrul său tată, Ion Dolănescu, obișnuia să organizeze petreceri memorabile, în special de Sf. Ion.

Citește și: Ionuţ Dolănescu, cu ochii în lacrimi la început de 2024: „Îi ascult cântecele… şi plâng!”

Schimbarea a avut loc cu câteva luni înainte de sărbătorile de iarnă, iar acum moștenitorul lui Ion Dolănescu locuiește în locul pe care l-a visat întotdeauna. Casa a fost adusă la un stadiu extraordinar, iar artistul și-a asumat angajamentul de a fi o gazdă la fel de primitoare ca și tatăl său pentru prietenii care îi vor trece pragul.

Timp de doi ani, casa lui Ion Dolănescu a fost supusă unor renovări meticuloase. Paparazzii de la Click! au surprins mașina de lux a artistului, cu numere de înmatriculare din America, parcată în fața casei din Caimatei, semn că Ionuț Dolănescu s-a așezat confortabil în locuința memorabilă a tatălui său. Este evident că nu s-a gândit să o vândă sau să o schimbe, deoarece locul păstrează amintiri de neprețuit, fiind locul unde Ion Dolănescu a trăit timp de peste 40 de ani și a părăsit această lume.

La nunta Cristinei Spătar din Râmnicu Vâlcea, în luna iunie, Ionuț Dolănescu a vorbit despre cât de importantă este pentru el reședința din Caimatei.

„E adevărat că renovarea a costat mai mult decât m-am așteptat eu pentru că toate s-au scumpit! Important este că mi-am văzut visul cu ochii pentru că mi-am dorit dintotdeauna să renovez această casă ca să o pot transmite urmașilor mei, respectiv nepoților lui Ion Dolănescu. Nu m-am gândit nicio clipă să o vând sau să o înstrăinez pentru că este o casă în care eu am copilărit și la care tatăl meu, regretatul Ion Dolănescu, a ținut foarte mult.

Acolo a trăit mai bine de 40 de ani și acolo a și murit și e, așa, ca un altar sfânt pentru noi și familia noastră această casă. Și pentru prietenii și finii tatălui meu care avea peste 1000 de fini. Casa era cu ușile deschise tot timpul! Am fost norocos să moștenesc această casă și m-am gândit că ar fi bine să o și renovez și sper ca în vreo două luni să reușesc să mă mut în casa părintească”, ne mărturisea Ionuț Dolănescu, anul trecut, pe 24  iunie.

Renovarea casei din Caimatei a fost un proiect ambițios pentru Ionuț Dolănescu iar în perioada în care au avut loc lucrările, acesta și familia lui au locuit în casa mamei sale, celebra Maria Ciobanu, cât timp aceasta a fost plecată în America.

Imobilul are atât valoare istorică cât și sentimentală. Pentru această casă, Ionuț Dolănescu s-a judecat ani de zile cu fratele său mai mic care locuiește în Costa Rica, Dragoș Dolănescu.

Citește și: Ionuț Dolănescu, Don Juanul muzicii populare românești! Cine este fiica celebrei artiste cu care a fost la un pas să se însoare. ”A avut și femei singure, dar și măritate”

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Drumul din România pe care să nu circuli. Mulți au rămas blocați cu mașina pe el, în zonă muntoasă
Capital.ro
Elena Udrea A SCĂPAT! Decizia la care nu se aștepta nimeni
Playtech.ro
ȘOC! Cine ar fi comis tripla crimă din București. Polițiștii au fost ULUIȚI. Detalii halucinante
DailyBusiness
Se dau bani GRATIS de la Guvern. Sunt 434 de milioane în joc
Adevarul
Viața în „orașul fantomă” din mijlocul Dunării. Porțile de Fier 2, mega-șantierul din ultimii ani ai regimului Ceaușescu VIDEO
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Putin, o nouă provocare: arme din România, găsite în Ucraina
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
BREAKING! Se întâmplă din nou! Un cioban a fost atacat de urs. L-a muşcat de picioare şi...
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Suma incredibilă pe care o plătesc turiștii pentru o plimbare cu telecabina Buşteni – Babele
Capital.ro
Obligatoriu peste tot în România. Legea a intrat în vigoare. S-a dat ordin de la UE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
''Stătea pe scaun și deodată...' - Mihai a făcut infarct în avion și a murit: Strângea bani de nuntă și urma să devină tată
Reacții în China la Nominalizarea lui Tim Walz ca Vicepreședinte al SUA
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în RĂZBOI! RUSIA a făcut OFERTA de PACE UCRAINEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!