Iorga, una dintre cele mai cunoscute tiktokerițe din România, adevărul despre drumul spre succes. ”Fac minim 10.000 de euro pe lună”

Foarte mulți internauți o cunosc pe Iorga de pe TikTok. Nu de mult, a apărut show-ul românesc numit „Buzz House”, realizat de Selly, acolo unde a participat și Iorga!
Filip Stan
01 feb. 2024, 20:52
Iorga, una dintre cele mai cunoscute tiktokerițe din România, adevărul despre drumul spre succes. ”Fac minim 10.000 de euro pe lună”

Iorga este foarte cunoscută în rândul adolescenţilor din țară. De câţiva ani este consideră un personaj în adevăratul sensului, mai ales pe Instagram, pentru că acolo unde a reuşit să strângă o comunitate impresionantă de urmăritori în primă fază.

Citește și Vlogger-ul care i-a păcălit pe influenceri cu ‘brânza regelui’, prima reacție: „Continuă să promoveze tot ce le trece prin cale”

Treptat, Iorga a intrat și în atenția pasionaților de TikTok.

Tânăra spune că nu are fani, ci mai de grabă prieteni virtuali cu care obişnuieşte să împărtăşească diferite momente din viaţa ei.

Foarte mulți oameni o știu pe Iorga de pe TikTok, în timp ce alții au cunoscut-o mai bine în episoadele show-ului fenomen „Buzz House”, realizat de Selly.

Toți o cunosc pe Iorga ca fiind o persoană deschisă, transparentă și amuzantă.

Printre subiectele dezbătute, Iorga Ana Maria Valentina, pe numele real, a mărturisit ce sume încasează în fiecare lună din activitatea de pe internet.

Invitată în platoul Cancan, Iorga a vorbit despre drumul parcurs până la a fi atât de cunoscută.

De asemenea, vedeta din mediul online va fi prezentă în distribuția lungmetrajului „Buzz House The Movie”, din aprilie în cinematografe.

Iorga, cea mai virală influenceriță din România, a dezvăluit cât câștigă din activitatea pe social media, iar sumele despre care vorbește nu sunt deloc mici!

”Fac minim 10.000 de euro pe lună”

Întrebată ”Practic, cum se fac bani pe TikTok, din monetizare?”, Iorga a răspuns: „Nu cred că există așa ceva în România, nu te plătește platforma în sine, te plătesc oameni să promovezi prin intermediul platformei, sunt contracte de plasare produse sau afiliere”.

Întrebată și dacă a făcut peste 100.000 de euro din social media, Iorga a spus: ”Da. În prima secundă în care am dat de bani m-am entuziasmat, am spart mall-ul, machiaje, haine, genți.

Oricum, costă cam 200-300 de lei pe zi să trăiești, doar să respiri, să fumezi o țigară, să bei un suc, acolo ești la 300 de lei. Când am început să dau de bani mai ca lumea, m-am aruncat în dragostea mea, Louis Vuitton, și nu m-am mai întors”.

„După, mi-am luat mașini. Cu cât faci mai mulți bani, cu atât e nevoia să cheltui mai mult. M-am bucurat de ei, am vizitat câteva țări, nu mă abțin de la nimic.

Am făcut banii ăia ca să mă bucur de ei. Mi se pare că mi-aș pierde bucăți din suflet să mă gândesc la un tricou, dă-i în p### mea de bani, decât să rămân cu gândul la un tricou. Nu mă abțin de la nimic, de ce-i fac, dacă nu ca să mă bucur de ei?!”, a mai spus Iorga.

Influencerița a fost interbată și dacă și-a făcut o medie lunară

Citește și Ce avere are Antonio Pican, unul dintre cei mai apreciați influenceri din România: „Casa mea costă peste 500.000 de euro”

„Am o singură plată care știu că vine într-o zi anume, în rest nu contează. În teorie n-am nimic asigurat, dar eu știu care sunt sumele, în fiecare lună am minim X. Fac minim 10.000 € pe lună, vara, de fapt.

În afara verii, 5-6.000 €, dar vara e altă lucrare. E foarte bine, dar partea proastă e că eu nu rămân cu ei până la sfârșitul lunii. Îi mănânc, îi beau, mă distrez, mă simt bine, dar nu regret, că măcar mă plimb de ei”, a mai spus tânăra.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Zodiile care își vor schimba complet viața până la finalul anului. Bani din moșteniri, bogății cum n-au mai văzut și fericire mare pentru 5 nativi
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Amendă 3.000 lei pentru șoferi. Înmatricularea vehiculului, suspendată automat
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Vor primi bani mai mulți. Anunțul așteptat de proprietarii de apartamente din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Ciolacu: Retragerea lui Joe Biden nu va influența România
MediaFlux
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!