Irina Columbeanu a purtat o ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor

Irinel Columbeanu e mai fericit ca oricând, după ce și-a revăzut fiica, pe Irina, după șase ani de zile. Adolescenta a venit în România special ca să-și vadă fiica.
Filip Stan
17 iun. 2024, 19:49
Irina Columbeanu a purtat o ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor

Irinel Columbeanu spera că fiica lui să fie însoțită de mama ei, Monica Gabor, dar nu a fost așa. Adolescenta a venit singură, iar momentul revederii a fost extraordinar de emoționant pentru amândoi.

Irina Columbeanu e o adevărată domnișoară la cei 16 ani ai săi. Pe lângă faptul că a crescut, de ceva vreme și-a schimbat look-ul, s-a tuns și arată total diferit de cum și-o amintea tatăl ei. Adolescenta s-a îmbrăcat într-o ținută lejeră ca să se simtă comod în avion. Ce le-a atras atenția tuturor a fost un ghiozdan de la un brand cunoscut, care costă circa 2.000 de euro.

Citește și Motivul pentru care Irina Baianț a vrut să renunțe la cântatul la pian: „Nu e pentru cine se nimerește, ci pentru cine se potrivește”

Pasiunea pentru gențile de lux o moștenește de la mama ei, Monica Gabor, căreia i-a plăcut mereu să dea mulți bani pe astfel de accesorii și se pare că a învățat-o și pe fiica ei să aprecieze calitatea și să nu se uite la bani când vine vorba de genți.

Irina și Irinel Columbeanu au plecat împreună la Cluj-Napoca, unde vor sta câteva zile și își vor face amintiri frumoase împreună. Surprinsă în imagini, Irina Columbeanu a purtat o ținută foarte elegantă pe străzile din Cluj, o cămașă din mătase și o fustă scurtă, accesorizată cu o geantă de la Chanel, în valoare de peste 10.000 de euro. Adolescenta are o viață de lux în America, unde stă cu mama ei și cu iubitul acesteia, Mr Pink, de mai bine de șase ani.

Irinel Columbeanu a dezvăluit că fiica lui stă în România timp de o săptămână. „O săptămână va sta. O să mergem prin țară și o să vedem acolo cum vom reuși să ne descurcăm! O să stăm și în București, unde nașul meu Matei Miko are un apartament”, a spus el înainte de venirea fiicei sale.

Ce viață are Irinel Columbeanu la azil

În timp ce fiica lui are o viață de lux în SUA, Irinel Columbeanu nu o duce prea bine. Afaceristul locuiește într-un azil din Ghermănești, același în care a stat tatăl lui până când s-a stins din viață. Fostul milionar și-a pierdut averea, iar acum trăiește din mila cunoscuților. El a recunoscut în repetate rânduri că îi este dor de luxul de care s-a bucurat cam toată viața lui. După ce a pierdut vila de la Izvorani, a stat cu chirie într-un apartament din Capitală. Romanița Iovan, fosta sa iubită, era cea care îi plătea chiria atunci.

„Culmea este că nu pot zice că mă plâng. Evident, e greu să pleci dintr-o vilă cu 18 camere și 18 băi și să ajungi instituționalizat printre bătrâni, dar domnul Cassian și personalul de aici mă fac să mă simt ca acasă”, a spus Irinel Columbeanu.

De dragul vremurilor trecute, Irinel Columbeanu a păstrat în camera de azil mai multe geamantane Louis Vuitton. Le-a cumpărat când a mers cu Monica Gabor la Paris și nu vrea să renunțe la ele.

„Vă referiți la diplomatul de la Vuitton. Să vă explic, diplomatul acesta știe mai multă geografie ca Magellan. În el țineam actele importante pe vremea când puteam să spun că am succes în afaceri. Acum țin doar permisul auto, un parfum și câteva cărți de vizită. Probabil e un automatism al meu să văd în diplomat un lucru important din trecut și din această cauză îl țin la capul patului.

Dacă vedeți, am și pe șifonier tot setul de voiaj de la Vuitton, genți pe care le-am luat cu Monica de la Paris când nu ne mai încăpeau cumpărăturile, și făceam multe în acele vremuri, dar asta e, nu mai e cazul acum”, spunea el în urmă cu ceva timp.

Citește și Cristian Boureanu își menține titlul de crai! Cu ce brunetă misterioasă a fost surprins milionarul

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
România, sufocată de inundații. Pericol major în multe zone
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Laurențiu Reghecampf o pune la zid pe Prodanca: 'Cum să-ți plătesc curentul când tu stai cu Ronald' 😲
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
Anunțul cel mare despre PACE. A vorbit cu Vladimir Putin: O pace echitabilă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Rusia Își Menține Disponibilitatea de a Livra Gaze Europei prin Ucraina după 2024
MediaFlux
S-a aflat CINE ÎL ÎNLOCUIEȘTE pe BIDEN!
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?