Irinel Columbeanu a rămas fără singura amintire de la Anna Lesko: „Mi-au luat foc și amintirile. Sunt niște coincidențe la mijloc”

Irinel Columbeanu a dezvăluit modul tragic în care a pierdut singura aminitire de la fosta lui iubită, Anna Lesko, care i-a fost alături timp de opt ani.
Alina Costache
19 sept. 2023, 17:14
Irinel Columbeanu a rămas fără singura amintire de la Anna Lesko: „Mi-au luat foc și amintirile. Sunt niște coincidențe la mijloc”
Cum a pierdut Irinel Columbeanu ultima amintire de la Anna Lesko

După aproape două decenii de la despărțirea de Anna Lesko, Irinel Columbeanu a făcut o serie de dezvăluiri despre modul în care a pierdut singurul lucru care-i mai amintea de fosta lui iubită, un tablou care a ars odată cu cu vila din Izvorani, în incendiul din anul 2020.

Citește și: Ghinioanele se țin lanț de Irinel Columbeanu! Fostul afacerist are noi probleme cu legea

Irinel Columbeanu și artista basarabeancă au format un cuplu timp de opt ani, în perioada 1996-2004, când afaceristul a lăsat-o pentru Monica Gabor, fosta lui soție. Chiar dacă cei doi au mers pe drumuri diferite, amintirile au rămas în sufletul afaceristului de la Izvorani.

Ani de zile, Irinel Columbeanu a ținut primele pagini ale ziarelor cu relațiile sale. S-a iubit cu femei frumoase, printre care și Anna Lesko, pe vremea când ea avea 17 ani, iar el 38. Relația lor a fost una pasională, iar în timpul ei Anna i-a făcut un cadou unic – un tablou pictat chiar de ea. Irinel l-a păstrat ani buni, până când a ars, atunci când a luat foc vila de la Izvorani.

Citește și: Irinel Columbeanu a primit umilință de la tatăl fostei iubite. Ce i-a spus părintele Oanei Cojocaru după ce a aflat că cei doi încă vorbesc: „M-a marcat”

„Mi-a luat foc tot odată cu casa. Mi-au luat foc și amintirile. A luat foc și tabloul Annei Lesko. Sunt niște coincidențe la mijloc. Eu cred în coincidențe. Primul ei cântec se numea «Ard în flăcări»! Și așa a și fost!”, a declarat acesta, potrivit click.ro.

Anna Lesko și Irinel Columbeanu s-au iubit mult, dar au decis să pună punct relației după opt ani petrecuți împreună. Chiar dacă timpul a trecut, artista mărturisea că lângă el a fost cea mai fericită și că l-a iubit și l-a susținut în cele mai grele momente.

„Lângă Irinel am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de opt ani. Plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele. Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare”, spunea Anna Lesko despre relația cu Irinel Columbeanu, acum ceva timp.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate pe județe la Evaluarea Națională 2024. Află ce notă ai luat în funcție de locul în care ai susținut examenul. Harta edu.ro. Update
Capital.ro
Adio, maestre! Românii îşi iau adio de la o legendă a filmului. A murit acum
Playtech.ro
Fiica lui Yosif Mohaci, apariție de SENZAȚIE! Nicole arată ca o păpușă, i-a cucerit pe toți
DailyBusiness
Veste șoc pentru pensionari! Nimeni nu se aștepta la acest lucru!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Un desert ieșit din comun. Spaghete de înghețată
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Note LIVE Evaluarea Națională 2024 | Află rezultatele publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Vremea a făcut ravagii în România: Pompierii au interveni în 42 de localități. Mai mulți copaci au fost doborâți în București din cauza vântului puternic, iar traficul feroviar a fost blocat
Capital.ro
Legea este în vigoare în toată România. Se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verific online notele
substantial.ro
Uraganul Beryl aduce dezastru în Caraibe și se îndreaptă spre Jamaica
MediaFlux
O nouă CREȘTERE A PENSIEI după 1 SEPTEMBRIE. Marius Budai a anunțat
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?