Irinel Columbeanu, despre cel mai scârbos moment din viața lui. La ce a trebuit fostul milionar să dea recenzii: „Mă știa patroana, și-a pus încrederea în mâinile mele”

Irinel Columbeanu a vorbit despre cel mai dezgustător moment din viața sa. Fostul milionar a fost rugat să testeze și să dea note și comentarii femeilor care prestează servicii sexuale contra cost.
Alina Costache
16 nov. 2023, 15:49
Irinel Columbeanu, despre cel mai scârbos moment din viața lui. La ce a trebuit fostul milionar să dea recenzii: „Mă știa patroana, și-a pus încrederea în mâinile mele”
Irinel Columbeanu, despre cel mai scârbos moment din viața lui. La ce a trebuit fostul milionar să dea recenzii: „Mă știa patroana, și-a pus încrederea în mâinile mele”

Irinel Columbeanu este în centrul atenției în ultima vreme, mai ales după ce a ajuns la azil. Fostul milionar a povestit despre cel mai scârbos episod din viața lui, când a fost nevoit să dea note unei anumite tipologii de femei, totul la rugămintea unei „fane” înfocate.

Citește și: Unde își va petrece sărbătorile de iarnă Irinel Columbeanu! Sarmalele și salata boeuf nu vor lipsi de pe masa fostului milionar

Irinel Columbeanu, despre cel mai dezgustător moment din viața lui

Fostul soț al Monicăi Gabor a dezvăluit, în cadrul unui podcast, că a fost rugat să facă recenzii unor persoane cu care interacțioa ocazional fizic. Totul se întâmpla într-o „casă de toleranță” în apropierea Palatului Victoria, iar Irinel Columbeanu era contactat de patroana spațiului pentru a-și da cu părerea despre noile „angajate”.

„Vă povestesc dacă vreți când am fost degustător la un bordel. Vi se pare bombă? Era o casă de toleranță, undeva în spatele sediului, și atunci și actual al Guvernului. Și acolo patroana care mă cunoștea, nu știu prin ce fenomen, și-a pus încrederea în mâinile mele, și de fiecare dată când venea o domnișoară nouă în stabiliment, mă convoca telefonic: Alo, domnul Adrian? Da! Ați putea să treceți mâine după-amiază pe la noi? Da, doamnă. Și eram rugat să îi dau o notă fetei, sau mă rog, comentarii”, a mărturisit Irinel Columbeanu în podcastul moderat de Viorel Grigoriu.

De asemenea, Irinel a mai precizat că Mr. Pink nu l-a contactat niciodată pentru a îl chema în SUA, așa cum s-a speculat în ultima vreme. De asemenea, nici dacă îl chema nu ar fi putut merge în America pentru că starea de sănătate nu îi permite o călătorie cu avionul.

„Nu m-a sunat deloc Mr. Pink, deși are telefonul meu și dacă aș accepta această invitație care nu există, nu aș fi putut, pentru că doctorii mi-au spus că nu mai e bine să călătoresc cu avionul, până la Los Angeles e un zbor foarte lung. Am mai auzit niște zvonuri, dar toate la timpul lor”, a declarat Irinel Columbeanu, în cadrul unei alte emisiuni.

Una dintre puținele sale fericiri este chiar fiica sa, Irinuca, care locuiește de mai mulți ani în SUA, alături de mama și partenerul ei, și cu care vorbește foarte des. Fiica sa îl ajută și financiar când și cum poate, însă problemele cu banii pe care îi are deppșesc cu mult puterile Irinucăi.

„Vorbesc cu Irina săptămânal, e o diferență de 10 de ore de care eu țin cont și stau pregătit dacă mă sună, să răspund. Cred că Monica i-a delegat Irinei multe, inclusiv să țină legătura cu mine și să mă ajute în măsura posibilităților. Irina mi-a trimis 200 de dolari din economiile ei, eu am fost foarte impresionat, suma nu contează, i-am mulțumit”, a mai continuat acesta.

Citește și: S-a aflat adevărul despre motivul pentru care Monica Gabor nu l-a adus niciodată pe Mr. Pink în România. Ce i-a spus despre Irinel Columbeanu

Spynews
Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Tânăra este campioană mondială și europeană la gimnastică | GALERIE FOTO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all inclusive în Turcia: “Practic sunt degeaba”
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Se dau 5000 de lei GRATIS pentru o categorie de români!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Antilia, cea mai scumpă casă din lume, valorează 2 miliarde de euro. Cum arată locuința magnatului indian Mukesh Ambani | FOTO
Spynews
Ultima dorință a lui Andrei Versace înainte să moară. Cu cine a vorbit în acea zi
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Start la Programul Rabla Plus: De ce nu pot toți românii să acceseze acest program? Anunțul făcut de Administrația Fondului de Mediu
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Un psihopat''- Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Erupția Vulcanului Etna Anulează Zeci de Zboruri și Implică Devieri pe Aeroporturi
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!