Irinel Columbeanu dezminte zvonul că le-ar fi cerut cadourile înapoi fostelor iubite. Care este cea mai mare dorință a fostului om de afaceri, după ce a ajuns la azil: „M-a distrus financiar”

Irinel Columbeanu a spus adevărul despre zvonul cum că le-ar fi cerut fostelor iubite cadourile înapoi. Ce s-a întâmplat, de fapt, la acea vreme.
Alina Costache
13 oct. 2023, 14:22
Irinel Columbeanu dezminte zvonul că le-ar fi cerut cadourile înapoi fostelor iubite. Care este cea mai mare dorință a fostului om de afaceri, după ce a ajuns la azil: „M-a distrus financiar”
Irinel Columbeanu, despre cadourile oferite fostelor iubite

Irinel Columbeanu a vorbit despre zvonul cum că le-ar fi cerut fostelor iubite cadourile pe care le-a oferit. Aflat acum la azil, fostul milionar a vorbit despre relațiile pe care le-a avut în trecut.

De câteva săpătămâni, fostul om de afaceri se află la azilul unde și tatăl său și-a petrecut ultimii ani din viață, dar și Zina Dumitrescu. În utlimii ani, lucrurile nu au fost deloc ușoare pentru Irinel Columbeanu, care s-a confruntat cu mari probleme financiare, dar și cu grave probleme de sănătate.

Citește și: Aurel Pădureanu, despre situația lui Irinel Columbeanu: „Femeile care au fost răsfățate de el ar trebui să-l ajute”. Cu cine s-a iubit fostul milionar de la Izvorani

De când se află la azil, fostul milionar spune că se simte foarte bine și chiar a fost vizitat de Oana, una dintre fostele sale iubite. Acesta speră că și Monica Gabor și fiica lor, Irina, îi vor face o vizită.

Fostul afacerist a avut relații cu mai multe femei celebre, pe care le răsfăța cu cadouri care mai de care. După despărțire, au existat zvonuri că fostul om de afaceri ar fi cerut înapoi anumite daruri. Acesta a lămurit lucrurile, spunând că darurile pe care i le-a dat femeii respective au fost aduse de un alt bărbat care apăruse în viața ei.

„Au fost povești că am mai luat și înapoi cadouri, dar au fost povești. Atunci a fost un concurs de împrejurări, când practic acele cadouri au fost aduse înapoi de către domnul care își autoasumase sarcina de a supraveghea persoana respectivă.

Nu știu dacă se cade să-i spun numele, prefer să fiu discret. Așa am fost toată viața și femeile merită să fie păzite”, a mai spus fostul milionar la Fiță cu Adiță.

Citește și: VIDEO Irinel Columbeanu, prima apariţie publică după ce a ajuns la azil. Omul de afaceri, de nerecunoscut: „Am hotărât să mă instituționalizez acolo”

Cea mai mare dorință a lui Irinel Columbeanu

Cu toate astea, chiar dacă stă într-un azil și s-a pensionat, Irinel Columbeanu are planuri mari. Bărbatul în vârstă de 66 de ani a dezvăluit că își dorește să scrie o carte.

„Pe câteva vi le-am dezvăluit: să continui să scriu o carte. Am exersat și memoria și concentrarea cu această ocazie. Am grijă să scriu corect gramatical și în mesaje. Visul meu e să revitalizez proiectul pe care l-am avut cu cimentul de la hotelul din Predeal. Nu a fost să fie, m-a distrus financiar, din păcate”, a dezvăluit el, în emisiunea Exclusive VIP.

Irinel Columbeanu a rămas singur și fără bani, în așteptarea pensiei.

„Nu am pensie acum, până la sfârșitul anului am să primesc și prima pensie. Eu sper că în luna octombrie cumva, sau noiembrie. Dau o bere la prima pensie și sper să o bem împreună”, a mărturisit Irinel Columbeanu, în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Permisul de conducere obligatoriu pentru a conduce un triciclu. E lege în România
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
ȘOCANT! Criminalul din Vaslui, care și-a băgat victima în valiză, a mai comis o crima. Audierile au scos la iveală detalii macabre
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Doliu în lumea filmului! Bob Newhart, actorul din „Elf” și „The Big Bang Theory” s-a stins din viață la 94 de ani
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Partidul lui Macron câștigă președinția Adunării Naționale după un vot strâns
MediaFlux
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'