Irinel Columbeanu, Paşte „pe sărăcie” la azil. Adio, „lux şi opulenţă” pentru fostul milionar: „N-are voie să mănânce mult!”

Dacă în anii trecuți, Paștele era serbat cu fast și opulență, anul acesta Irinel Columbeanu va rămâne la azil. Și-ar fi dorit enorm să fie alături de fiica sa, Irinuca, dar starea de sănătate nu-i mai permite să zboare cu avionul.
Alina Costache
27 apr. 2024, 08:50
Irinel Columbeanu, Paşte

Irinel Columbeanu a decis ce va face de Paște. E pentru prima dată când se întâmplă așa ceva.  Ion Cassian, patronul azilului unde locuiește Irinel Columbeanu a declarat pentru o Playtech și care e meniul pe care-l vor avea la masa tradițională de Paște. E vorba de ouă, miel la cuptor, ciorbă de miel și cozonac. Toți cei care locuiesc în azil vor mânca însă așa cum decide medicul nutriționist, în funcție de afecțiunile de care suferă. Mai există o posibilitatea ca vreun prieten să dorească să-l aibă pe Irinel alături și atunci și starea de spirit a acestuia se va schimba.

Vizitat de fosta iubită la azil

Nu cu mult timp în urmă, Columbeanu a primit o vizită care l-a bucurat enorm. A venit la el fosta iubită, Oana Cojocaru și a fost ca un balsam pentru sufletul său obosit de atâta durere. Cei doi au fost împreună cu mașina tinerei la un restaurant de pe marginea unui lac și au petrecut mai bine de o oră depănând „amintiri pe care noi doi le-am strâns împreună”.

Irinel Columbeanu va petrece primele sărbători de Paști în azil. Ce meniu va avea fostul ”crai” de Înviere


De altfel, Irinel Columbeanu i-a dedicat iubitei Oana, cu 40 de ani mai tânără decât el, multe pagini într-una din cărțile sale, lansate înainte de a ajunge la azil. Acolo a depănat amintirile despre iubirea sa cu Oana, de la momentul în care a cunoscut-o până când s-au despărțit.

Ion Casian povestește ce se întâmplă în azil
Patronul azilului, unde și-a trăit ultimii ani din viață și tatăl lui Irinel Columbeanu, spune că nu e atât de rău în acest loc cum se spune. Pentru că cei internați aici au parte de cele mai bune condiții, au medic permanent, socializează, iar asta contează foarte mult pentru psihicul celor în vârstă.

Obiectul pe care Irinel Columbeanu îl ţine în fiecare noapte la capul patului de la azil: „Asta e, nu mai e cazul acum”
Ion Cassian susține că mâncarea este foarte bună, „mănânc chiar și eu, o gust înainte, este stabilită de medici, pentru fiecare boală a pacienților”. Acesta susține că doar românilor le este frică de azil, pentru că în America, de exemplu, chiar și milionarii merg în aceste locuri unde se simt extraordinar.

Irinel Columbeanu se teme că va muri cu un mare regret în suflet. Cel mai sărac fost milionar își strigă durerea din azil: „Nu știu când o voi mai vedea”

Irinel Columbeanu trăiește o adevărată dramă departe de fiica sa. Pierderea averii l-a afectat considerabil, dar a reușit să se adapteze la statutul de om simplu, însă, dorul de Irinuca îi macină sufletul.

Vestea primită, după ce a ajuns de urgență la spital, că nu-și va putea vizita prea curând fiica devenită acum o adolescentă frumoasă, cu prieteni și aspirații îndrăznețe, l-a dărâmat.

Citește și: Irinel Columbeanu, de urgență la spital. Fostul afacerist a suferit un AVC, iar acum se văd efectele. „E bine să evit supărările”

Fostul milionar nu mai are voie să zboare cu avionul, din cauza probleme,or de sănătate. Nici Irina nu va putea  ajunge prea curând în România. Acest lucru i l-a spus chiar fiica sa, într-o discuție pe care au avut-o de curând. Asta nu pentru că nu și-ar dori să-și vadă tatăl, ci pentru că activitățile pe care le are nu-i permite să plece prea curând din America.

„Nu știu când o să o mai văd. Momentan nu mai am voie să zbor cu avionul, deci nu voi mai avea cum să plec în America. Iar ea m-a anunțat că nu va putea veni în România”, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru Cancan.

Irinel Columbeanu este foarte mândru de fiica sa, pe care a crescut-o de mică după divorțul de Monica Gabor, care s-a stabilit apoi peste Ocean. Acesta a dezvăluit că adolescenta își câștigă singură banii, încă de la 16 ani, și și-a luat mașină făr ajutor din partea părinților.

„Irina e independentă. Așa și-a dorit ea. Și-a luat singură mașină, are economii și pentru când va ajunge la colegiu și mă ajută financiar. Va lucra în continuare la restaurantul acela italienesc, până va merge la facultate. N-are de ce să-mi fie teamă că lucrează acolo, în America e ceva sigur, nu-i ca-n România. Sunt extrem de mândru de ea”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Citește și: Oana Cojocaru și-a făcut un nou iubit, dar nu l-a uitat pe Irinel Columbeanu. Tânăra îi scrie foarte des fostului milionar: „Despre amintiri vorbim, cel mai mult despre amintiri”

Chiar dacă a rămas singur și al nimănui în România, fostul om de afaceri nu regretă alegerea pe care a făcut-o în ceea ce privește viitorul fiicei sale. Acesta se declară mulțumit că a fost inspirat în momentul în care a decis să o lase pe Irina să se mute la mama ei.

Vrea totuși sp ajungă în America pentru a-și cunoaște viitorul ginere. Încă nu știe cine este, ci doar că fiica sa, acum în vârstă de 17 ani, are un prieten.

Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară din azil. Patronul Ion Cassian a spus clar: „Nu i-au mărit pensia. La noi costă 4.500 de lei pe lună”

Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară din azil. Fostul om de afaceri a vorbit despre dorința lui de a se recăsători, dar și despre sentimentele pe care le-ar mai avea pentru Oana Cojocaru. Dacă acesta va ajunge în fața altarului alături de tânăra de doar 26 de ani, nu va mai putea locui în azilul de bătrâni, potrivit spuselor patronului.

Citește și: Irinel Columbeanu tânjește după o prezență feminină. Aflat în azil, fostul milionar vrea să o recucerească pe fosta iubita tinerică: „O să o caut, să ne mai întâlnim”

Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară din azil

Ion Cassian, patronul azilului, a vorbit despre lucrurile care se vor schimba în privința lui Irinel, dacă acesta va ajunge să se căsătorească, din nou.

Irinel Columbeanu are voie, dacă se recăsătorește, poate să mai stea la noi, în căminul de bătrâni, nu-i nicio problemă. Însă, conform normativelor, soția lui trebuie să aibă de la vârsta de 60 de ani în sus, de la vârsta pensionării, așa este acum regulamentul obligatoriu, în toate căminele de bătrâni din România. Am mai avut, în decursul timpului, și familii, le-am oferit o cameră pentru cuplu, cu televizor, frigider și, obligatoriu, cu baie personală”, a declarat Ion Cassian pentru Playtech.ro.

Bărbatul a mai declarat că Irinel Columbeanu nu reușește nici măcar să acopere chiria azilului în care locuiește din pensia pe care o încasează lunar, însă toată lumea încearcă să îl ajute.

Nu i-au mărit pensia, Irinel Columbeanu nu a beneficiat de această majorare, de la începutul anului, ca alți români. El are în prezent până în 2.000 de lei, mai exact 1.970 de lei. Cazarea la noi costă peste 4.500 de lei. O să îl ajutăm, însă, indiferent de cât primește pensie.”, a mai spus patronul azilului de bătrâni.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Permisul de conducere obligatoriu pentru a conduce un triciclu. E lege în România
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
ȘOCANT! Criminalul din Vaslui, care și-a băgat victima în valiză, a mai comis o crima. Audierile au scos la iveală detalii macabre
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Doliu în lumea filmului! Bob Newhart, actorul din „Elf” și „The Big Bang Theory” s-a stins din viață la 94 de ani
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Partidul lui Macron câștigă președinția Adunării Naționale după un vot strâns
MediaFlux
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'