Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară şi din azil. Ce spune proprietarul: „Îl țin gratis o lună-două, dar nu pot la infinit”

Irinel Columbeanu nu are însă suficienți bani pentru a-și plăti șederea la azil. Irinel așteaptă pensia și, până atunci, este găzduit de proprietarul azilului fără bani.
Filip Stan
09 oct. 2023, 12:00
Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară şi din azil. Ce spune proprietarul:

Irinel Columbeanu a ajuns la azilul Sf. Ioan din Ghermănești, acolo unde a stat și tatăl lui, după o viaţă de lux şi opulenţă. Acesta a declarat însă că nu va putea la nesfârșit să facă acest gest de generozitate și așteaptă să fie plătit.

Cum a ajuns Irinel Columbeanu să nu mai știe cine e și ce fel de viață a trăit. Decăderea milionarului de la o avere de neconceput la 2 AVC-uri și „prizonier” într-un azil
„El acum trăiește dintr-un venit de nici 20 de milioane, de unde să aibă bani să plătească?! Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune (că el niciodată nu a cerut bani ca să vină în emisiuni), și domnul Becali, în ultimă instanță.

Tot Gigi Becali a dat bani și pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru că nici la ea nu avea cine să plătească azilul. Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil. Îl țin și eu gratis o lună-două!

Cum arată o zi din viața lui Irinel Columbeanu la azil: „Am venit să îmi petrec ultimele zile”. Detalii cutremurătoare din viața fostului milionar
Eu îl cunosc pe Irinel Columbeanu și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tatăl lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență”, a declarat Ion Cassian, proprietarul căminului de bătrâni din Ghermănești, pentru Click!.

Cât despre costurile lunare pe care trebuie să le achite Irinel Columbeanu la căminul de bătrâni acestea ajung între 3.000 și 4000 de lei, a mai detaliat proprietarul Ion Cassian. În acești bani se includ mâncarea, întreținerea complexului și a tot ce are nevoie persoana îngrijită.

”Nu știu exact costul unui pacient, în București, dar am auzit că e și de 2.500 de lei. E o taxă însă foarte mică. Când ceva este mai ieftin decât e normal, trebuie să-ți pui un mare semn de întrebare. Un proprietar trebuie să plătească lumina, gazele, salariile, tot felul de taxe. Toate au un cost care se reflectă în taxă (…)

Prețul real este între 3.000 și 4.000 de lei, depinde de complexitatea serviciilor, a mâncării, dacă se folosesc pamperși, etc. Sunt și persoane care au probleme cu deglutiția și atunci e nevoie de un angajat care trebuie să îi dea să mănânce, trebuie pasate alimentele” , a mai spus Ion Cassian într-un alt interviu.

„Nu am pensie acum, până la sfârșitul anului am să primesc și prima pensie. Eu sper că în luna octombrie cumva, sau noiembrie. Dau o bere la prima pensie și sper să o bem împreună”, a mărturisit Irinel Columbeanu, în cadrul podcastului „Fiță cu Adiță”.

Irinel Columbeanu, cazat singur în cameră, la azil! „Nu mi-a trecut prin gând că voi ajunge într-un centru pentru seniori”

În ultimii ani, Irinel Columbeanu (66 de ani) a pierdut toată averea și a ajuns falit. Palatul de la Izvorani s-a transformat în scrum, iar acesta a ajuns să trăiască, de azi pe mâine, într-o garsonieră modestă din cartierul Colentina.

Starea lui de sănătate s-a degradat în ultima vreme, după ce fostul milardar de la Izvorani a suferit nu mai puțin de două AVC-uri. Columbeanu a rămas singur pe lume, după ce fiica lui, Irina, a plecat în America la mama ei, Monica Gabor, și nu mai are cine să-l îngrijească la bățrânețe.

Stau singur în cameră, mă simt foarte bine aici. Sper să îmi găsesc și liniștea sufletească ca să mai scriu o carte. Dacă Cel de Sus așa va considera că e mai bine pentru mine, să apară o doamnă, dacă nu, eu tot zic că va fi bine pentru mine.

Am venit să-mi petrec ultimele zile alături de tatăl meu. Eu cred mult și în numerologie, ca să zic așa. Locuiesc în camera numărul 22 și îmi aduc aminte că atunci când m-am însurat cu Monica, era tot data de 22 iulie. Irinuca m-a sunat”. Până la acest moment, numai fosta iubită, Oana Cojocaru, a venit să-l viziteze la azil.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!