Istorie pe tabloul „optimilor” Campionatului European de fotbal

Campionatul European din Franta a ajuns in faza optimilor de finala, cu multe nationale ajunse surprinzator pana aici. Partea inferioara de tablou cuprinde echipe precum Germania, Spania, Italia sau Anglia, asa ca multe partide se anunta interesante inca de acum.
Romania TV
24 iun. 2016, 10:50
Istorie pe tabloul

Elvetia – Polonia  – Cele doua echipe sunt neinfrante in faza grupelor si au amandoua motive pentru a spera sa treaca mai departe. Daca polonezii se bazeaza pe golgheterul Lewandowski, elvetienii isi pun mari sperante in Shaqiri. Doua formatii ce pot produce din punct de vedere ofensiv. 

Croatia – Portugalia – Croatii au reusit sa impresioneze la acest turneu final, invingand Spania, in grupe, chiar si cu cativa titulari absenti. De cealalta parte, lusitanii n-au batut pe nimeni, dar au acumulat trei puncte din trei rezultate de egalitate. Vedeta lor, Cristiano Ronaldo, a reusit sa marcheze o “dubla” cu Ungaria, goluri ce i-au ajutat pe portughezi sa avanseze in “optimi”.

Tara Galilor – Irland de Nord – Este duelul britanicilor, batalia echipelor cotate cu sanse mici de a avansa in fazele eliminatorii. Daca nord-irlandezii s-au multumit doar sa se apere si au profitat de reculul Ucrainei, Tara Galilor a impresionat prin jocul de pase si prin forma traversata de Gareth Bale.

Ungaria – Belgia – Vecinii nostri au dominat o grupa cu Portugalia, Austria si Islanda, calificandu-se de pe prima pozitie. Din pacate pentru ei, au cazut cu Belgia, una din echipele pe care specialistii o vedeau ca una din principalele favorite la ridicarea trofeului. Foarte probabil, drumul ungurilor la Euro se termina aici.

Germania – Slovacia – Nemtii au avut un joc solid pana acum, dar n-au impresionat. Totusi, au incheiat faza grupelor fara sa primeasca gol. Slovacii au profitat de forma slaba a rusilor si au “furat” locul 3 intr-o grupa cu Anglia si cu Tara Galilor. Sansele sa marcheze si-n poarta lui Neuer? Undeva aproape de 0, zicem noi.

Italia – Spania – Este socul “optimilor”. Cele doua s-au intalnit si acum patru ani, in finala, cu ibericii castigand categoric, scor 4-0. Italienii au castigat o grupa cu Belgia, Irlanda si Suedia, dar au avut ghinionul ca Spania sa piarda contra Croatiei, scor 1-2. Va fi un meci strans, cu probabil putine reusite.

Franta – Irlanda – Britanicii sigur n-au uitat acel gol inscris de Henry, reusita ce a distrus sansele irlandezilor de a merge la Mondialul din Africa de Sud. Este asadar o partida a orgolilor, dar cu echipa gazda plecand cu prima sansa, chiar daca elevii condusi de Deschamps n-au convins inca.

Anglia – Islanda – Englezii au avut mare noroc cu golul Islandei din ultimul minut cu Austria. Astfel, Anglia a evitat Portugalia in “optimi”, nationala de care n-o legau prea multe amintiri placute.

In ceea ce priveste castigatoarea trofeului, Italia este putin subestimata, chiar daca joaca in “optimi” cu Spania. Campioana mondiala din 2006 are o cota de 19,00 la Unibet sa se impuna in finala. 

DailyBusiness
Se dau 55 de euro pentru o categorie de români. Iată cine poate beneficia
Spynews
Andreea Bostănică a împlinit 20 de ani! Ce surpriză incredibilă i s-a făcut în Paris / VIDEO
Bzi.ro
Este despărțirea anului în show-bizz-ul românesc! Cântărețul și-a găsit deja altă iubită!
Fanatik.ro
Comuna din România care va avea aeroport. Prețul terenurilor în zonă va exploda
Capital.ro
O legendă a televiziunii s-a stins! A fost un actor cu un suflet extraordinar și o inimă de aur
Playtech.ro
Cum arăta Neti Sandu în tinerețe. De NERECUNOSCUT, imagini uitate cu celebra prezentatoare
DailyBusiness
Lovitură pentru români! Alimentul fără de care nu se poate face mâncare se scumpește chiar înainte de sărbători
Adevarul
Experții încearcă să ghicească reacția Israelului la atacul iranian: următoarea mișcare poate determina cursul războiului
wowbiz.ro
Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit de un șofer care nu s-a asigurat
Spynews
Se ține post pe 14 octombrie, de Sfânta Parascheva? Ce spune preotul
Spynews
Florin Salam, declarație superbă de dragoste pentru Roxana, de ziua lui! / VIDEO
Evz.ro
Simona Halep a spus DA! Românca a confirmat evenimentul din februarie
Ego.ro
De nerecunoscut! Mircea Geoană, cu părul lung și creț, ăn TINEREȚE! Imagini unice
Prosport.ro
FOTO. Ea e gimnasta sexy căreia bărbații i-au cerut apa în care a făcut baie!
kanald.ro
„Mi-ai rupt sufletul. Te iubesc, băiatul meu!”. El este Paul, motociclistul de 18 ani care a murit într-un tragic accident, în Târgu Jiu. Familia și prietenii sunt sfâșiați de durere
Cancan.ro
Presupusul iubit al Simonei Halep cere statului român banii pe 40 de apartamente! Dorin Mateiu a 'moștenit' averea unui baron celebru
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Decizie pentru românii cu mașini mai vechi de 15 ani. Pot ridica 3.000 de lei de la Primărie
StirileBZI
Nu se mai dau ajutoarele de la stat! Dacă ai o mașină ce valorează mai mult de 15.000 de euro, nu mai primești nimic!
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
stirilekanald.ro
Ana-Maria Vasiliu l-a înșelat pe Gabriel?! Soacra a rupt tăcerea: "Nu te omoară nimeni degeaba"
substantial.ro
Digi24 lansează emisiunea VIN O’CLOCK dedicată culturii vinicole românești
MediaFlux
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare COMPLETĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cel mai bun moment pentru a merge în safari nu este atunci când v-ați aștepta