Iubitul și tatăl Mădălinei au plecat să muncească în străinătate să strangă bani pentru tratamentul tinerei. O boală cruntă îi amenință viața: „Mă simt din ce în ce mai rău”

La vârsta de 24 de ani, Mădălina trece prin momente cumplite, care-i pun viața la grea încercare. Și-a amânat nunta pentru a treia oară din cauza unei boli care îi pune în pericol viața, iar acum are nevoie de 31.200 de euro pentru a ajunge la Clinica Memorial din Turcia. Pentru a face rost de banii necesari salvării Mădălinei, iubitul ei și tatăl ei au plecat la muncă în străinătate. 
Alina Costache
08 feb. 2024, 08:42
Iubitul și tatăl Mădălinei au plecat să muncească în străinătate să strangă bani pentru tratamentul tinerei. O boală cruntă îi amenință viața: „Mă simt din ce în ce mai rău”

Mădălina s-a născut cu o malformație la inimă, mai exact cu transpoziție de vase mari, insuficiență cardiacă și defect septal ventricular. A urmat tratamentele indicate de medici toată viața și astfel a reușit pentru o perioadă să țină boala sub control. Până în primăvara anului 2023, când tânăra a ajuns în stare gravă la Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. George I.M. Georgescu” Iași. Familia a crezut că o pierde, pentru că a fost internată timp o săptămână pe secția de ATI.

„La mine este o problemă din naștere, eu am crescut, tratamentele pe care le luam până acum nu mă mai ajută, lucrurile s-au înrăutățit foarte mult într-o perioadă foarte scurtă. Am transpoziție de vase mari, insuficiență cardiacă clasa a treia și defect septal ventricular. Mai multe afecțiuni la inimă și am nevoie de o operație de dublă ventriculară, aceasta este o variantă, și cea pe care mi-au recomandat-o medicii. Până acum, am ținut boala sub control, am fost permanent la analize, însă când a fost perioada pandemiei, nu reușeam să ajung la control, spitalele erau foarte aglomerate și am ajuns acum, când nu se mai poate face nimic pentru mine”, a mărturisit Mădălina Maria Budescu.

Citește și: După ce primarul din Botoșani a presărat orașul cu florile preferate ale amantei, un viceprimar din Vaslui „a agățat” o femeie măritată, când a chemat-o să-i dea ajutoarele alimentare

Anul trecut, în preajma sărbătorilor de iarnă, Mădălina a ajuns din nou la spital. De la Iași au transferat-o la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureș. Și aici medicii sunt neputincioși, spunându-i că singura șansă este să fie operată în străinătate.

„Am fost și la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureș, unde am stat internată 3 săptămâni, m-au transferat de la Institutul de Boli Cardiovasculare «Prof. Dr. George I.M. Georgescu» Iași, unde am fost internată timp de o săptămâni în secția de ATI. Medicii mi-au spus că nu au ce să-mi facă și eu mă simt din ce în ce mai rău. A fost un an foarte greu pentru mine, chiar și din punct de vedere financiar, acum stau la pat. Am stenoză pulmoră severă, simt că mă sufoc și nici nu se pune vorba să fac efort, este foarte complicat”, a mai povestit Mădălina.

Citește și: Povestea cutremurătoare a Soniei, o fetiță de doar patru ani. Copila are inima mărită și trebuie să fie operată pe cord deschis. ”E un coșmar”

Iubitul ei nu s-a descurajat și muncește din greu pentru a-i salva viața Mădălinei. A plecat la muncă în Anglia în speranța că va câștiga mai mulți bani pentru a acoperi costurile operației Mădălinei în Turcia. Și tatăl ei este la muncă în Germania.

„Până anul trecut, am avut o viață bună. Am și un prieten, aveam planuri împreună, însă totul s-a destrămat. Am anulat, anul acesta, pentru a treia oară, nunta din cauza bolii. Este dureros, operația trebuie făcută în Turcia, el mă ajută să trec peste aceste momente, mă ajută și din punct de vedere financiar. Prietenul meu este plecat în Anglia, pentru a mă ajuta, tata este plecat și el în Germania, însă nu știu dacă vor reuși să strângă această sumă, 31.200 de euro, ne descurcăm greu”, adaugă Mădălina Maria Budescu

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Nu ai dreptul să spui NU polițistului. Se suspendă instant permisul auto
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Schimbare radicală de vreme în România. Scăpăm de un mare chin
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?