Iulia Albu continuă ironiile la adresa Anamariei Prodan: „Maioul tetra îl poate arde de Crăciun, se practică”

Anamaria Prodan a răbufnit după ce Iulia Albu i-a criticat ținuta. Impresara a declarat că a fost printre singurele persoane care i-a dat atenție creatorei de modă când umbla cu găina și că nu își permite să comenteze. Replica nu a întârziat să apară.
Irina Dumitrescu
09 dec. 2023, 18:40
Iulia Albu continuă ironiile la adresa Anamariei Prodan:

Iulia Albu dă de pământ cu Anamaria Prodan, după America Express, deşi se părea că vedetele au uitat episodul de la care a pronit disputa.

Iulia Albu a reacționat în urma declarațiilor făcute de Anamaria Prodan despre ea, după ce fashionista a fost acuzată că a râs de ea la America Express. Ce spune creatoarea de bijuterii în urma comentariului făcut de Prodanca la adresa ei?

Iulia Albu, reacție după ce Anamaria Prodan a terfelit-o în presă

Nemulțumirea impresarei a fost cauzată de o remarcă pe care Iulia Albu a făcut-o la adresa ei, în cadrul emisiunii America Express, unde Prodan a avut o apariție episodică. Iulia a spus că maioul tetra cu care s-a afișat femeia de afaceri în reality-show-ul de la Antena 1 a ieșit din modă de 23 de ani. Specialista în modă a făcut această observație în stilul ei caracteristic, însă Prodancei nu i-a picat tocmai bine.

Anamaria a reacționat public și a spus că nu vrea să îi acorde prea multă importanță Iuliei Albu. A amintit de perioada când vedeta apărea în ținute excentrice, cu găina pe cap, perioadă în care ar fi fost de partea ei. Iulia Albu a fost contactată de FANATIK pentru a comenta ieșirea pe care Prodanca a avut-o la adresa ei, oferindu-i și un sfat gratuit acum, de sărbători: să ardă acel maiou!

Iulia Albu, foc și pară pe Mike! Iubitul designerului ar fi făcut o mare gafă la o petrecere. ”Dacă e adevărat, fac sărbătorile singură!”

Iulia a ținut, în același timp, să îi facă și o urare frumoasă, spunând că îi dorește Prodancăi să aibă parte de sărbători frumoase, dincolo de orice glumă sau ironie. Când a auzit ce a spus Anamaria despre ea, Iulia Albu a izbucnit în râs și a spus că i se pare suspect că impresara vorbește atât de mult despre ea, dat fiind că declarase că nu vrea să îi acorde prea mare atenție.

„Vorbește suspect de mult despre mine doamna Prodan. Maioul îl poate arde de Crăciun”

„Pentru o persoană căreia nu-i pasă de nimeni altcineva, vorbește suspect de mult despre mine doamna Prodan. Îi doresc sărbători foarte frumoase. Îi doresc multă liniște sufletească”, este reacția pe care a avut-o Iulia Albu la spusele Prodancăi.

Întrebată dacă e adevărat ce a spus Anamaria Prodan și anume că i-a fost aproape într-o perioadă când era ținta criticilor, Iulia a fost fermă. „Nici nu vreau să comentez chestia asta. Mi se pare ridicol. Maioul îl poate arde de Crăciun sau de Anul Nou. În alte părți se practică.

Câştigători America Express 2023. Surpriză uriaşă, lovitură grea pentru vedetele Antenei 1

S-a întâmplat și la America Express, unde am ars niște păpuși. Asta a fost deja difuzat acum o săptămână, cred. Este un ritual și la spanioli. Și în Ecuador parcă… Oricum țin să spun că îi doresc sărbători frumoase”, a completat Iulia Albu.

Ce a spus Prodanca despre Iulia?

Ce a spus, mai precis, Anamaria Prodan în urma comentariului făcut de Iulia Albu despre maioul ei? „Eu sunt Anamaria Prodan și nu am cum să dau atenție acestor doamne. Îmi aduc aminte însă că am ajutat-o în viața asta pe această doamnă enorm. Sunt mândră de acest lucru. Am ajutat-o atunci când și cu găina pe cap sau în brațe, nimeni nu îi dădea atenție.

Scandal de proporții la „America Express”, după ce Iulia Albu i-a criticat ținuta Anamariei Prodan! Cum a reacționat agenta FIFA: „Trebuie să te naști Anamaria Prodan ca să poți să câștigi”

I-am luat apărarea!  Așa se vede caracterul oamenilor. Cel ce vorbește urât de cel ce i-a dat o pâine să mănânce, se va întoarce mereu să muște mâna care-l hrănește toată viața. Ține de educație, măreție și omenie. Să-i dea Dumnezeu minte, fericire și multă sănătate!”, este o parte a declarației făcute de Prodanca la adresa Iuliei Albu, pentru click.ro.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Medicul stomatolog Marina Gavril, găsită moartă în cabinetul din Brăila
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'