Iulia Albu, dezvăluiri despre regretele pe care le-a avut după divorț: „Pentru mine nu a reprezentat niciodată un scop în sine”

Iulia Albu reușește să atragă priviri de fiecare dată, iar criticul de modă urmează să apară și în cadrul emisiunii „Splash! Vedete la apă”, în calitate de jurat. Recent, aceasta a dezvăluit cum a schimbat-o divorțul de Mihai Albu.
Alina Costache
19 iun. 2024, 20:58
Iulia Albu, dezvăluiri despre regretele pe care le-a avut după divorț:

Iulia Albu este una dintre cele mai apreciate apariții din lumea mondenă, iar la fiecare eveniment, reușește să atragă priviri și să iasă în evidență prin stil și eleganță. Vedeta urmează să ocupe locul de jurat în cadrul emisiunii „Splash! Vedete la apă”, care va fi difuzat pe Antena1 în această lună. Recent, criticul de modă a vorbit despre cum i-a schimbat viața divorțul de Mihai Albu.

Iulia Albu, dezvăluiri despre cele mai mari regrete

Creatoarea de modă a vorbit, recent, într-un interviu pentru Cancan, despre faptul că a decis să devină persoană publică abia după separarea de Mihai Albu. Totodată, vedeta a mărturisit și unul dintre cele mai mari regrete ale sale.

„Regret faptul ca la un moment dat familia mea a trebuit să renunțe la casa boierească construită de străbunicul meu ce trona falnic în centrul Horezului, casa în care mi-am petrecut mai toate vacanțele de vară până la 16 ani. Și regret ca nu am niciodată suficient timp să țin legătura cu oameni la care țin enorm. Nu, nu regret ca sunt o persoană cunoscută. Este un privilegiu construit prin munca pe care am știut mereu să îl apreciez. Și mai regret ceva. Faptul ca nu mi-am păstrat și numele meu atunci când m-am căsătorit”, a spus aceasta.

Iulia a dezvăluit, totodată, că a luat decizia de a deveni persoană publică abia după divorțul de Mihai Albu.

„Pentru mine nu a reprezentat niciodată un scop în sine să devin persoană publică. Mi-ar fi fost de altfel foarte ușor să fac asta mult mai devreme fiind căsătorită cu o persoana destul de cunoscută la momentul respectiv. Să nu uităm, totuși, că Mihai Albu era un designer cunoscut, care, chiar dacă nu activa în televiziune și nici nu era vreun mogul în presă, ar fi putut facilita anumite apariții. Faptul că nu s-a întâmplat asta, este pentru că nu am dorit acest lucru. Practic, în cazul meu lucrurile s-au întâmplat invers… La un moment dat am luat hotărârea ca numele meu să apară în dreptul muncii mele, iar pentru asta a trebuit să îmi construiesc unul.”

Citește și: Antena 1 a anunțat jurații Splash! Vedete la apă. Iulia Albu și Nea Mărin sunt doi dintre ei

Mai mult, vedeta a mărturisit că a decis să renunțe la avocatură abia după ce și-a finalizat toate studiile.

Am renunțat la avocatură doar în momentul în care îmi dădusem toate gradele și eram deja avocat definitiv. Mi se pare importantă această precizare mai ales acum când orice absolvent de drept se autointitulează avocat uitând de stagiu, examenul de Barou și Definitivat.

Am învățat și cinci limbi străine pentru ca am vrut să pot oricând să pot sta la masă cu oricine. Studiile mă califică pentru o varietate de profesii, dar la finalul zilei, îmi doresc să fac ceva relevant pentru oameni.

Revenind, da, am devenit persoană publică, dar asta în urma impactului pe care munca mea editorială l-a avut în peisajul modei și monden din România”, a mai spus criticul de modă.

Citește și: Iulia Albu a dat totul pe față! Vedeta a recunoscut că a apelat la ajutorul medicului estetician. ”Sigur că am un secret. Există un singur doctor în care am încredere”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc! Dana Budeanu a spus când va avea loc nunta
Fanatik.ro
Lista localităților care vor primi apă potabilă doar câteva ore pe zi. Limitările durează până pe 31 august
Capital.ro
NOUL Cod Rutier. Îți pierzi permisul auto. În 3 ZILE trebuie să-l predai
Playtech.ro
ȘOC! Ce spune Emily Burghelea despre ACCIDENTUL cumplit care a DESFIGURAT-O
DailyBusiness
Val de scumpiri în piețe! Care este cea mai scumpă piață din Capitală
Adevarul
Armata lui Kim Jong Un era să-și distrugă propria Capitală. Ce s-a întâmplat cu o rachetă trasă de la 100 de km de Phenian
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Elena Udrea, strigăt de disperare. Urmărită încă de Kovesi și Coldea
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Scandal monstruos la o nuntă! Florin Salam l-a dat afară pe Bogdan de la Ploiești chiar în timp ce cânta
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Tichetele de masă și indemnizația de hrană nu vor fi incluse calculul pragului de 4.000 de lei. Anunțul făcut de Guvernul României
Capital.ro
Nu ai voie să tai acest copac! Interzis prin lege pentru românii care au casă la curte
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Furtună devastatoare în Maramureș: zeci de copaci doborâți și acoperișuri smulse de vânt
MediaFlux
ATENȚIE! Anunț pentru toți elevii care dau bacul de la edu.ro
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?