Iulia Albu o DESFIINŢEAZĂ pe Andreea Bălan: Asta e o cârpă mizerabilă, oribilă. E o prelată

Vedetele de la noi au intrat iar sub lupa fashion editorului Iulia Albu. De această dată i-a venit rândul Andreei Bălan să primească un trofeu BAU în timp ce Andreea Bănică a luat un trofeu WOW. 
Alina Costache
26 feb. 2016, 15:33
Iulia Albu o DESFIINŢEAZĂ pe Andreea Bălan: Asta e o cârpă mizerabilă, oribilă. E o prelată

Iată şi comentariile Iuliei Albu pentru vedetele care s-au încadrat între BAU şi WOW:

Andreea Ibacka – In contextul acesta se preta o rochie mai putin eleganta. E un eveniment care s-a desfasurat in holul unui hotel, nu la Oscar. Trebuia sa aleaga o rochie cu un volum mai mare in partea de jos si e o rochie ieftina rau, asa ca merita nota 3.

Ioana Ghinghina – e categoric mai bine ca pana acum. A ales o ie si n-are cum sa dea gres. Ea e frumoasa, tinuta e aleasa bine asa ca va lua cea mai mare nota din istoria aparitiilor sale si ia 6,3.

Oana Roman – Aparitie dezastroasa ca de obicei. Pantofii sunt un fake, rochia la fel, bretelutele alea la sutien n-au ce cauta. Ea e in nota in care ne-a obisnuit. Nota 1.

Diana Munteanu – E mai bine decat de obicei. Imi place ca nu si-a facut coc de nasica in cap, e ok mereu sa alegem negru pentru ca e greu sa dai gres asa. Tinuta e decenta, normala, mult mai mult decat ma asteptam de la ea si va primi nota 5,8.

Andreea BalanAsta e o carpa mizerabila, oribila. E o prelata. N-are nicio linie, nimic. Nu poti pune o carpa pe un om si sa te crezi designer. A luat-o cred ca de la un Second Hand. Nimic din ce a purtat pana acum nu ma duce cu gandul ca ar avea bani. E facuta de doua croitorese oarbe. Parul ala e vopsit pe intuneric. Nu stiu ce vrea fata asta de la viata, dar primeste un trofeu BAU de data asta.

Carmen Bruma – A incercat o tinuta buna, dar nu a reusit prea mult. Materialul nu este unul de foarte mare calitate, prea multa transparenta, unghiile nu au nicio legatura cu tinuta. Sunt rosii cu sclipici, ceea ce e praf. Ii recomand sa nu poarte fard si ii dam nota 5. E oricum mai bine ca alte dati.

Tili Nicolae – A ales o rochie de zi pentru un eveniment de seara. Ceea ce a incercat ea sa faca nu a reusit. Rochia este una care n-are legatura cu evenimentul. E o rochie draguta sa mergi la piata, la o terasa, dar nu la un eveniment. Va primi de la noi nota minus 2.

Jojo – Este o tinuta care nu este gresita. Imi place ca a asortat o curea din lac. Imi place ca in aceasta tinuta parca nu innoata. Aceasta tinuta o prinde mai bine fata de „verzele” in care ne-a obisnuit. Trebuie sa renunte la machiajul strident care o imbatraneste rau de tot. A reusit sa arate ieftin intr-o rochie oarecum decenta si reuseste sa ia de la noi un 8.

Laura Cosoi – A impuscat niste iepuri pentru acest eveniment. Are rochie cu crapatura pe picior, dar are pantofi, nu sandale. Blana aia e mancata de molii. Doar la nuntile de la tara am mai vazut asa ceva. Are atitudine de diva si nu stiu ce mai face in ultimul timp. Acum e diva respectabila ca s-a casatorit si ea cu un fraier. Ea este o fata frumoasa, are un corp frumos, dar in momentul in care poarta aceasta haina pe deasupra devine un monobloc. Va lua minus infinit.

Simona Gherghe – Cred ca e prima oara cand o vad pe ea la un eveniment monden. Are o tinuta de vara, de birou, de iesit la terasa. Mergea o incaltaminte mai joasa, nu tocuri inalte. Sa spunem ca ii dam 1 cu indulgenta.

Andreea Banica S-a deghizat in porno star pentru aceasta petrecere, dar i-a iesit. E foarte ok sa iti asumi un rol si sa il duci pana la capat. Nu imi place nimic, dar atitudinea face totul, motiv pentru care ea va lua un trofeu WOW.

Spynews
Breaking news! Gigi Becali a făcut accident! La 5 metri în față, a fost nevoie de SMURD și pompieri
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
Playtech.ro
ȘOC! Artista care și-a cumpărat LOC DE VECI: ”Am statuie, mă așteaptă!”
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Spynews
Cine este Yulia Vlasova, iubita de 28 de ani a lui Johnny Depp. Rusoaica e un fotomodel de o frumusețe răpitoare | FOTO
Evz.ro
Ikea retrage un anumit produs din motive de siguranță. Există riscul de incendiu
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Se modifică vârsta de pensionare: La ce vârstă vor putea ieși femeile la pensie în 2024
Capital.ro
Plată FĂRĂ numerar. Devine obligatoriu în toată România. Guvernul dă ordin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Ministrul Energiei convocă ședință cu producătorii de energie pentru a discuta despre investiții și stocare
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'