Iulia Albu şi Mihai Albu, scandal imens şi replici dure pe Facebook. „Mika, tati te iubeşte mult şi este lângă tine!” / „Nu daţi curs provocărilor venite din partea fostului meu soţ”

Iulia Albu și Mihai Albu sunt în mijlocul unui conflict public intens. Totul a început când Iulia Albu a menționat că fiica lor, Mikaela, a aflat prea repede despre diagnosticul dur al tatălui său. Mihai Albu, diagnosticat cu cancer de prostată și aflat în recuperare post-operatorie, a reacționat vehement în mediul online.
Filip Stan
28 iun. 2024, 09:20
Iulia Albu şi Mihai Albu, scandal imens şi replici dure pe Facebook.
Iulia Albu şi Mihai Albu, scandal imens şi replici dure pe Facebook. "Mika, tati te iubeşte mult şi este lângă tine!" / "Nu daţi curs provocărilor venite din partea fostului meu soţ"

Iulia Albu şi Mihai Albu, scandal imens şi replici dure pe Facebook. Mihai Albu, în vârstă de 61 de ani, a explicat în detaliu cum a gestionat informațiile despre boala sa şi a afirmat că fiica lor a aflat despre diagnostic la zece zile după intervenția chirurgicală, atunci când medicii l-au asigurat că starea lui este stabilă. El a încercat să o protejeze pe Mikaela de stresul suplimentar în perioada pregătirii pentru examenul de capacitate.

Citeşte şi: Jador a luat foc după despărţirea de Oana Ciocan. Ce l-a scos din minţi pe manelist: „Cum puteţi să ziceţi asta? Ruşine!”

Designerul a subliniat că a informat-o pe Mikaela doar când a considerat că este necesar, iar fiica sa i-a reproșat că nu a aflat mai devreme, dorind să fie alături de el. În postarea sa de pe Facebook, Mihai Albu a acuzat-o pe Iulia Albu că dorește să atragă atenția publicului și să creeze un scandal, menționând că pregătirea Mikaelei a fost realizată în mare parte de foștii săi socri.

„Am aflat de afecțiunea mea la începutul lunii februarie, apoi în lunile martie și aprilie am urmat un protocol de analize, investigații și proceduri invazive care au avut ca finalitate o operație complexă. Toate aceste luni (februarie, martie și aprilie) am ținut discreție totală asupra afecțiunii, informând doar familia și prietenii foarte apropiați, tocmai în încercarea de a o proteja pe fiica mea în această perioadă dificilă. Abia după ce am trecut prin intervenția chirurgicală, respectiv la zece zile după, doar atunci când medicii m-au asigurat că totul este ok, am informat-o pe fiica mea, chiar de Sărbătorile Pascale când a petrecut cu mine, văzându-mă în convalescență (cu tuburi de dren și sondă) Am protejat-o cu toată ființa mea, spunându-i doar atunci când am considerat ca ESTE CAZUL!

La acel moment deja aflaseră mult prea multe persoane de boala mea, eram sunat chiar de persoane din presă care aflaseră ceva, dar nu aveau confirmări. După ce i-am spus fetiței mele, la câteva zile chiar, am făcut și public anunțul. Cu siguranță Mikaela a fost afectată de această veste certându-mă că nu i-am spus încă de la început pentru ca ar fi dorit să fie mai mult lângă mine, i-am explicat care a fost motivul și vă asigur că a înțeles!

Fiica mea este foarte bine pregătită pentru examenul de capacitate și sunt convins că va trece cu bine, foștii mei socri s-au ocupat intensiv de pregătirea ei. Probabil mama ei dorește ceva reclamă, doar ce este în jurată la o emisiune TV. Mika, tati te iubește mult și este lângă tine!”, a scris Mihai Albu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu anunţa marea împăcare după întâlnirea cu Alex Bodi. „O iubeşte foarte mult!”

Iulia Albu a răspuns acuzațiilor fostului soț cu un mesaj în care a cerut colegilor din presă să nu dea curs provocărilor venite din partea lui Mihai Albu şi a subliniat că a încercat să evite scandalurile și că este regretabil că Mikaela a trebuit să treacă prin această situație dificilă. Vedeta a criticat faptul că Mihai Albu a adus în discuție părinții ei, subliniind că fostul ei soț nu are nicio legătură cu aceștia.

„Dragi colegi din presă, vă rog să nu dați curs provocărilor venite din partea fostului meu soț. În toți acești ani am încercat și chiar am reușit, de cele mai multe ori, să mă țin departe și să nu intru în circul creat de acesta. Da, nu era cazul ca Mikaela să treacă prin această situație, așa cum este preferabil ca niciunui copil să nu i se întâmple asta. Dar aceasta este viața. A căuta cu tot dinadinsul orice mic motiv pentru a porni un scandal, la fel ca a-ți bârfi fosta soție live cu un alt bărbat pe un post TV național, sunt doar semnale ale unei probleme mult mai grave. De asemenea, amestecarea în această poveste a părinților mei, cu care fostul meu soț nu are nicio legătură, este, de asemenea, ridicolă. Aveți aici linkul cu declarația mea de la momentul 0, declarație care l-a deranjat teribil pe fostul meu soț, fapt pe care îl poate argumenta chiar el. Fostului meu soț îi urez mai multă maturitate în abordări și mai multă atenție acordată relației cu propria fiică”, a replicat Iulia Albu pe pagina sa de Facebook.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
Fanatik.ro
Ce s-a ales, de fapt, de prima prezentatoare de la TVR. Puțini români își mai aduc aminte de ea. Cât de frumoasă era Cleo Stieber
Capital.ro
Gabi FIREA, în lacrimi! Primul anunț după tragedie: A plecat spre o lume poate mai bună
Playtech.ro
ȘOC! Familia Ciolacu, nași de cununie pentru Anda Adam. Rochia nașei a atras TOATE privirile
DailyBusiness
Anunțul momentului despre alegerile prezidențiale! Când încep consultările cu partidele la Palatul Victoria
Adevarul
Cum arăta cu adevărat voievodul Ștefan cel Mare. Potretele cunoscute nu au nicio legătură cu realitatea istorică
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Uniforma școlară, obligatorie. Cu bani de la stat
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Cel mai mic oraș din România este invadat de turiști. 500.000 de oameni vizitează anual perla din inima României
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitura din Italia. Familia nu s-a dezlipit de sicriu
Capital.ro
Verdictul FINAL pentru Elena Udrea. Înalta Curte a luat decizia
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Atac armat la o nuntă în nord-estul Franței: un mort și cinci răniți
MediaFlux
LEGE NOUĂ pentru posesorii de CÂINI și PISICI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?