Iulia Albu și Mike dau cărțile pe față! Mai are sau nu relația lor vreo șansă: „Din nefericire, mai rău nu cred că se poate”

Celebrul critic de modă și partenerul său au fost pe marginea prăpastiei în ceea ce privește relația lor, mai ales după revenirea din competiția America Express. Cei doi s-au certat foarte mult, s-a lăsat cu jigniri și reproșuri, dar și cu terapie de cuplu.
Alina Costache
17 nov. 2023, 11:17
Iulia Albu și Mike dau cărțile pe față! Mai are sau nu relația lor vreo șansă: „Din nefericire, mai rău nu cred că se poate”
Iulia Albu și Mike dau cărțile pe față! Mai are sau nu relația lor vreo șansă: „Din nefericire, mai rău nu cred că se poate”

Iulia Albu și Mike Iacob formează un cuplu controversat, având parte de foarte multe despărțiri, totul începând odată cu participarea la America Express. Experiența concursului le-a zdruncinat din temelii relația, însă cei doi nu au vrut să renunțe la povestea lor de dragoste și au luptat până la capăt. Acum, amorezii consideră că au ajuns la un numitor comun și își văd de relație, cu bune și cu rele.

Citește și: Iulia Albu, imagine rară cu fiica sa. Cum au fost fotografiate cele două: „Haideți să celebrăm împreună aceasta zi!””

Iulia Albu și Mike luptă pentru relația lor

Mike Iacob își asumă toate acțiunile pentru care a fost pus la zid în ultimele luni. Nu a protestat nici când Iulia Albu a decis să își separe drumurile în viață, ci a încercat să se schimbe pentru a nu o pierde. Cei doi au mers chiar și la terapie de cuplu, însă s-au certat chiar mai rău decât în show-ul de pe Antena 1. Foștii concurenți își amintesc râzând de acest lucru, deși, la momentul respectiv, chiar au crezut că relația lor se va încheia definitiv.

„Cred că am supărat pe toată lumea, nu doar pe Iulia. E o competiție, totuși. Este presiune, ai mult de alergat, ai mult de cărat, nu este ușor. La un moment dat nici nu am simțit că mai doresc să fiu în locul respectiv, cred că am avut un moment sau două. Cred că a fost o cădere totală. Și de spirit și de comunicare mai mult sau mai puțin, între noi, în primul rând. Mai avem momente când ne uităm la emisiune și ne mai ciondănim, mai mult eu. Din nefericire, problema cea mai mare din toată joaca asta este că în momentul acela nu am fost pe fază să iau lucrurile într-un fel mai calm și light. Le-am văzut direct, cu roșu în fața ochilor”, a recunoscut și explicat Mike, potrivit cancan.ro.

În replică, Iulia a încercat să îi ia, oarecum, apărarea partenerului său, însă amândoi știu cine a greșit mai mult și cine a fost nevoit să facă schimbări pentru ca relația lor să funcționeze din nou.

„Cred că pentru o persoană care n-a fost în fața camerei este normal să aibă momente de îndoială.Bine, care erau opțiunile?! Opțiunea A, ce spunea tot internetul, să mă fi răzbunat pe el și să fi plecat de acolo, adică să fiu o persoană care renunță, eu nu sunt așa. Opțiunea B, să mă iau la ceartă cu el, efectiv. Asta nu! Și opțiunea C era să las eu de la mine puțin, ca să trecem peste momentul de criză, pentru că el a tras mult, dar o să vedeți”, a declarat și criticul de modă.

Pentru a reuși mai ușor, în viziunea lor, să treacă peste problemele din cuplu, cei doi au fost chiar și la terapie de cuplu, însă rezultatele nu au fost deloc cele la care se așteptau. După doar câteva vizite la psiholog, Iulia Albu și Mike au decis că tot mai bine pe cont propriu își vor găsi rezolvările.

„Ne-am certat mai rău la psiholog decât în America Express. Glumim, mai rău nu cred că se poate. Dar e un lucru bun care s-a întâmplat, jumătate din cuplurile din România și-au dat seama că ei de fapt nu au nicio problemă în relațiile lor. Iar cealaltă jumătate s-a gândit «uite, mai sunt și alții ca noi»”, a explicat Iulia Albu, completată de partenerul său: „Și simplul adevăr este că noi, în timpul ăsta, în care s-au văzut aceste certuri, am avut și foarte multe momente în care am fost și OK”.

Citește și: Iulia Albu și Mike au, din nou, probleme în relație. Vedeta a răbufnit: „Nu prea ne vedem, îmi vine să-l omor”

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Medicul stomatolog Marina Gavril, găsită moartă în cabinetul din Brăila
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'