Iulia și Christian Sabbagh, dezvăluiri din intimitate: „Nu a fost totul minunat, au încercat sub orice formă să ne despartă”

Iulia și Christian Sabbagh, dezvăluiri din intimitate. Cei formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz și au doi copii minunați, de care sunt extrenm de mândri. Soția jurnalistului a vorbit despre provocările pe care cuplul lor le-a întâmpinat.
Alina Costache
24 feb. 2023, 23:08
Iulia și Christian Sabbagh, dezvăluiri din intimitate:
Iulia și Christian Sabbagh, dezvăluiri din intimitate

Iulia și Christian Sabbagh, dezvăluiri din intimitate. Soția jurnalistului a mărturisit că a trecut peste toate obstacolele și răutățile, pentru a rămâne în continuare lângă omul pe care îl iubește necondiționat. A mai dezvăluit că, de-a lungul timpului, au existat multe persoane care i-au vrut răul familiei sale, însă iubirea dintre ea și soțul ei a fost mai mare, astfel că nu s-au lăsat afectați de toate răutățile celor din jur.

Citește și: Soţia lui Christian Sabbagh, mărturii emoţionante despre afecţiunea de care suferă fiul lor cel mic: „Autismul nu este o boală sau o epidemie”

Iulia și Christian Sabbagh, dezvăluiri din intimitate

Cei doi sunt foarte implicați în creșterea copiilor săi, motiv pentru care nu mai au timp de momentele romantice dintre ei doi. ”Iubirea nu este așa ca în poveștile cu prinți și prințese, care trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. Iubirea înseamnă să nu ceri nimic în schimbul a ceea ce oferi. Pot spune chiar că, uneori, iubirea înseamnă suferință, iar oamenii fug de suferință. Tocmai de aceea, rata divorțurilor este foarte mare în ziua de azi. Dar să nu vorbim despre divorț azi, ci despre iubire.

În relația cu soțul meu nu a fost totul minunat de la început și nu am avut o poveste de dragoste ca în filme. Am avut parte de multe răutăți în jurul nostru, de oameni care nu ne-au vrut împreună, care au încercat sub orice formă să ne despartă, să ne facă rău, dar pe noi nu ne-a afectat acest lucru, drept dovadă, astăzi avem doi copii minunați, o familie frumoasă.

Dacă m-ai întreba care ar fi singurul motiv pentru care stau cu Christian Sabbagh, nu aș avea ce să-ți zic, pentru că e o chestie ce ține de sentimente, asta simt.  Din punctul meu de vedere, iubirea nu este despre cuceriri, cadouri, atenții, ci despre ceea ce simți. Chiar dacă a fost o relație cu multe provocări, nici măcar oamenilor care s-au opus nu le-am vrut răul și i-am lăsat în voia Domnului. Doar Dumnezeu ne poate judeca și tot El este cel care poate să facă dreptate.

După ce au apărut copii, nu mai pot spune că este romantismul în floare, pentru că, după o zi de terapii, după programul Anaisei, grădiniță, meditații, pian, nu mai ai timp de romantism. Nu sunt o persoana foarte romantică, dar eu trec peste orice problemă, pentru că îl iubesc pe soțul meu, iar el mă iubește la fel de mult. Când iubești, treci peste orice obstacol. Nu m-am gândit niciodată să renunț la partenerul meu, atunci când mi-a fost greu. Din contră, am făcut tot posibilul ca să ne fie bine. Dacă ar fi să o iau de la început, tot pe el l-aș alege.”, a spus Iulia Sabbagh, pentru Spectacola.ro.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Alimentul care te lasă fără permis. Nu ai voie să-l mănânci dacă te urci la volan
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Senzația verii: Se lansează cel mai picant burger. Avem și rețeta
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
România criticată în raportul Senatului american pentru legăturile militare și polițienești cu China
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'