Iulia Vântur, contre dure în direct cu Teo Trandafir. Întrebările scandaloase care au scos-o din minţi pe iubita lui Salman Khan: „Poate eu am ales pe altcineva!”

Într-un schimb de replici tensionat, Iulia Vântur a dat replica dură lui Teo Trandafir, evidențiindu-și dorința de a-și păstra viața personală departe de lumina reflectoarelor. Întâlnirea dintre cele două vede a avut loc în cadrul unei emisiuni de pe Kanal D 2, unde discuția a devenit intensă.
Filip Stan
18 mart. 2024, 08:30
Iulia Vântur, contre dure în direct cu Teo Trandafir. Întrebările scandaloase care au scos-o din minţi pe iubita lui Salman Khan:
Iulia Vântur, contre dure în direct cu Teo Trandafir. Întrebările scandaloase care au scos-o din minţi pe iubita lui Salman Khan: "Poate eu am ales pe altcineva!"

Iulia Vântur, contre dure în direct cu Teo Trandafir. Prezentatoarea TV a incitat-o pe Iulia Vântur cu întrebări legate de relația sa cu superstarul indian Salman Khan, provocând o reacție aprigă din partea acesteia. Cu toate că au fost surprinși împreună în diverse ocazii și au fost subiectul unor speculații și zvonuri, Iulia Vântur a rămas hotărâtă să-și protejeze intimitatea.

„Nu înțeleg de ce mai vorbiți despre subiectul ăsta după atâția ani de zile în care eu am vorbit despre asta, am vorbit despre familia lui, despre el”, a declarat Iulia Vântur în emisiunea „Follow us!”.

Teo Trandafir a continuat, spunându-i vedetei că i s-a părut că ea și actorul nu au o chimie: „Eu cu ochiul meu de babă, m-am uitat la filmulețele respective, și nu a părut că aveți o chimie, păreai că faci parte din stafful lui!”.

În replică, Iulia Vântur i-a spus că părerea ei este că relațiile trebuie trăite în intimitate: „Draga mea, acum sincer, eu consideră că relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, trebuie trăite în interiorul casei tale. Poate m-am maturizat și eu, consider că nu trebuie să expunem asta public”.

Citeşte şi: Iulia Albu, confesiuni dureroase despre relația cu părinții săi. Cel mai mare regret al vedetei: „Eram fata lu’ tata. N-am rămas fata lu’ tata și în ziua de azi”

Discuţia a continuat:

Teo Trandafir: Păi eu dacă aș fi într-o relație cu Salman Khan…

Iulia Vântur: Dar nu ești, eu sunt. Am luat o decizie și îmi doresc să fie respectată, nu înțeleg de ce mai vorbim după ani de zile despre acest subiect.

Teo Trandafir: Pentru că nu înțeleg, nu mă duce capul.

Iulia Vântur: Ne-ați văzut peste tot, în România, India. Acum că n-ai văzut o căldură și nu știu ce, acum să fim serioși. Eu nu sunt aici să infirm anumite informații apărute în presă. Viața mea e viața mea și n-o trăiesc în presă!

Teo Trandafir: Nu te acuză nimeni de nimic, mie mi s-ar părea mega mândrie, din toată lumea asta, din miliarde de femei, unul dintre cei mai doriți bărbați din lumea asta m-a dorit pe mine.

Iulia Vântur: Femeile în general se spune că aleg bărbații. Poate eu am ales pe altcineva!

Citeşte şi: Amanta lui Daniel Dines, prima ședintă foto după ce s-a aflat că va deveni mamă. Cum a fost fotografiată Iuliana Doroftei, gravidă în 6 luni

Iulia Vântur trăieşte de mai mulți ani în India, unde are o relație cu Salman Khan. Cei doi s-au afișat împreună la evenimente, dar nu și-au asumat sau oficializat niciodată relația în spațiul public. „Aici, în India, oamenii nu sunt foarte… își doresc să țină lucrurile private despre ei înșiși. Există culturi și culturi. În cultura indiană, mai ales generația de dinainte și-a dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare. Eu consider că ceea ce vezi pe Instagram, toate rețelele, relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, relațiile trebuie trăite în interiorul casei tale, în privat. Poate m-am mai maturizat și eu pentru că trăiesc în India, consider că nu ar trebui să ne expunem”, a mai declarat Iulia Vântur.

Spynews
Edi Iordănescu se întoarce în Germania, după Euro 2024. Va mai antrena sau nu Echipa Națională de Fotbal a României
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Subiecte biologie BAC 2024, ce le-a picat elevilor. Rezolvare și baremul de corectare pentru proba la alegere a profilului și specializării. Update
Capital.ro
S-a dat lege obligatorie pentru casele și blocurile vechi. Iohannis a semnat joi, 4 iulie
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Codul Rutier a fost modificat! Se aplică noi amenzi în aceste situații!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Câți bani va încasa România pentru parcursul de la Euro 2024. Suma colosală cu care s-a întors acasă Echipa Națională de Fotbal
Spynews
Star Matinal. Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit? Soția fostului tenismen s-ar fi întâlnit cu Nick Rădoi / VIDEO
Evz.ro
Antonia a încins, din nou, internetul. Vedeta le-a sucit mințile fanilor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
BREAKING NEWS: Decizie fără precedent a lui Marcel Ciolacu! Niciun premier nu a mai făcut asta în istoria României
kanald.ro
UPDATE A fost afișat baremul pentru pentru examenul scris la Fizică, Chimie, Biologie și Informatică pentru profilul real BAC 2024
Capital.ro
NU se mai plătește TAXĂ. Scutirea va fi trecută în lege: Exact cât are nevoie o familie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Taxe vamale provizorii pe vehicule electrice din China, impuse de Comisia Europeană
MediaFlux
PENSIILE se RECALCULEAZĂ ANUAL! ANUNȚ pentru toți SENIORII
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!