Iulia Vântur, mesaj controversat în social media. Mii de reacţii de la fani

Iulia Vântur a postat un mesaj care a stârnit mai multe reacții, căci a dat de înțeles că nu mai formează un cuplu cu Salman Khan.
Alina Costache
07 apr. 2023, 18:10
Iulia Vântur, mesaj controversat în social media. Mii de reacţii de la fani
Iulia Vântur și Salman Khan sunt gata de nuntă

Iulia Vântur și Salman Khan au o relație de Iulia Vântur și Salman Khan au o relație de 10 ani, relație pe care au reușit să o țină departe de ochii presei, în pofida interesului imens. De altfel, Iulia a recunoscut că asocierea cu iubitul ei a fost ca o sabie cu două tăișuri, deoarece a trebuit să demonstreze mai mult că își merită locul… Iată cu ce mesaj și-a uimit artista recent fanii!

Nu o dată, Iulia Vântur a povestit că a fost sprijinită de Salman Khan în carieră, relația lor fiind și de natură profesională și, nu în ultimul rând, de prietenie. Iată însă că vedeta a postat recent în social media o imagine care i-a luat prin surprindere pe fanii ei.

Ce se întâmplă în viața fostei prezentatoare Pro TV. Declarații surprinzătoare făcute de Iulia Vântur pe Instagram: „Atunci când nu mai faci eforturi o relație se termină”
Ați observat vreodată că, uneori, atunci când nu mai faci eforturi, o relație sau o prietenie se termină? Aceasta se datorează faptului că nu a fost niciodată din ambele părți, ci doar din partea ta”, a scris Iulia Vântur, într-un mesaj postat pe Instagram.

În ultimele luni, zvonurile despre despărțirea dintre Iulia Vântur și Salman Khan au tot continuat să apară, fiind alimentate și de apropierele dintre iubitul vedetei și o altă femeie, totul având loc la petrecerea organizată pentru ziua de naștere a acestuia.

Citește și: Iulia Vântur dezvăluiri neaşteptate despre problemele cu care s-a confruntat în India: „Am încercat să schimb regulile Indiei. Ce e pentru tine al tău rămâne”

Nici înainte de acest eveniment, lucrurile nu păreau să evolueze prea bine, asta pentru că au mai apărut și alte zvonuri cu privire la relația celor doi. Pe lângă faptul că sunt împreună de 10 ani, Iulia Vântur și Salman Khan colaborează pe plan profesional.

Vedeta povestea că nu i-a fost deloc ușor să devină cunoscută în India, așa că, a preferat să fie discretă, având în vedere că interesul cel mai mare a fost pentru povestea de dragoste dintre ea și Salman Khan.

Spynews
Dacă stai la bloc, trebuie să știi că nu mai plătești această taxă
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
El e românul din Teleorman care și-a transformat curtea într-un paradis exotic. Are bananieri, dar și palmieri, iar locul arată incredibil
Capital.ro
Proprietarii de locuințe vor plăti ÎN PLUS. Obligația e trecută direct în lege
Playtech.ro
Se schimbă vremea în România. Vin ploile și vijeliile. Meterologii au emis cod galben
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Marea provocare a noii magistrale de mare viteză. Cum s-a lucrat la tunelurile feroviare de pe valea Mureșului VIDEO
Spynews
3 trucuri prin care să te răcorești pe timp de caniculă, fără aer condiționat. Puțini oameni știu că aceste sfaturi chiar funcționează
Spynews
Natura se dezlănțuie! Pe lângă codul roșu de caniculă, meteorologii anunță furtuni puternice cu grindină. Care sunt zonele vizate | FOTO
Evz.ro
Valea Oltului s-ar putea redeschide mai devreme. CNAIR dă speranțe șoferilor
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Mireasa lui Ianis Hagi a luat microfonul de la Pavel Bartoș și a descris în 7 cuvinte ce înseamnă pentru ea nunta cu fiul lui Gică Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Cât a plătit Elena, soția lui Ianis Hagi, pentru rochia de mireasă? Preţ ameţitor pentru ţinuta făcută din dantelă 3D
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Țeapa pe care riscă să o ia românii care merg la mare în Bulgaria! Riscă amenzi usturătoare dacă nu fac acest lucru
Capital.ro
Cutremur total în Europa. Ungurii au dat cărțile pe față: Va crește radical
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. S-a lăsat de bătăi în cușcă pentru a face avere din imaginile cu ea dezbrăcată
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Cristian Diaconescu despre impactul tentativei de asasinare a lui Donald Trump: „O discuție emoțională nu este în favoarea nimănui”
MediaFlux
UCRAINA ATACĂ RUSIA! NATO și-a dat ACORDUL
Shtiu.ro
60 de grade în vara anului 1931 la București. '60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi', titrau ziarele vremii