Iulie 2023 vine cu o Lună plină în Capricornul disciplinat și o Lună nouă în Racul emoțional!

Ce ne așteaptă în luna iulie de la Luna Nouă și Luna Plină ce vor urma. Energii atipice și puternice
Alina Costache
02 iul. 2023, 12:21
Iulie 2023 vine cu o Lună plină în Capricornul disciplinat și o Lună nouă în Racul emoțional!

Ce este o Lună Plină?
O lună plină apare atunci când Soarele și Luna în tranzit (în mișcare) se află în poziții exact opuse în zodiac (numită opoziție). Lunile pline sunt legate de finaluri, apogeu și sunt energie emoțională.

Ce este o Lună Nouă?
O lună nouă apare atunci când Soarele și Luna în tranzit (în mișcare) sunt exact în aceeași poziție în zodiac (numită conjuncție). Lunile noi sunt legate de începuturi, au energie mare și sunt pasionale.

Lună plină în Capricorn: 3 Iulie 2023
Luna plină din Capricorn este adesea concentrată pe progres, succes și reușite. Putem vedea rezultate din munca pe care am depus-o și, dacă am făcut lucrurile în mod corect și din motive întemeiate, putem atinge noi culmi, putem face ceea ce ne dorim să se întâmple, să obținem recunoaștere și să facem progrese pe calea noastră. Ne putem simți conectați cu calea pe care ne aflăm, ca și cum am merge în direcția cea bună.

Horoscop iulie 2023 Pavel Globa. Zodiile care numără mulţi bani în vara aceasta

Dacă nu am făcut lucrurile în mod corect sau din motive întemeiate, este posibil să ne confruntăm cu eșecuri, întârzieri și blocaje în calea noastră. S-ar putea să fim confuzi, incerți și nesiguri, iar acest lucru ne poate sta în cale. Trebuie să ne străduim să fim practici și disciplinați, să fim clari despre ceea ce ne dorim.

Capricornul guvernează responsabilitățile și ne putem simți ușor copleșiți de responsabilitățile pe care le avem. Putem simți greutatea lor împingându-ne în jos și trebuie să lucrăm pentru a le gestiona mai bine. S-ar putea să fie nevoie să lucrăm să spunem”Nu” și să lăsăm loc pentru mici pauze acolo unde putem.

Citeste si Horoscop Cassandra. Cum începe iulie pentru fiecare zodie: cine munceşte din greu, cine primeşte primă de vacanţă!

Luna plină este trigon (aspect benefic, la 4 semne distanță) tranzit (în mișcare) Jupiter în Taur și vizavi de Mercur în Rac. Trigonul cu Jupiter este foarte util, mai ales pentru a ne menține pe calea cea bună și pentru a ne asigura că nu suntem prea copleșiți de ceea ce avem de făcut. Acest lucru ne poate menține într-o mentalitate mai optimistă, ceea ce de obicei nu este cazul cu Capricorn.

Opoziția față de Mercur ar putea face totuși dificilă concentrarea și poate fi o provocare să comunicăm mai clar. Este posibil să avem dificultăți să ne înțelegem unul pe celălalt și poate fi o perioadă de vești proaste sau informații lipsă. Trebuie să menținem mintea deschisă și să nu lăsăm vreo veste proastă să ne marginalizeze complet.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Amendă de 825 lei dacă nu ai asta în mașină. Legea obligă toți șoferii din România
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Mare atenție! Au apărut primele cazuri de West Nile
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Vine o nouă minivacanță pentru români. Sunt mai multe zile libere ca în 2023
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interzis pentru proprietarii de apartamente. Cei care stau la bloc trebuie să le desființeze
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!