Ivan, ATAC la Sturzu: Unic candidat la şefia TSD, şi-a pus oameni în funcţii exact pe modelul comuniştilor

Europarlamentarul Cătălin Ivan lansează o serie de critici dure la adresa şefului TSD, Mihai Sturzu, după ce acesta a cerut, la Congresul PSD de duminică, reluarea alegerilor pentru funcţia de preşedinte pe motiv că un singur candidat într-o competiţie înseamnă comunism. 
Ionela Marcu
20 oct. 2015, 12:52
Ivan, ATAC la Sturzu: Unic candidat la şefia TSD, şi-a pus oameni în funcţii exact pe modelul comuniştilor

Europarlamentarul Cătălin Ivan scrie, pe pagina sa de Facebook, că „Mihai Sturzu este cel care, la doar cateva luni de la intrarea in partid, a primit toate functiile posibile pentru un tanar politician, de la cea de consilier al primului ministru, la cea de deputat si apoi cea presedinte al organizatiei de tineret”

Mai mult, a reusit sa-si puna oameni in functii importante care sa-i rezolve unele probleme, exact pe modelul „comunistilor” pe care ii blameaza acum.

Cand a fost ales presedinte al TSD, i-am explicat ca nu pot sa-l sprijin pentru ca era prea nou in partid, nu-l recomanda nimic in afara de notorietatea castigata ca muzician, si mai ales pentru ca am fi dat un semnal negativ tuturor tinerilor care intra in politica, isi pregatesc ani in sir cariera, participa la stagii de pregatire, muncesc in partid, se implica in proiecte si urca treapta cu treapta.

Mi-a raspuns foarte nonsalant ca este sustinut de Victor Ponta si restul nu mai conteaza. M-a rugat totusi, avand in vedere ca ne lega o relatie de amicitie mai veche, sa nu-l critic public pana se va alege. Ceea ce am si facut.

Urmarea a fost ca Victor Ponta i-a convins pe toti ceilalti candidati sa se retraga si Mihai Sturzu a castigat din postura de singur candidat alegerile pentru sefia TSD.

Faptul ca Ponta nu mai iubea deloc democratia si avea alergie la alegeri libere si dialog, nu mai era o noutate. Faptul ca tinerii nu au opus nicio rezistenta insa, asa cum faceau alta data, cu Victor Ponta presedinte al TSD (ironic, nu-i asa?), a fost un semnal clar ca partidul merge intr-o directie foarte proasta.

Cand a castigat Mihai Sturzu, tinerii l-ar fi votat pe Gabriel Petrea, dar asta a fost un detaliu putin important pentru cei care se aflau in plin proces de reformare a partidului.

Concluzionand, pe Mihai nu-l mana in lupta asta nici curajul, nici dorinta arzatoare de reforma, nici vreo repulsie la tot ce inseamna practica nedemocratica, de sorginte comunista. A se vedea numai faptul ca, desi nu mai poate fi presedinte al TSD, refuza sa organizeze congresul.

Eu tind sa cred ca face jocul lui Ghita, acela de a crea un nou partid rupand din PSD cat mai mult. Nu au reusit dupa alegeri si cred ei ca este acum un moment mai bun. Gresesc amandoi din lipsa de experienta politica si dintr-o cunoastere precara a partidului care, prin prisma relatiiei lor de prietenie cu Ponta, le-a oferit cam totul”, scrie Ivan.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Cine se află, de fapt, în spatele Wizz Air, compania care a provocat scandaluri imense în România. Mii de turiști se plâng de zboruri amânate sau anulate
Capital.ro
Ilegal în România. Îți confiscă tot, inclusiv banii și mașina. Nu există excepție în lege
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Haos în sistemul medical. Unde se calcă pacienții în picioare
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se ADÂNCEȘTE! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
N-ai voie dacă nu prezinți BULETIN. S-a dat azi lege obligatorie în România. Amendă 30.000 lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Curtea Internațională de Justiție declară ilegale colonizările israeliene din teritoriile palestiniene ocupate
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'