Jador are nevoie urgentă de operație. Ce a pățit și de ce boală suferă

Jador continuă să fie un subiect de discuție în mediul online, mai ales după lansarea recentă a unei noi piese. Deși a stârnit multe controverse legate de relația sa cu Oana Ciocan, artistul a anunțat nunta cu ea.
Filip Stan
16 oct. 2024, 08:45
Jador are nevoie urgentă de operație. Ce a pățit și de ce boală suferă

Într-un interviu exclusiv pentru WOWBiz, Jador a dezvăluit că se confruntă cu o problemă de sănătate care necesită o intervenție chirurgicală. Artistul a confirmat că are un polip la nas, iar Oana Ciocan a jucat un rol esențial în acest proces, fiind cea care l-a însoțit la medic pentru a obține un diagnostic corect.

Jador trebuie să se opereze cât mai curând posibil

Jador a povestit despre problema lui de sănătate și a spus că trebuie să se opereze cât mai repede, însă artistul este foarte optimist cu privire la acest aspect. El a mai povestit și despre iubita lui, Oana Ciocan, care îi este alături în aceste momente dificile.

„Trebuie să mă operez la nas la nara stângă. Mi-a crescut niște carne și mi-a înfundat nara. Oana m-a dus la doctor, că mi s-a înfundat și urechea stângă și eu am crezut că e de la sunet și e de la nara care e înfundată și nu respir ca lumea.

Deci, în curând, o să mă operez la nas. Nu îmi fac rinoplastie, că am nasul ok, sunt bărbat. Am început să sforăi și nu sforăiam. Pe Oana nu o deranjează că sforăi.”, a spus manelistul.

Citește și: Codruța și Valentin Sanfira aniversează doi ani de căsnicie. Mesajul emoționant transmis de artistă: „Unul dintre motivele pentru care îmi place toamna atât de mult”

Cei doi sunt pregătiți să facă pasul cel mare

Cu toate că au fost într-un scandal foarte mare, cei doi sunt pregătiți să facă pasul cel mare. Jador a fost criticat de fani cu privire la relația pe care a avut-o cu Oana, după acuzațille lui Zanni care ar l-ar fi atacat pe artist și care a spus că ar fi agresat-o pe aceasta.

În cele din urmă, ambii au ales să treacă peste acest moment și au dat vestea cea mare tuturor. Jador a mărturisit că abia așteaptă ca Oana să devină femeia vieții lui.

„Avem nași îl avem pe Moro, el e nașul meu. De acolo din Dominicană mi-a zis că cu oricine m-aș însura, el va fi nașul meu. Ne înțelegem foarte bine. A fost emoționant când am cerut-o de soție, mi-a fost rușine. La nuntă vreau să beau, să cad pe jos, să îmi dea mama două palme și după aceea o iau de la parte. Jucăm sârba toată noaptea, punem manele. Pentru dansul mirilor am compus o piesă.

Poate o pun chiar la nuntă. Se numește „Ești frumoasă”. Nu vreau să o cânte altcineva, nu are cum să o simtă ca mine. Eu nu mă pricep la dans, ce dans al mirilor să fac eu?”, a mai spus Jador, pentru WOWbiz.

Citește și: Anamaria Prodan reacționează după acuzațiile lui Valentin Dinte: „Nu a fost niciodată în casa noastră. Îmi făcea strategie cum să îl distrug pe Reghe”

DailyBusiness
Iarna lovește puternic. Ninsori abundente și vremea extremă se pregătesc să cuprindă România!
Spynews
Când începe și cât durează vacanța elevilor în luna octombrie. În ce zi se întorc în bănci din vacanța de toamnă
Bzi.ro
A uimit în noul sezon „Românii au talent”: Andra a venit la masa juriului cu un decolteu îndrăzneț
Fanatik.ro
Planta pe care trebuie să o ai în baie. Elimină umiditatea excesivă, previne apariția mucegaiului și purifică aerul
Capital.ro
A murit un nume uriaș. A decedat în această dimineață. Drum lin, maestre!
Playtech.ro
Soțul a obținut viza, dar Otilia Bilionera S-A RĂZGÂNDIT! ”Mă retrag!” EXCLUSIV
DailyBusiness
Bani pentru iarnă. Românii pot primi ajutoare de încălzire în sezonul rece!
Adevarul
Planul diabolic al al lui Hitler pentru Europa de Est. Câți oameni ar fi trebuit să moară și care ar fi fost soarta României
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
Ce spune Anamaria Prodan despre declarațiile lui Laurențiu Reghecampf cum că ar fi fost interzisă în magazinul Hermes. Impresara îl pune la punct pe încă soțul ei
Spynews
Descoperire incredibilă în curtea Bisericii Mavrogheni
Evz.ro
Theo Rose s-a măritat în secret. Primele imagini
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
kanald.ro
Două tinere de 21 și 28 de ani au murit într-un accident teribil, în Constanța! Maria și Alexandra și-au pierdut viața după ce un șofer băut le-a împins mașina într-un TIR
Cancan.ro
PRIMELE IMAGINI de la nunta lui Theo Rose cu Anghel Damian Nu o să îți vină să crezi ce rochie a purtat artista! Pozele sunt EMOȚIE PURĂ
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
TAXA pe care fiecare român e obligat să o plătească. Va crește din 2025. Se anunță prăpădul în România
StirileBZI
România va produce carne hibridă! Ce veți găsi în parizer, pateu și crenvurști
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
stirilekanald.ro
„Nici unghii la mâini nu mai are” - Clipe de groază pentru Amalia, fata care a dispărut din București și a apărut, ca din senin, pe o bancă din Călugăreni
substantial.ro
Charles Michel îl invită pe Volodimir Zelenski la un summit UE pentru a prezenta ‘planul victoriei’
MediaFlux
Se DAU BANI GRATIS pentru ROMÂNIA! SUMELE intră AZI pe CARD
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Parfumuri de la branduri celebre, un pericol pentru sănătate. Au fost găsite substanțe interzise în compoziția mai multor produse