Jador, noi dezvăluri despre diagnosticul teribil care l-a făcut să-şi anunţe retragerea din muzică. Artistul rupe tăcerea despre cancer şi durata pauzei de muzică

Acum două luni, Jador postat imagini de pe patul de spital, mărturisind că nu se simte bine și că plănuiește să se retragă din lumea muzicală.
Alina Costache
21 aug. 2023, 16:46
Jador, noi dezvăluri despre diagnosticul teribil care l-a făcut să-şi anunţe retragerea din muzică. Artistul rupe tăcerea despre cancer şi durata pauzei de muzică
Sora lui Jador rupe tăcere despre starea de sănătate a artistului

La acel moment, presa a speculat faptul că Jador suferă de cancer de colon. Acum, Jador a ținut să lămurească lucrurile. Acesta a declarat, într-un clip pe TikTok, că vrea să se apuce de afaceri la Bacău, pentru că dorește să se îmbogățească. Și a rămas la decizia de a se lăsa de muzică până la finalul anului.

”Fac clipul ăsta pentru oamenii care îmi iubesc muzica, sunt foarte bine, nu sunt bolnav incurabil, așa cum spune presa, nu am cancer la colon, nu am alte boli scrise de presă. Sunt foarte bine! Am avut o mică problemă la esofag, acum sunt foarte bine.

Mă las de muzică în decembrie pentru că vreau să mă mut la Bacău, să mă apuc de afaceri și să fac bani mulți. Atâta tot, vă pup!”, a spus Jador, pe contul său de TikTok.

Jador și Alexandra s-au despărțit! Artistul și Simina Loica, surprinși în ipostaze intime: „După 5 ani, tot noi”

UPDATE: Jador a confirmat despărțirea de Alexandra: „Am decis să o luăm pe drumuri separate, a fost o decizie foarte dificilă pentru amândoi. Vă mulțumesc pentru susținere, pentru fiecare like/ comentariu și mesaj de încurajare pe care mi-l dați. Sper să înțelegeți că am luat-o în direcții diferite și să ne acordați spațiu necesar pentru tranziția care va urma„.

@jadorVă rog să respectați decizia noastră și să ne acordați spațiul necesar pentru această tranziție.”♬ sunet original – Jador

Jador și Alexandra s-au despărțit? Recent, manelistul și Simina Loica au luat pe toată lumea prin surprindere după ce, în urmă cu doar câteva ore, s-au afișat din nou împreună, în ipostaze intime. Artistul nu a lăsat să-i scape printre degete ocazia de a realiza o serie de filmulețe cu fosta sa iubită pentru TikTok.

Citește și: Jador și-a făcut praf mașina. Manelistul este nevoit să își ia bolid nou: „Vă arăt doar parbrizul, afară nu vreți să știți cum arată”

Jador și Alexandra s-au despărțit!

Artistul a postat în mediul online mai multe filmulețe cu Simina în care îi spunea vorbe dulci și, mai în glumă, mai în serios, mima ca și cum ar fi fost un cuplu înercând să-i dea acesteia câteva boabe de struguri și să se pună romantic cu capul pe picioarele.

Chiar dacă scopul întâlnirii dintre Jador și Simina Loica a fost pur profesional, pentru a filma un nou clip, acesta nu a ezitat să creeze și mai multă controversă în mediul online. Bruneta a ripostat imediat, dând de înțeles că nu își dorește ca admiratorii lor să interpreteze lucrurile greșit.  „După 5 ani, tot noi. I-am făcut talentul…”, a spus Jador, mai în glumă, mai în serios.

După postarea imaginilor cu fosta lui iubită, fanii artistului au menționat că Hoder nu va accepta o asemena situație, nici măcar în glumă. Ei bine, atât Hoder, cât și Jador au șters imaginile în care erau împreună de pe rețelele sociale.

Cum a reacționat Jador după ce s-a zvonit că ar fi murit

Jador a reușit să cunoască un real succes în ceea ce privește cariera sa și a câștigat afecțiunea telespectatorilor. Artistul a putut să adune în jurul său o mulțime de oameni care îl adoră. Cu toate acestea,  recent au circulat zvonuri pe platformele de socializare conform cărora artistul ar fi decedat și că ar fi suferit și o pierdere în rândul persoanelor apropiate.

După ce un fan i-a trimis o imagine în care Jador părea a fi în doliu, din cauza pierderii unei persoane dragi, individul respectiv a considerat că Jador a trecut în neființă și i-a adresat un mesaj în care îi transmitea un mesaj atipic. În replică, Jador a găsit amuzantă situația și a răspuns imediat cu un ton ironic. „Dumnezeu să te ierte!”, i-a scris fanul. „Mulțumesc, asemenea!”, i-a răspuns cântărețul.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Zodiile binecuvântate săptămâna viitoare. Cinci nativi sunt pe cai mari până pe 28 iulie
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Trebuie să plătească până pe 30 septembrie. S-a dat ordin în România
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
ITP-ul va fi marele test pentru șoferi. Totul se schimbă, autoritățile sunt în alertă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Regula obligatorie în toate mașinile din România. Nu poate fi încălcată
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat prins cărând cadavrul unei femei pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei
MediaFlux
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'