Jador și Oana Ciocan se pregătesc să aducă pe lume un Jadoraș mic: „Mulțumim Doamne pentru tot!”. Fanii au reacționat imediat când au văzut imaginile: „Sarcină ușoară!”

Jador și-a surprins fanii cu ultimele postări din mediul online. Artistul a publicat mai multe videoclipuri care dau de înțeles că el și Oana Ciocan vor avea un copil.
Alina Costache
25 apr. 2024, 12:29
Jador și Oana Ciocan se pregătesc să aducă pe lume un Jadoraș mic: „Mulțumim Doamne pentru tot!”. Fanii au reacționat imediat când au văzut imaginile: „Sarcină ușoară!”
Jador și Oana Ciocan se pregătesc să devină părinți?

Jador și Oana Ciocan formează un cuplu de câteva luni, după ce s-au cunoscut la controlul medical pentru Survivor All Stars, iar de atunci au început o frumoasă poveste de dragoste. Cântărețul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui în cadrul competiției din jungla Dominicană, iar ea a acceptat.

Cu toate că nu au avut un inel, Oana Ciocan mărturisea că vrea ca ea și Jador să fie împreună toată viața. Pentru a face totul așa cum trebuie, când au ajuns în țară, artistul i-a pus iubitei sale inelul pe deget.

Citește și: Jador, adevărul despre boala de care suferă: „Cum să-i spun eu mamei că e posibil să mor? Murea înaintea mea. Părinților mei le-am spus că este ceva de marketing”

@jador Prima si ultima data ❤️ OARE SA LANSEZ ACEASTA MELODIE JADORASI?🫣🤭 #jador #jador_official_one #jadorasii #primasiultimadata ♬ Prima și ultima dată – Jador mami👑❤️

Chiar dacă sunt împreună de doar jumătate de an, în ultima perioadă s-a vorbit intens despre nunta celor doi, dar și despre copii. În cadrul podcastului lui Bursucu, Jador și Oana Ciocan au făcut mai multe dezvăluiri. Întrebată dacă la cununia civilă și-a rdori să aibă arcadă sau ca evenimentul să aibă loc într-o anumită locație, tânăra s-a dat de gol și a spus că evenimentul poate chiar s-a întâmplat deja, fără să dea alte detalii.

Jador a vorbit și despre o posibilă sarcină. Întrebat dacă iubita lui este însărcinată, el a spus că nu știe nimic, dar și-ar dori o fetiță. Ea a spus că ar vrea să țină sarcina secretă și să îi facă o surpriză artistului.

Citește și: Oana Ciocan a dat cărțile pe față despre Jador! Lucrul șocant pe care l-a descoperit despre celebrul manelist: „De ce nu recunoști?!”

Acum, manelistul a postat mai multe videoclipuri dintr-o vacanță romantică pe care cei doi o au în Dubai. Acesta a postat două filmulețe cu iubita sa în care a adăugat trei emoticoane – o mireasă, un bebeluș și un mire, prin care ar da de înțeles că vor deveni părinți.

 

@jadorPăstrăm piesa pentru noi ? Sau o lansez public ? 🫣 Facem duet cu cel mai apreciat TikTok pe acest sunet ❤️♬ Prima și ultima dată – Jador mami👑❤️

Fanii s-au gândit imediat că Oana Ciocan ar putea fi însărcinată și că acesta este modil prin care au anunțat marea veste.

„Mulțumim Doamne pentru tot!”, a scris Jador pe TikTok.

„Ai grijă de ea acum, Jador, că ar fi timpul să ai și tu o soție și un bebe!”, „Sarcină ușoară, Oana!”, „Casa de piatră! Să vă țină Dumnezeu sănătoși și fericiți și Domnul să vă binecuvânteze și cu un copilaș, doi, trei”, „Casa de piatră și sarcină ușoară!”, „Adică în sfârșit o să ai și tu un copil?” „Casă de paitră și mulți copii frumoșilor”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți la postarea artistului.

Spynews
Românii s-au bătut crunt cu polițiștii din Leeds! Au răsturnat și incendiat mașini: „Să vină mascații de la București” | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Locul din România supranumit litoralul de la munte. Puține persoane știu de existența lui, deși zona e plină de atracții turistice
Capital.ro
A devenit interzis în România. Nu mai poți urmări la TV. Iohannis a dat lege
Playtech.ro
S-a mai stins o stea a cinematografiei. Actorul Bob Newhart a murit la vârsta de 94 de ani
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
Au fost găsite noi fragmente osoase în Vaslui. Și acestea ar purta „semnătura” Narcisei și a lui Zoro
Spynews
30 de elevi din Coreea de Nord, uciși pentru că s-au uitat la seriale sud-coreene. Au fost împușcați în văzul tuturor
Evz.ro
Bianca Drăgușanu, săltată de poliție. Cum se apără vedeta. Update
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se ADÂNCEȘTE! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Te obligă să plătești. S-a dat ordinul în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
MINISTRUL CERCETĂRII: REȚELELE DIN ROMÂNIA NU SUNT AFECTATE DIRECT DE PROBLEMELE MICROSOFT
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'