Jador, surprins în ipostaze romantice cu Oana Ciocan, la mai bine de o lună de la despărțire: „O singură iubire îți va arde inima pentru totdeauna”

Jador și-a lăsat fanii mască, după ce a postat un videoclip în care apare alături de Oana Ciocan, fosta lui iubită, în ipostaze romantice. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi tineri.
Alina Costache
20 aug. 2024, 17:00
Jador, surprins în ipostaze romantice cu Oana Ciocan, la mai bine de o lună de la despărțire: „O singură iubire îți va arde inima pentru totdeauna”
Jador, imagini neașteptate în brațele Oanei Ciocan

În urmă cu doar câteva luni, Jador își „striga” iubirea pentru Oana Ciocan de fiecare dată când prindea ocazia și spunea că vrea să își petreacă tot restul vieții alături de ea. A cerut-o în căsătorie, ba chiar au dat de înțeles că au făcut și pasul cel mare la un moment dat, mai exact cununia civilă, dar în luna iulie artistul anunța despărțirea.

Atât Jador, cât și Oana Ciocan au declarat atunci că vor să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor, pentru că niciunul dintre ei nu și-a dorit să vorbească despre ruptura care s-a produs brusc și care i-a șocat pe fanii lor.

Citește și: Cristina Ciobănașu se pregătește să devină mămică! Actrița, dezvăluiri uimitoare. ”Îmi este foarte frică”

La mai bine de o lună de la despărțire, manelistul a postat un videoclip în care apare fosta lui iubită, alături de un mesaj prin care lasă să se înțeleagă că regretă că nu mai sunt împreună. Este vorba despre clipul ultimei piese pe care a lansat-o, „Slăbiciunea mea”, pe care l-a filmat alături de Oana Ciocan, pe vremea când încă formau un cuplu.

„Dacă sufletul iți urlă de dor…privește cerul albastru ca marea, pune mâna pe inimă, închide ochii și lasă-te purtat de suflet pentru că unde îți este gândul acolo îți este și sufletul!

În viață vei iubi de mai multe ori, dar o singură iubire îți va arde inima pentru totdeauna.”, a scris Jador în descrierea videoclipului în care apare fosta iubită.

Despărțirea dureroasă dintre Jador și Oana Ciocan

Cântărețul nu a oferit detalii despre ceea ce s-a întâmplat între el și fosta concurentă de la Survivor românia, dar anunțase că va lansa o pisă despre despărțiri, chiar în ziua în care a vorbit despre separarea de Oana Ciocan.

„M-am despărțit de Oana. Motivele le ținem pentru noi. Dar dacă tot vrei să scrii, poți să anunți și faptul că am în lucru o piesă pentru despărțire”, declara Jador.

Citește și: Theo Rose, despre problemele de sănătate care au făcut-o să se oprească din a mai cânta. ”Nu mai puteam să vorbesc”

Oana Ciocan a ținut să precizeze la acea vreme, la rândul ei, că ea și Jador nu mai formează un cuplu și că nu dorește să ofere detalii despre decizia luată.

„Relaţia pe care voi o știați nu mai există de ceva timp. Nu mai este cazul de asociere și cu acest prilej îmi doresc să vă mulțumesc tuturor.

Pentru fiecare persoană care citește acest mesaj: avem oportunitatea de a ne bucura de acest joc numit viaţă, să o facem într-un mod cât mai frumos şi cu mâna pe inimă spun: mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot, bine sau

rău, Ştie El mai bine de ce. Răspândiți bunătate şi iubire sinceră, cu toții avem nevoie de asta! Zi frumoasă!”, a fost mesajul postat în iulie de Oana Ciocan, pe Instagram.

Spynews
Surpriza anului în televiziune! O emisiune fenomen, un brand în presa de monden, revine în curând! Antena Stars pregătește lovitura
Bzi.ro
Andreea Bălan, provocatoare într-un costum de baie minuscul! A făcut senzație pe plajă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Insula care este înghițită bucată cu bucată de mare. 300 de familii s-au mutat deja pe continent
Capital.ro
Doliu național în Biserica din România. S-a stins cel mai iubit părinte: A fost chemat de Dumnezeu
Playtech.ro
WOW cum arată casa lui Alain Delon din Franța. E UNICĂ în lume, nimeni NU are așa vilă
DailyBusiness
ULTIMĂ ORĂ. PREȚUL ENERGIEI TOCMAI A BUBUIT!
Adevarul
Secretele lui Putin, dezvăluite de fostul său consilier economic: „Războiul din Ucraina se va termina într-un singur fel“
Spynews
A fost înregistrat primul deces din cauza virusului West Nile în România. Alți doi pacienți au ajuns la spital, iar unul dintre ei e în stare gravă
Spynews
Lovitură grea pentru Brad Pitt! Fiica Angelinei Jolie a renunțat oficial la numele tatălui ei
Evz.ro
Piața modei în România își revine. Cât cheltuie românii pe îmbrăcăminte și încălțăminte
Ego.ro
Ce s-a întâmplat cu prima Dacia fabricată la Colibași, pe 20 august 1968. Textul inscripționat la motorul mașinii
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
wowbiz.ro
Vacanța de vară, prelungită! Anunț de ultimă oră pentru elevi
Cancan.ro
Cătălina Ponor a ajuns de nerecunoscut! Cum s-a transformat trupul ei, la 7 ani după ce s-a retras din gimnastică
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Momente de coșmar pentru pensionarii care și-au primit deciziile de recalculare! „Mi s-au tăiat 500 de lei”. Românii s-au strâns, revoltați, în fața caselor de pensii
Capital.ro
Ungurii sunt stăpânii Europei. Viktor Orban nu mai joacă după regulile UE. Decizie istorică
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
stirilekanald.ro
„Vor să mă omoare!” Doi polițiști din Câmpia Turzii, eroi pentru o femeie răpită în plină stradă!
substantial.ro
Lansetele Okuma: performanță și inovație pe malul apei
MediaFlux
AVERISMENT pentru PENSIONARI! MINISTRUL MUNCII a ANUNȚAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...