Jean de la Craiova a dezvăluit secretul unei căsnicii de lungă durată. Cum menține aprinsă flacăra iubirii: „Ai pus mâna acolo, nu mai merge să te superi”

Jean de la Craiova a dezvăluit cel mai mare secret din viața sa amoroasă. Manelistul a explicat cum a reușit să conviețuiască timp de 28 de ani cu aceeași femeie. Trucul folosit în pat de îndrăgitul artist.
Filip Stan
16 aug. 2024, 12:30
Jean de la Craiova a dezvăluit secretul unei căsnicii de lungă durată. Cum menține aprinsă flacăra iubirii: „Ai pus mâna acolo, nu mai merge să te superi”
Jean de la Craiova a dezvăluit secretul unei căsnicii de lungă durată

Jean de la Craiova a dezvăluit, fără perdea, secretul căsniciei sale de 28 de ani cu Paula. Invitat la podcastul lui Bursucu, manelistul a uimit cu o afirmație care ar putea atrage critici din partea oamenilor.

Jean Dumitrache pe numele său real este însurat de aproape trei decenii cu Paula, o femeie pe care o ferește foarte mult de ochii lumii, în timp ce cu cei doi copii pe care îi are se mândrește cu fiecare ocazie.

Citește și: Jean de la Craiova și Adrian Minune au primit un porc drept plată la o nuntă: „Mai trebuia să ne dea vreo 2.000 de lei”

Manelistul a dezvăluit cum a reușit să aibă un mariaj atât de îndelungat, dar și ce face ca să nu ajungă să se certe cu jumătatea lui.

Cântărețul l-a făcut pe Bursucu să râdă cu gura până la urechi în momentul în care a scos porumbelul pe gură. Afirmațiile cântărețului s-ar putea să-i lase mască pe fanii lui.

„Dacă trăiești cu unul ca mine în casă ai timp să te plictisești sau suferi? Nu merge. La mine când te-ai trezit dimineață, trebuie să te trezești așa (n. red.: zâmbește larg). Atunci vă dau eu un sfat mai băbesc. Lasă astea… Comunicarea, plimbarea, să vii cu ceva nou. Cu astea mi s-au umflat arcadele, e mult. Când vă treziți dimineața, tu și ea, vă dau eu un sfat, o invenție de-ale mele, fii atent! Când v-ați trezit să stabiliți ce faceți, cutare…

Înainte să vă ridicați din pat, să vă dați jos, scapă-i mâna la v… și fă-i (…). Măi, pe cuvântul meu de nu merge așa! Da, măi, nu mai râde! Îți dai seama că are toată ziua asta în cap. Adică, ai pus mâna acolo, nu mai merge să te superi, nu mai are logică. O ții numai (…). Lasă copiii, se duc și ei la mă-sa mare acolo, mai stăm și noi”, este unul din sfaturile date de Jean de la Craiova.

@un.podcast.mistoJean de la Craiova ne învața cum sa menținem o căsătorie♬ sunet original – un PODCAST mișto by Bursucu’

Manelistul a continuat cu confesiunile despre relația pe care o are cu soția sa, Paula: „Să nu îi dai voie partenerului de viață să se supere. Bineînțeles că vor veni și zile mai… Când e supărată nu mai pui mâna, că-ți capsează degetele. Încerci să gândești. Mă, introducerea e baza. Cum prezinți minciuna, cum vrei să treci peste asta. Dacă ea e supărată și vii și tu nervos, folosești alt ton. După 28 de ani, cum poți să minți femeia aia? De la intrarea în casă, cum ai intrat, știe deja tot”.

Citește și: GALERIE FOTO Nunta anului în Maramureș: Roxana și Vasile au spus „DA!” în fața altarului, după șase ani de iubire. Evenimentul a fost imortalizat de 12 fotografi din România și din străinătate

Întrebat cum reușește să evite tentațiile, dat fiind meseria pe care o are și întâlnirile dese cu fanele pe la evenimente, cântărețul a dezvăluit că niciodată nu a călcat strâmb și că niciodată nu sare calul în interacțiunile cu alte femei, care ar putea înțelefe că este disponibil.

Spynews
Românul care a înjunghiat-o pe fetița de 11 ani, în Londra, este și el tatăl unui copil de patru ani. Ce obișnuia să posteze pe Internet: ”Absolut sinistre”
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce a pățit un șofer de Tesla în București, care avea 0% baterie. Stația de încărcare era blocată de o altă mașină. Ce a urmat l-a lăsat mască: ”Mi se pare foarte tare”
Capital.ro
Şoc în România. Se întoarce Băsescu. A decis clar după câțiva ani
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Poți depune CONTESTAȚIE pentru pensie. Dacă vei întârzia cu cererea, o să rămâi cu venitul greșit
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Ștefan și Maria de la Mireasa, sezonul 9, vacanță romantică în Italia. Cum și-a răsfățat fostul concurent soția de ziua ei onomastică / FOTO
Spynews
Cum a surprins-o Ronald Gavril pe Anamaria Prodan, de ziua onomastică. Iubitul vedetei a dat dovadă de romantismul suprem | FOTO
Evz.ro
Zodiile care iubesc singurătatea. Rar primesc pe cineva în viața lor
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cum vrea Vlad Pascu să scape de închisoare. Părinții celor doi tineri uciși în tragedia de la 2 Mai sunt revoltați: „Vrea să fie eliberat, să-și îmbrățișeze părinții”
Capital.ro
Îți golește contul. Rămâi cu zero lei în bancă. Nu le răspunde, dacă primești mesaj
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Chinurile Ioanei din Broșteni: Violată de tată, părăsită de mamă! "Mi-a zis că e sfâșiată"
substantial.ro
China anunță controale stricte pentru mpox în contextul alertei OMS
MediaFlux
BOALA de care suferă DONALD TRUMP după ce a fost ÎMPUȘCAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...