Jennifer Lopez, entuziasmată de relaţia cu Ben Affleck: „Vorbesc în fiecare zi”

Jennifer Lopez este extrem de entuziasmată de relaţia cu Ben Affleck şi se declară "încântată de modul în care merg lucrurile”. Flirturile telefonice pe care le au în fiecare zi, le-au adus înapoi "conexiunea" de demult.
Alina Costache
20 mai 2021, 19:29
Jennifer Lopez, entuziasmată de relaţia cu Ben Affleck:
Jennifer Lopez, entuziasmată de relaţia cu Ben Affleck

Jennifer Lopez, entuziasmată de relaţia cu Ben Affleck. O persoană apropiată actriţei în vârstă de 51 de ani, a declarat miercuri pentru People că cei doi „au ținut legătura în fiecare zi”, după escapada lor din Montana, la începutul acestei luni.

Jennifer şi Ben au fost împreună doi ani, în perioada 2002-2004, la un moment dat chiar s-au logodit. Chiar dacă trăiesc o poveste de dragoste la distanţă, JLo locuieşte la Miami, iar Affleck în Los Angeles, îşi propun să se întâlnească săptămânal.

Citeşte şi: Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au cuplat din nou, la 17 ani de la despărţire! Vacanţă romantică în Montana

Jennifer Lopez, entuziasmată de relaţia cu Ben Affleck

Potrivit sursei menţionate mai sus, actriţa „este încă foarte încântată de cum merg lucrurile”. Cei doi au recuperat timpul pierdut, ca prieteni, dar şi ca iubiţi, deoarece nu au fost văzuți de mai bine de o săptămână.

Atracția este puternică și asta este bine pentru amândoi. Ben este uimit de cât de frumoasă este încă Jen, atât în ​​interior, cât și în exterior. El vede cum s-a maturizat ca persoană și felul în care a avut grijă de corpul ei, îl înnebuneşte.

Lui Jen i-a plăcut într-adevăr călătoria în Montana și ţine cu adevărat prietenia cu Ben. Ea nu vrea să grăbească lucrurile, în ceea ce priveşte partea sentimentală. O iau pas cu pas, însă lucrurile se îndreaptă către o poveste de dragoste„, a mai declarat o sursă din interior, potrivit Daily Mail.

În timp ce JLo își crește gemenii în vârstă de 13 ani, Max și Emme, în Miami, Ben și fosta lui soție, Jennifer Garner, sunt părinții a trei copii, care locuiesc în Los Angeles.

Ce face cântăreața pentru a arăta ca o adolescentă, la 51 de ani

Jennifer Lopez este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lume, iar acest lucru se datorează și faptului că arată fantastic la vârsta de 51 de ani.

Artista nu își arată niciodată vârsta, dovadă stau corpul tonifiat și tenul impecabil, însă toate aceste lucruri au fost obținute prin sacrificii. În spatele corpului de invidiat stau doi antrenori cunoscuți la nivel internațional: David Kirsch, din New York, și Tracy Anderson, din LA.

Nici dieta cântăreței nu este una ușoară, vedeta consumă pe zi doar 1400 de calorii. În plus, se pare că Jennifer Lopez alege detoxifierea vegană, nu bea deloc cafea sau alcool și nici nu stă la soare.

Secretul lui Jennifer Lopez. În cadrul unui interviu, Jennifer Lopez preciză că exercițiile fizice sunt cheia fericirii. Vedeta mănâncă totul organic, fiind o dietă bine gândită, care asigură ”un echilibru între proteine de foarte bună calitate și alimente bogate în nutrienți, totul fiind proaspăt”. Abdomenul acesteia este făcut în bucătărie, după cum a explicat chiar ea.

Sunt 100% sigură că exercițiile fizice sunt parte din ceea ce mă face atât de fericită. Fac exerciții fizice de trei sau patru ori pe săptămână. Când sunt în New York, mă antrenez cu David Kirsch, este un antrenor incredibil. Când sunt în  L.A., mă antrenez cu Tracy Anderson” , declara Jennifer Lopez

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Pensionarii care vor PLĂTI MAI MULT. A intrat în vigoare la 1 iulie
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Vestea momentului despre Facebook. Se întâmplă doar în UE
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Nu e iluzie optică! Ce și-a construit în balconul apartamentului acest bărbat din Cluj-Napoca
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Medicii au CONFIRMAT! Ce se intampla cu Joe Biden in aceste momente
Capital.ro
Interdicție pe STRĂZILE din România. Șoferii sunt ARESTAȚI pentru 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Președintele Joe Biden, diagnosticat cu Covid, își întrerupe campania electorală
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'