Un actor drag românilor s-a stins din viaţă. Mai avea trei zile şi împlinea 89 de ani

Jerry Douglas, cunoscut românilor din serilaul de anduranţă "Tânăr şi neliniștit", a murit marţi, anunţă CBC.
Alina Costache
11 nov. 2021, 11:27
Un actor drag românilor s-a stins din viaţă. Mai avea trei zile şi împlinea 89 de ani

Jerry Douglas a murit după „o scurtă boală”, potrivit reprezentantului său, cu câteva zile înainte de ziua lui, care ar fi fost pe 12 noiembrie. Născut în 1932 în Massachusetts, Douglas a fost „mândru” de educația sa din New England, a scris familia sa într-un necrolog obținut.

A urmat cursurile Universității Brandeis, unde a jucat pe fundaș la echipa de fotbal a școlii și a obținut o diplomă în economie. După ce a absolvit, a început să urmeze actoria.

S-a alăturat distribuției din The Young and the Restless (Tânăr şi neliniștit) în 1982, jucând rolul lui John Abbott – patriarhul familiei Abbott și președintele bogat al Jabot Cosmetics.

O nouă pierdere cutremură România. Cunoscutul bucătar Uică Mihai a murit. Părintele show-urilor culinare bănățene se lupta cu o boală necruțătoare!

După ce personajul său a murit în 2006, el a continuat să apară ca spiritul lui Abbott, având rolul să ghideze alte personaje din film prin vremuri grele. Actorul a apărut ultima dată în serial în anul 2016.

„În numele întregii companii  The Young and the Restless, transmitem cele mai profunde compasiuni familiei Douglas pentru moartea lui Jerry Douglas” , a scris Anthony Morina, producătorul executiv al The Young and the Restless , într-o declarație miercuri.

Morina a continuat: „Jerry a venit la Y&R în 1982 cu un rezumat impresionant de idei. Spectacolul nostru a fost norocos să aibă un actor de calibrul său care să se alăture distribuției Y&R și să prezinte publicului emblematica familie Abbott. Contribuția sa la moștenirea Y&R ca Patriarhul familiei Abbott, John Abbott este încă simțit până în zilele noastre. Va fi foarte dor de el.”

Un preot din Vaslui a murit după ce s-a infectat cu Covid-19: „Nu credea în covidul acesta, mereu se întreba ce e adevărat şi ce nu”

Pe lângă The Young and the Restles , a apărut în numeroase alte emisiuni de televiziune, inclusiv Cold Case, Melrose Place, The Christmas Wish, Crash și Arrested Development.

De asemenea, a avut o filmografie extinsă, inclusiv în JFK, Avalanche, The Godson, Head Over Spurs in Love și Mommie Dearest.

Douglas a fost, de asemenea, un actor de scenă și cântăreț experimentat. În 2007, a lansat o colecție de muzică jazz cu albumul The Best Is Yet to Come. Toată averea sa artistică rămâne șotiei sale  Kym, precum și fiilor Jod și Hunter, Avra ​​și cei doi nepoți, informează Express.  

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Stațiunea perfectă pentru pensionari în august. E ferită de aglomerație, are ape termale, peisaje frumoase și foarte puțini români știu de ea
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Rămași împreună după Insula iubirii, s-au etalat pe plajă. Dovada clară că leșinul n-a contat! Nici inelul amanetat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Șoferii cu permis auto categoria B nu au voie, sub nicio formă. Legea interzice, fără excepție
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Melania Trump va publica prima carte de memorii în această toamnă
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!