Joe Biden, atac fără precedent la adresa lui Vladimir Putin! „Ticălosul ăla nebun. Trebuie să ne facem mereu griji cu privire la războiul nuclear”

Președintele SUA, Joe Biden, a vorbit miercuri despre pericolele care amenință întreaga planetă, iar la un moment dat, a folosit un termen extrem de dur atunci când a făcut referire la Vladimir Putin.
Alina Costache
22 feb. 2024, 10:25
Joe Biden, atac fără precedent la adresa lui Vladimir Putin! „Ticălosul ăla nebun. Trebuie să ne facem mereu griji cu privire la războiul nuclear”
Joe Biden, atac fără precedent la adresa lui Vladimir Putin!

Joe Biden, atac fără precedent la adresa lui Vladimir Putin! În timpul unei întâlniri cu donatorii Partidului Democrat, care a avut loc la San Francisco, șeful de la Casa Albă l-a numit pe Țarul de la Kremlin ticălos nebun.

Citește și Testul care îți arată dacă ai probleme cu memoria. Donald Trump l-a trecut cu punctaj maxim în 2018. Americanii, curioși de rezultatul pe care l-ar obține Joe Biden

Joe Biden, atac fără precedent la adresa lui Vladimir Putin!

„Ameninţarea existenţială este reprezentată de schimbările climatice. Mai este şi ticălosul ăla nebun de Putin, mai sunt şi alţii, şi trebuie să ne facem mereu griji cu privire la războiul nuclear, dar ameninţarea existenţială pentru omenire sunt schimbările climatice”, a declarat Joe Biden, potrivit CNN.

Joe Biden nu s-a oprit aici și în timpul discrursului său l-a descris pe liderul de la Moscova drept „a crazy SOB”, o prescurtare de la expresia „son of a bitch”, care în traducere înseană „pui de cățea”.

Președintele american nu l-a uitat nici pe rivalul său, Donald Trump pe care l-a criticat pentru comentariile sale legate de moartea liderului opoziției ruse Alexei Navalnîi. Joe Biden a subliniat că dacă ar fi spus acum 10 sau 15 ani, ceea ce predecesorul său a comentat despre moartea rivalului lui putin ”aţi fi crezut cu toţii că ar trebui să fiu internat cu forţa”.

„Se compară cu Navalnîi și spune că pentru că țara noastră a devenit o țară comunistă, a fost persecutat, la fel cum a fost persecutat Navalnîi. De unde naiba vine asta?”, a mai spus Joe Biden.

Spre deosebire de contracandidatul său la alegerile prezidențiale, dar și a altor lideri occidntali Donald Trump, nu a condamnat încă Rusia sau pe Vladimir Putin pentru moartea lui Alexei  Navalnîi.

În schimb, Joe Biden l-a numit încă de la izbucnirea războiului din Ucraina pe omologul său rus „măcelar” şi „criminal de război”.

Vineri, liderul de la Casa Albă a promis că va anunţa sancţiuni majore împotriva Rusiei ca răspuns la moartea subită a lui Alexei Navalnîi, principalul opozant al Țarului de la Kremlin.

Citește și Joe Biden îl acuză de crimă pe Vladimir Putin: „El e responsabil pentru moartea lui Navalnîi. Dacă Putin ar ataca un aliat NATO, SUA vor apăra fiecare centimetru”

Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Orașul turistic pe care românii trebuie să-l evite. Deși în 2023 s-a aflat pe locul 8 în topul destinațiilor de vacanță, astăzi a ajuns o dezamăgire: ”Este un fel de Ferentari”
Capital.ro
Obligatoriu în România. Avem termen 30 august. Ordinul venit de la vârful UE
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
S-a aflat ce salariu primește Prințul William al Marii Britanii. Câți bani câștigă lunar fiul Regelui Charles
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Bilanțul morților în urma alunecării de teren din Etiopia a crescut la 257
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!