Johnny Depp se deplasează în baston, după ce a fost găsit inconștient într-o cameră de hotel

Johnny Depp, în vârstă de 60 de ani, a fost surprins în timp ce mergea pe stradă cu ajutorul unui baston. Actorul a fost găsit de curând inconștient într-o cameră de hotel din Budapesta.
Alina Costache
31 iul. 2023, 17:51
Johnny Depp se deplasează în baston, după ce a fost găsit inconștient într-o cameră de hotel

Johnny Depp a ajuns la Boston cu un avion privat, iar ulterior a fost văzut purtând un baston în timp ce se îndrepta către un spectacol cu cei din trupa sa, Hollywood Vampires.

Artistul a cântat cu trupa lui, după ce, la finalul lunii mai, a suferit o fractură la gleznă din cauza căreia a fost nevoit să-și reprogrameze datele turneului din New Hampshire, Boston și New York.

Citește și Madonna, primele declarații după ieșirea de la Terapie Intensivă: „Dragostea din partea familiei și a prietenilor este cel mai bun medicament”

„A început cu o mică accidentare, dar undeva între Cannes şi Royal Albert Hall s-a înrăutăţit. Mai mulţi medici profesionişti mi-au sugerat ferm să evit orice activitate în acest moment şi nu voi putea călători”, a scris el.

„Dar abia aştept să mă odihnesc, astfel încât cei patru „vampiri” să poată fi cei mai buni în turneul lor european. Trupa Hollywood Vampires a fost forțată să amâne trei dintre concertele din SUA, pe 29 mai, când actorul a suferit o accidentare. „Hollywood Vampires va reprograma cele trei concerte din cadrul turneului din SUA de săptămâna viitoare”, au scris Alice Cooper, Joe Perry și Tommy Henriksen pe paginile lor de socializare la acea vreme.

„Johnny a suferit o accidentare dureroasă la gleznă în urma aparițiilor sale recente și a fost sfătuit de medicul său să nu călătorească. Este devastat de această întorsătură a evenimentelor, dar așteaptă cu nerăbdare să se odihnească, astfel încât toți cei patru vampiri să poată aduce tot ce au mai bun în turneul din Europa”, au mai spus ei.

Johnny Depp a fost găsit inconștuent într-o cameră de hotel și a fost nevoit să anuleze toate spectacolele pe care le avea în Slovacia și Ungaria, din cadrul turneului european.

Citește și Ionuţ a murit subit în Italia. Omagiu emoţionat pentru sportivul român: „Ne vei lipsi! A fost un privilegiu să te cunoaștem”

Fanii din Budapesta au fost foarte dezamăgiți din cauza anulării concertului în ultimul moment. Mulți erau deja la concert, iar alții veniseră de departe să-și vadă artiștii preferați. „Totul era pregătit, scena era pregătită, echipa din culise era pregătită. Nici măcar nu mi-a trecut prin cap că ar putea exista o problemă, mai ales că membrii trupei testaseră instalaţia de sunet, care fusese pregătită pentru după-amiază. Nimeni nu s-a gândit la că Johnny Depp nu ar participa, microfonul său fusese montat de un membru al staffului, dar acest lucru nu este neobişnuit pentru astfel de vedete”, a declarat un plasator pentru tabloidul maghiar Blikk.

Presa din Ungaria a scris apoi că spectacolul nu s-a mai ținut din cauză că Johnny Depp a fost găsit inconștient în camera de hotel. Un medic a ajuns la fața locului ca să-i acorde primul ajutor. „Tot ce am auzit este că Depp a fost resuscitat, nici măcar nu a putut părăsi hotelul. Am auzit, de asemenea, că au chemat un medic pentru a vedea dacă nu cumva este vorba de ceva mai mult decât un simplu exces de star rock”, a spus o sursă din stafful hotelului.

 

Spynews
Edi Iordănescu se întoarce în Germania, după Euro 2024. Va mai antrena sau nu Echipa Națională de Fotbal a României
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Turiștii români au ajuns să se certe în vacanțele din Grecia. Motivele sunt incredibile: “Vin în concediu, nu vreau să fiu deranjată”
Capital.ro
România, cea mai nouă forță a Europei. Alianța care ne pune pe harta lumii. S-a semnat
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Codul Rutier a fost modificat! Se aplică noi amenzi în aceste situații!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Câți bani va încasa România pentru parcursul de la Euro 2024. Suma colosală cu care s-a întors acasă Echipa Națională de Fotbal
Spynews
Star Matinal. Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit? Soția fostului tenismen s-ar fi întâlnit cu Nick Rădoi / VIDEO
Evz.ro
Cultura care îi umple de bani pe români. Se poate face o avere frumoasă
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Emiterea deciziilor de recalculare a pensiilor nu va fi amânată: Daniel Fenechiu „Sunt convins că sunt dificultăți, pentru că în momentul de față este și un proces de informatizare al Casei Naționale de Pensii”
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Guvernul va finanța academiile de fotbal pentru copii și juniori
MediaFlux
PENSIILE se RECALCULEAZĂ ANUAL! ANUNȚ pentru toți SENIORII
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!