Jose Carreras revine la Bucureşti, cu un concert pe 15 decembrie

Tenorul Jose Carreras revine la Bucureşti, cu un spectacol dedicat Crăciunului care va avea loc în Pavilionul Central de la Romexpo, pe 15 decembrie, informează organizatorii, Project Events.
Romania TV
12 sept. 2013, 09:42
Jose Carreras revine la Bucureşti, cu un concert pe 15 decembrie

Celebrul tenor va transforma Pavilionul Central de la Romexpo, pe 15 decembrie, în „casa lui Moş Crăciun”, oferind cadouri muzicale unice, precum „White Christmas”, „O Holy Night”, „Let It Snow” şi multe altele.

După ce, anul trecut, Sala Palatului a fost neîncăpătoare pentru toţi fanii care au dorit să îl asculte live pe Jose Carreras, anul acesta, maestrul revine să susţină o adevărată gală de Crăciun pentru toţi românii iubitori de tradiţie şi muzică de calitate.

Cu modestie, eleganţă şi simplitate, Jose Carreras, a cărui carieră se întinde pe parcursul a 40 de ani, cucereşte de fiecare dată publicul de la primele acorduri.

José Carreras s-a născut pe 5 decembrie 1946, în Barcelona, Spania, iar 28 de ani mai târziu, după interpretarea rolului Pinkerton din „Madame Butterfly”, la New York City Opera, era ovaţionat şi adulat atât de public, cât şi de critici. José Carreras a făcut parte şi din proiectul „Cei trei tenori”, alături de Placido Domingo şi Luciano Pavarotti, cu care a început în 1990 o serie de concerte foarte populare, care au continuat până în 2003, când Pavarotti s-a retras din cauza unor probleme de sănătate.

Cariera sa cuprinde peste 60 de roluri interpretate pe marile scene muzicale ale lumii, dar şi înregistrări cu mari artişti care au performat în afara ariei muzicii clasice: Diana Ross, Klaus Meine, Charles Aznavour, Sarah Brightman etc.

Diagnosticat cu leucemie, tenorul a dovedit că are o personalitate puternică, luptând şi învingând aproape miraculos boala, iar, din 1988, după recuperarea sa, a înfiinţat Fundaţia Internaţională José Carreras pentru lupta împotriva leucemiei. După înfiinţarea fundaţiei, a alocat mult timp pentru strângerea de fonduri, organizând din 1995 gale live la televiziunea din Leipzig. Până în prezent, tenorul a reuşit să strângă din donaţii peste 71 de milioane de euro.

La toate marile concerte, maestrul are invitaţi speciali. Anul acesta, la Bucureşti, Carreras va fi acompaniat de Orchestra Naţională Radio, condusă de David Gimenez. Marii tenori ai lumii au ales să colaboreze constant cu dirijorul David Gimenez, care a fost aplaudat pe scene celebre alături de Jose Carreras, Placido Domingo, Roberto Alagna, Angela Gheorghiu şi mulţi alţii.

Alţi invitaţi de seamă ai inegalabilului Jose Carreras sunt membrii Corului Radio.

Biletele pentru acest spectacol au următoarele preţuri: 650 de lei (categoria VIP), 500 de lei (categoria 1), 400 de lei (categoria 2), 300 de lei (categoria 3), 250 de lei (categoria 4), 200 de lei (categoria 5), 150 de lei (categoria 6 – vizibilitate redusă). Biletele au fost puse în vânzare joi şi se găsesc la magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, Sala Palatului, librăriile Adevărul, Flanco, Librăria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica, Palatul Naţional al Copiilor, Magazinul Biletfan – staţia de Metrou Unirii 1, dar şi online, pe Biletoo.ro, Bilet.ro şi Blt.ro.

Spynews
La ce oră are loc finala de la 100 de metri liber, unde David Popovici vrea un nou aur olimpic. Programul complet al zilei de 31 iulie
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Ce au pățit două turiste în Munții Făgăraș. Au mers cu cortul și au trăit un adevărat șoc: ”Un fel de tentativă de omor”
Capital.ro
Răsturnare totală de situație în cazul UDREA. E nevinovată. A apărut dovada
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
Atenție! Cum va trebui să folosiți CNP-ul fiscal
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
Drama care i-a marcat viața lui Andrei Stoica. Totul s-a schimbat din acel moment! Campionul, declarații emoționante la Star matinal e pe val: ”Plângeam în fiecare seară” | VIDEO
Spynews
Cătălin Bordea a oferit prima reacție în războiul dintre fosta soție, Livia, și prietenii săi: „Au fost lezați”
Evz.ro
Ce a putut să spună Victor Ponta. A bătut-o pe Șoșoacă
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Nuntă cu 1.200 de invitați în Maramureș! Cum au reacționat internauții după ce evenimentul a ajuns viral pe TikTok: „Am zis că e filmare de la Beach Please”
Capital.ro
UE a dat ordin. România va impune interdicție. Românii care au interzis în tren
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Premierul Marcel Ciolacu despre numirea comisarului european: Discuții cu Ursula von der Leyen și negocieri interne
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?