Josepf Hadad vrea să dea lovitura cu un nou restaurant de fine dining. Cât va costa o masă: „Vreau să aduc Michelin. Cine face rezervare trebuie să plătească 40% înainte”

Josepf Hadad vrea să dea lovitura. Unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din țară, care a gătit și pentru Robert de Niro, Madonna, Frank Sinatra, Michael Jackson și mulți alții, extinde restaurantul Caju by Joseph Hadad şi vrea să deschidă o nouă locație, de fine dining, în București, Cluj sau Sibiu.
Alina Costache
08 iul. 2022, 13:08
Josepf Hadad vrea să dea lovitura cu un nou restaurant de fine dining. Cât va costa o masă:
Josepf Hadad vrea să dea lovitura cu un nou restaurant de fine dining

Josepf Hadad vrea să dea lovitura. Investiția în extinderea Caju by Joseph Hadad se ridică la circa 250.000 de euro, iar la finalizare restaurantul va putea găzdui 85 de vizitatori, de la 45, cât are capacitate în acest moment. De asemenea, vrea un nou restaurant în București, Cluj sau Sibiu, de fine dining, cu o capacitate de maximum 25 de persoane. Investiția estimată este tot de aproximativ 250.000 de euro.

Citeşte şi: Legătura dintre chef Hadad şi Mihaela Borcea. S-a întâmplat când trăia soţia lui: „Am vândut tot să rămână în viață şi nu am reuşit”

Josepf Hadad vrea să dea lovitura

Vreau să fac ceva deosebit. Nu există așa ceva în țară. Vreau un restaurant gourmet, cu bucătărie deschisă la vedere. Vor fi peste 14 preparate și numai cu rezervare se va putea veni. Și cine face rezervare trebuie să plătească 40% înainte. Să nu ies în pierdere, în cazul în care clienții decid să nu mai vină. Suntem în discuții pentru locație. Vreau întâi să văd ce se întâmplă cu pandemia, cu războiul. Am planul, am proiectul deja făcut, dar mai aștept.

Eu vreau să aduc Michelin în țară, dar nu este numai despre mâncare. Trebuie reparate multe lucruri în spate, precum străzi, furnizori. Iar Guvernul nu s-a implicat. Dacă Joseph by Joseph era în Sibiu, avea o stea Michelin. Sibiu are cultură, este curat, aranjat, Cluj și Timișoara la fel.

În România sunt bune restaurantele, s-a ridicat nivelul de gastronomie, dar noi, bucătarii, suferim foarte mult din cauza materiei prime. Dacă noi în meniu avem într-o zi un fel de mâncare, iar în altă zi nu mai avem, e o problemă”, a declarat Joseph Hadad, pentru Profit.ro.

Prețurile vor porni de la 150 de euro per persoană. Mace by Joseph Hadad, ultimul restaurant deschis de către Hadad, amplasat tot în zona Ateneului Român, a necesitat o investiție totală de 500.000 de euro.

Juratul de la Masterchef atrage atenția și asupra lipsei de forță de muncă din industria HoReCa: „Nu am oameni. Din 1996 sunt în țară. Era foarte frumos. Nu era niciun străin angajat. Toată lumea voia să lucreze. Acum, de doi ani de zile, de când a început pandemia, oamenii au luat-o razna, nu mai vor să muncească. Vor să facă bani ușor. Am luat oameni din Nepal, India. Aproape 20 de angajați din cei 85 sunt străini. Noi, cei din industria HoReCa, suferitm foarte mult din cauza lipsei de angajați”, a mai declarat chef Hadad.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Statul va controla banii românilor. Rămâi fără toți banii adunați: Extrem de riscant
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Reduceri la facturile la energie. Cum se calculează consumul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
O turistă și-a luat o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia, dar a fost obligată să plătească și ketchup-ul. Câți lei a dat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Mașinile interzise în România. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 18 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'