Judecătorul Caius Lăzărescu a fost găsit fără suflare la domiciliul său. Avea 49 de ani şi a suferit un infarct

Judecătorul arădean Caius Lăzărescu, 49 de ani, a fost găsit fără suflare la domiciliul său. Magistratul activa în ultimii ani la Reşiţa, la Tribunalul Caraş Severin.
Alina Costache
05 sept. 2022, 20:53
Judecătorul Caius Lăzărescu a fost găsit fără suflare la domiciliul său. Avea 49 de ani şi a suferit un infarct

Judecătorul arădean, Caius Lăzărescu, în vârstă de 49 de ani a fost găsit mort în locuința sa. Cauza probabilă a decesului o constituie un infarct miocardic sau un atac vascular cerebral (AVC).

Un amic al judecătorului a dat alarma după ce magistratul nu a mai răspuns la telefon nici prietenilor nici rudelor.Ajuns la domiciliul magistratului, amicul său l-a găsit fără suflare și a anunțat organele abilitate.

Priveghiul va avea loc în această seară și mâine la Capela din cimitirul ortodox din Aradul Nou, de la 18:00, iar înmormântarea va avea loc miercuri, la ora 14:30. Caius Lăzărescu a fost judecător la Secția Penală a Tribunalului Arad, asta după ce a absolvit Liceul „Elena Ghiba Birta” din Arad, apoi al facultății de drept.

Doliu în lumea filmului. Actorul Ashvin Luximon a murit la vârsta de 38 de ani din cauza unui anevrism
Caius Lăzărescu a fost numit, la data de 1 noiembrie 1997, judecător la Judecătoria Chișineu Criș. Din data de 4 ianuarie 1999, s-a transferat judecător la Judecătoria Arad.

Din 21 noiembrie 2011, Caius Lăzărescu a fost promovat judecător la Tribunalul Arad, desfășurându-și activitatea în cadrul secției penale până la data de 15 august 2018, când a fost delegat judecător la Tribunalul Caraș Severin, în cadrul secției penale, iar din 1 Decembrie 2018 s-a transferat efectiv la Tribunalul Caraș Severin, fiind ales membru în colegiul de conducere al Tribunalului Caraș Severin pentru un mandat de 3 ani, începând cu data de 12 decembrie 2018., scrie Specialarad

Mașina incendiată în trecut

În anul 2005, magistratul Caius Lazarescu, din cadrul Tribunalului Arad pe atunci, a avut parte de o surpriza total neplacuta. In timp ce se afla la o nunta organizata in Hotelul Coandi din Arad, masina cu care s-a deplasat pana acolo a fost incendiata. „Este vorba despre o mana criminala care a provocat in mod intentionat incendiul”, declara atunci Catalin Popescu, seful Biroului de presa al IGP.

Doliu în echipa „Visuri la cheie”: a murit după ce a luptat cu o boală nemiloasă! „Anul trecut ne întâmpina cu lacrimi de bucurie!”
Autoturismul a fost un luxos Audi A6, inmatriculat pe numele mamei judecatorului, dar folosit in fapt de magistratul Lazarescu. A fost incendiat, stropit cu un lichid inflamabil, potrivit martorilor oculari, de catre un barbat care s-a tot invartit pe langa autoturismul parcat in fata hotelului. Cand masina a fost cuprinsa de flacari, barbatul a fost vazut la volanul unui Ford negru care a demarat in forta. S-a intamplat dupa miezul noptii. Flacarile au fost stinse chiar de proprietarii masinii inainte de sosirea pompierilor, masina fiind distrusa aproape in intregime.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Interzis pentru românii care stau în chirie. Proprietarii îi pot da afară imediat. Trebuie să aibă acest document
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
S-au găsit etichete FALSE la Kaufland! O româncă a spus adevărul! Răspunsul companiei
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Pericol mare când cumperi de pe Shein și Temu. Substanțe periculoase pe mărfuri
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Te ia obligatoriu la război. Legea din România spune clar: Se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Mișcare DISPERATĂ a lui TRUMP. Ce a făcut ca să o bată pe Kamala Harris
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...