Juratul de la Chefi la cuțite dat afară înainte de battle-uri. Antena 1 a schimbat complet regulile: „Nu va avea echipă în etapa confruntărilor”

Sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite a venit nu doar cu noi jurați, ci și cu noi reguli. S-a aflat cine este juratul care nu va avea echipă, după ce se termină lupta pentru amulete.
Alina Costache
03 apr. 2024, 17:38
Juratul de la Chefi la cuțite dat afară înainte de battle-uri. Antena 1 a schimbat complet regulile: „Nu va avea  echipă în etapa confruntărilor”
Juratul de la Chefi la cuțite care părăsește competiția

Sezonul 13 de la Chefi la cuțite a venit cu reguli noi pentru cei patru jurați, după ce Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au părăsit emisiunea. Astfel, în loc de trei bucătari, la masa juraților s-au așezat patru, dar unul dintre ei va părăsi lupta pe parcurs, chiar înainte de batlle-uri.

S-a aflat deja care dintre cei patru chefi va rămâne fără echipă în acest sezon. În prezent, Antena 1 difuzează edițiile în care bucătarii se luptă pentru amulete, dar și pentru a obține un loc printre cei trei care vor ajunge să lupte, alături de echipele lor, pentru marele premiu.

Citește și: Amuleta cu numărul 7 de la Chefi la cuțite, sezonul 13. Alex Popescu a degustat preparatele și a anunțat farfuria câștigătoare

Pe contul de Instagram Viperele Vesele a apărut detalii cu privire la ce se va întâmpla în continuare la Chefi la cuțite. Cine este cel care nu va intra în etapa confruntărilor, după ce a obținut cel mai mic punctaj în lupta pentru amulete.

„În sezonul 13 al emisiunii Chefi la Cuțite, dintre cei patru jurați, chef Ștefan Popescu este cel care nu va avea echipă în etapa confruntărilor”, scriu cei de la Viperele Vesele, care spun că cei de la montaj au făcut o greșeală în timpul unei ediții deja difuzate, când au arătat tabelul cu punctajele chefilor.

Astfel, la battle-uri vor intra Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner. Nu se știe încă dacă Ștefan Popescu va părăsi competiția sau va primi un nou rol în acest sezon.

Cine este chef Ștefan Popescu de la Chefi la cuțite

Chef Ștefan Popescu a intrat în juriul Chefi la cuțite, după ce, în trecut, a venit în emisiune ca jurat în timpul luptelor pentru amulete, dar și în marea finală, când s-a decis câștigătorul, iar preparatele erau jurizate de către bucătari.

Citește și: Cântăreața Ruby a oferit cea de-a șasea amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 13: „Le-ai luat-o de sub nas, chef!”

Bucătarul s-a născut la București și a absolvit un liceu cu profil tehnic-mecanic. În timpul stagiului militar a fost pompier și a participat la peste 130 de intervenții, în linia întâi. Pasiunea pentru bucătărie și-a descoperit-o târziu și s-a angajat în acest domeniu după vârsta de 20 de ani. În anul 2000 și-a depus CV-ul în cadrul unui hotel, iar de acolo a pornit pe un nou drum. Mai întâi a fost Sous Chef, iar apoi Executive Chef.

A urmat mai multe cursuri de specializare și perfecționare, pentru a ajunge la nivelul dorit. A obținut o serie de certificări atât în România, cât și în străinătate.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Ce a ajuns să facă Oana Zăvoranu. E foame mare de bani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Concurent la show de supraviețuire descalificat pentru uciderea unei păsări protejate în Noua Zeelandă
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!