Jurnalist italian, bătut cu poșeta de o româncă condamnată la închisoare pentru escrocherie. Conaționala noastră l-a țepuit pe un bărbat mai în vârstă cu 42 de ani decât ea cu o sumă colosală

Românii s-au făcut cunoscuți peste tot! Simona Mărgăian este în atenția presei din Italia de ceva timp, pentru că a escrocat un bărbat cu 42 de ani mai mare decât ea, cu aproape 800.000 de euro. Recent, tânăra a sărit la bătaie asupra unui jurnalist italian, lucru care doar i-a îngreunat situația, deja gravă. Ai mai jos toate detaliile.
Filip Stan
17 mai 2024, 12:35
Jurnalist italian, bătut cu poșeta de o româncă condamnată la închisoare pentru escrocherie. Conaționala noastră l-a țepuit pe un bărbat mai în vârstă cu 42 de ani decât ea cu o sumă colosală

În urmă cu aproximativ doi ani, Simona Mărgăian a fost acuzată că a escrocat sentimental un italian cu aproape 800.000 de euro. Tânăra a fost trimisă în judecată la trei ani și cinci luni de la depunerea plângerii penale a italianului Francesco Thiella.

Averea româncei, a soțului și a părinților săi a rămas sub sechestru pe timpul judecății, dosarul fiind înregistrat pe data de 28 aprilie 2021 la Tribunalul Gorj.

Citește și Simona Mărgăian, românca acuzată că a escrocat sentimental un italian cu 780.000 de euro, trimisă în judecată

Acum, Simona Mărgăian nu mai scapă de probleme, mai ales că este în atenția presei din Italia, motiv pentru care, de furie, a început să lovească un jurnalist, lucru nu prea gândit de către conaționala noastră.

Mai exact, tot scandalul a degenerat, astfel încât, Simona a depus plângere împotriva unui jurnalist italian pentru că ”o hărțuiește”, același jurnalist pe care l-a luat și la bătaie în fața camerelor de filmat.

Desigur, și poliția a făcut un alt dosar pentru lovire sau alte violențe, după ce tânăra româncă l-a atacat în văzul tuturor pe jurnalistul italian.

Prin diverse tertipuri, Simona Mărgăian (actualmente Filip), l-a înșelat pe italianul Francesco Thiella cu aproximativ 800.000 de euro, în perioada mai 2015 – septembrie 2017, după care l-a părăsit.

Jurnalistul italian, bătut cu poșeta

Septuagenarul Francesco Thiella a decis să-și caute dreptatea pe căi legale în România, aducând dovezi privind cadourile pe care i le-a făcut Simonei.

Este vorba despre un apartament de 240 de metri pătrați lângă Domul din Milano, la care se adaugă alte ”atenții” scumpe, precum un inel cu diamante, în valoare de 12.000 de euro, un colier cu diamante de 8000 de euro, un lingou de aur de 4.000 de euro, un ceas Rolex de aur de 12.000 de euro dar și un troler de la Luis Vuitton, de 4.500 de euro, conform Gorjonline.ro.

Mai mult decât atât, pentru a o putea ajuta pe tânăra de care era îndrăgostit, Francesco și-ar fi vândut două mașini, tablourile, apartamentul, dar și verigheta.

Pentru că procesul s-a mutat la Curtea de Apel Craiova, trustul italian de presă Mediaset, cel mai important din Cizmă, a trimis în România o echipă de jurnaliști, formată din Filippo Roma și Marco Occhipinti.

Te-ar putea interesa și Director de închisoare, ucis în propria mașină. Deținuții îl amenințau des cu moartea

Aceștia au încercat să ia legătura cu românca acuzată, moment în care Simona Mărgăian a avut o reacție acidă și agresivă. Femeia a început să îl lovească pe unul dintre jurnaliști cu poșeta, amenințând că ”îi sparge capul”.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Animalul foarte cunoscut care a început să dispară treptat din Europa. Toți românii l-au văzut măcar o dată în viață
Capital.ro
Devine obligatoriu în România. Sancțiunile se aplică de la 1 septembrie 2024
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Oferta momentului de la Digi! Află cum poți primi un telefon gratis!
Adevarul
Cum ne dă statul român foc la valiză. Un cunoscut economist explică de ce avem o viața mai scumpă de la 1 iulie
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Decăderea totală a Bucureștiului. Un mare regizor taie cu bisturiul
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Telefonul banal care i-a adus moartea lui Gheorghe Băicuș, militarul care și-a pierdut viața în accidentul din Suceava 😢
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
România se pregătește să scrie istorie în fața naționalei Țărilor de Jos. La ce oră se dispută partida „Generației de Suflet” din optimile EURO 2024
Capital.ro
Interzis peste tot în România. Este caz penal și te condamnă la închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Patronul unui muncitor agricol indian decedat în urma unui accident de muncă, arestat în Italia
MediaFlux
COPIL MUȘCAT de o FEMEIE! Incident ȘOCANT la MARE VIDEO
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?