Justițiarul din Berceni are probleme cu legea. Bărbatul are patru dosare penale

Alex Constandachi, supranumit Justiţiarul din Berceni, are probleme cu legea. Bărbatul este acuzat de hărţuire, loviri și alte violențe, amenințare și distrugere.
Alina Costache
19 nov. 2022, 14:43
Justițiarul din Berceni are probleme cu legea. Bărbatul are patru dosare penale

Poliţistul Marian Godină este cel care a dezvăluit pe reţelele sociale că fosta iubită a lui Constandachi îl acuză pe acesta de hărţuire. „Justițiarul din Berceni” este anchetat pentru hărțuire într-un dosar al Secției 11 de Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

La nivelul Secției 11 Poliție există un dosarul penal înregistrat, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de hărțuire, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, potrivit IGPR.

Iar hărţuirea fostei iubite nu e singura faptă penală comisă de Alex Constandachi. Pe numele lui mai există încă trei dosare penale în cadrul cărora este cercetat pentru loviri și alte violențe, amenințare și distrugere, potrivit ziare.com

Dosare penale pentru hărţuire, loviri și alte violențe, amenințare și distrugere

Într-un dintre dosare, polițiștii au fost sesizați prin 112, cu privire la faptul că un bărbat ar intenționa să întrețină relații sexuale cu o minoră. Însă agresiunea nu s-a confirmat, motiv pentru care unul dintre aceștia a fost sancționat contravențional pentru apelare abuzivă a numărului unic de urgență 112.

De asemenea, bărbatul reclamat a sesizat faptul că a fost lovit de celelalte persoane prezente, în prezent efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, potrivit aceleiaşi surse. Fapta a avut loc în luna august a acestui an.

Tot în luna august, poliţiştii au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că, la data de 26 iunie 2022, în timp ce se afla într-o parcare, din Sectorul 4, a fost amenințat de mai mulți bărbați.

În fine, a treia sesizare a avut loc în aceeaşi lună a anului 2022. Un bărbat a semnalat la Poliţie faptul că, la data de 19 iulie 2022, în timp ce se afla într-o parcare, din Sectorul 4, a fost lovit și amenințat de mai mulți bărbați. De asemenea, autoturismul personal i-a fost distrus.

„Nu-mi rămâne decât să îmi văd de treaba mea în continuare”

Referitor la acuzaţiile care i se aduc, „Justițiarul din Berceni” spune că a fost băgat într-o mocirlă şi că ar vrea să se oprească linşajul la adresa sa. Dar pentru că ştie că nu va putea opri acest lucru, îşi va vedea mai departe de viaţă.

Am sa va rog sa aruncați toate pietrele aici, vă mulțumesc. Nu înjurați în alte postări, căci nu are sens. Probabil și eu as fi facut la fel ca voi dacă citeam ce se scrie acum pe internet. Pentru oamenii care vor sa audă: Fosta mea iubită nu este terorizată de mine, nu are contact cu mine de 2 ani, nu am încercat sa o intimidez în niciun fel, am declarat adevarul la Poliție, am cerut urgentarea dosarului, căci sunt dispus să plătesc pentru greșelile mele.

Nu sunt un hărțuitor, nu sunt un abuzator, iar ce se întâmplă acum este o mocirlă fără sens. Eu nu știu ce trebuie sa fac mai departe pentru a nu mai fi linșat, așa că nu-mi rămâne decât să îmi văd de treaba mea în continuare”, a scris Alex Constandachi pe Facebook.

Cine este Justițiarul din Berceni

Alex Constandachi are 31 de ani și lucrează în departamentul de vânzări al unei corporaţii. În timpul liber organizează operațiuni de flagrant pentru presupuși prădători sexuali, alături de alți membri ai proiectului Justițiarul de Berceni, majoritatea voluntari.

Spynews
Românii s-au bătut crunt cu polițiștii din Leeds! Au răsturnat și incendiat mașini: „Să vină mascații de la București” | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Ce e bine să mănânci de Sfântul Ilie ca să ai noroc tot restul anului. Cele două alimente care atrag prosperitatea în viața ta
Capital.ro
N-ai voie dacă nu prezinți BULETIN. S-a dat azi lege obligatorie în România. Amendă 30.000 lei
Playtech.ro
Ce pățesc tot mai mulți români pe plajele din Grecia. Țeapa de care se plâng: Așa se asigură că stai acolo și consumi cât mai mult
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
Au fost găsite noi fragmente osoase în Vaslui. Și acestea ar purta „semnătura” Narcisei și a lui Zoro
Spynews
30 de elevi din Coreea de Nord, uciși pentru că s-au uitat la seriale sud-coreene. Au fost împușcați în văzul tuturor
Evz.ro
Adevărul din spatele palmelor. De ce l-a lovit Prodanca pe Alexa
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se ADÂNCEȘTE! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
A devenit interzis în România. Nu mai poți urmări la TV. Iohannis a dat lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Eurovision 2025 va avea loc fie la Basel, fie la Geneva
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'