JUVENTUS BARCELONA 1-3 în finala CHAMPIONS LEAGUE

JUVENTUS BARCELONA, finala CHAMPIONS LEAGUE, se joacă, sâmbătă, de la ora 21:45, la Berlin. JUVENTUS BARCELONA, finala CHAMPIONS LEAGUE, se poate vedea la trei posturi de televiziune din România. Barcelona şi Juventus îşi dispută cel mai important trofeu. Cele două echipe vor juca în finala CHAMPIONS LEAGUE, meci ce va fi LIVE VIDEO pe TVR, Digi Sport și Dolce Sport. Partida este programată sâmbătă, 6 iunie, începând cu ora 21:45.
Filip Stan
06 iun. 2015, 18:03
JUVENTUS BARCELONA 1-3 în finala CHAMPIONS LEAGUE

JUVENTUS BARCELONA, finala CHAMPIONS LEAGUE, se joacă pe Olympiastadion din Berlin şi va fi LIVE VIDEO la TVR, DIGI SPORT şi DOLCE SPORT.

JUVENTUS – BARCELONA este LIVE VIDEO AICI.

GOL BARCELONA ! A marcat NEYMAR în minutul 90+5 ! JUVENTUS – BARCELONA 1-3 !

GOL BARCELONA ! A marcat SUAREZ în minutul 69 ! JUVENTUS – BARCELONA 1-2 !

GOL JUVENTUS ! A marcat MORATA în minutul 55 ! JUVENTUS – BARCELONA 1-1 !

GOL BARCELONA ! A marcat RAKITIC în minutul 4 ! JUVENTUS – BARCELONA 0-1 !

JUVENTUS BARCELONA, finala CHAMPIONS LEAGUE, echipele de start:

JUVENTUS: Buffon – Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, Evra – Marchisio, Pirlo – Vidal, Tevez, Pogba – Morata. Antrenor: Massimiliano Allegri.

BARCELONA: Ter Stegen – Alves, Pique, Mascherano, Alba – Busquets, Rakitici, Iniesta – Messi, Suarez, Neymar. Antrenor: Luis Enrique.

JUVENTUS BARCELONA, finala CHAMPIONS LEAGUE, se poate vedea la trei posturi de televiziune din România. Barcelona şi Juventus îşi dispută cel mai important trofeu. Cele două echipe vor juca în finala CHAMPIONS LEAGUE, meci ce va fi LIVE VIDEO pe TVRDIGI SPORT și DOLCE SPORT. Partida este programată sâmbătă, 6 iunie, începând cu ora 21:45. Din sezonul viitor al Champions League, meciurile vor fi difuzate de Dolce Sport, iar Pro TV va avea prima opțiune. La fel se va întâmpla și cu meciurile din Europa League.

JUVENTUS BARCELONA. JUVENTUS, drumul spre finala CHAMPIONS LEAGUE. Juventus a inceput mai greu acest sezon european si dupa primele trei meciuri din grupa avea numai trei puncte. O invingea acasa pe Malmo cu 1:0 si ceda cu acelasi scor la Madrid cu Atletico si la Pireu cu Olympiakos. A obtinut apoi sase puncte din dubla din luna noiembrie cu Olympiakos si Malmo si a avut noroc in ultima etapa cand a remizat acasa cu Atletico Madrid. Daca in acel meci pierdea acum nu mai discutam despre echipa din Torino ca si o finalista a Ligii Campionilor. In optimi a trecut cu 5:1 la general de Dortmund, apoi a jucat clasic italieneste cu AS Monaco, castigand dubla mansa cu 1:0 si se parea ca in semifinala cu Real Madrid drumul echipei lui Allegri va fi oprit de gigantii spanioli. Reusea insa o victorie acasa si un egal in capitala Spaniei si astfel dupa 12 ani Juve este in finala Ligii Campionilor. Tevez cu sapte reusite si Alvaro Morata cu patru goluri au fost principalii marcatori ai torinezilor in aceasta editie a Ligii Campionilor.

JUVENTUS BARCELONA. BARCELONA, drumul spre finala CHAMPIONS LEAGUE. Spre deosebire de torinezi, Barcelona n-a avut probleme in faza grupelor, castigand cinci meciuri din cele sase disputate. Singurul esec a fost suferit in prima deplasare din grupa, la Paris. Acasa a trecut cu 1:0 de APOEL, 3:1 de Ajax si PSG, iar la Amsterdam s-a impus cu 2:0 si pe terenul lui APOEL cu 4:0. Perfect a jucat gruparea lui Enrique si in optimi si sferturi, invingandu-le in fiecare mansa atat pe Manchester City, cat si PSG. Dupa campioanele din Anglia si Franta echipei catalane i-a iesit in cale campioana Germania, dar si de aceasta a trecut fara mari probleme, dupa 3:0 acasa si infrangere cu 2;3 la Munchen. Tripleta formata din Messi (10), Neymar (9) si Suarez (6) a marcat 25 din totalul de 28 de goluri avute de catalani in editia curenta a Ligii Campionilor.

JUVENTUS BARCELONA. Juventus a pierdut un om extrem de important pentru finala Champions League, pe care o va juca sâmbătă seara, cu Barcelona. Torinezii nu se vor putea baza pe Giorgio Chiellini, care nu a mai putut fi recuperat de staff-ul medical al lui Juventus. Apărătorul era incert pentru meciul cu Barcelona, după ce a acuzat probleme musculare.

JUVENTUS BARCELONA. Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus, trebuie să găsească acum un înlocuitor pentru Chiellini la meciul cu Barcelona din finala Champions League. Andrea Barzagli are cele mai mari șanse să fie titular la Berlin, cealaltă variantă fiind Angelo Ogbonna.

JUVENTUS BARCELONA, finala Champions League poate începe! Barcelona şi Juventus au ajuns, vineri, în jurul prânzului, la Berlin, unde, sâmbătă, va avea loc finala Champions League, începând cu ora 21:45, LIVE VIDEO la TVR, DIGI SPORT şi DOLCE SPORT. În timp ce Barcelona a avut parte de o sosire liniştită la hotel, Juventus a fost aşteptată de circa 150 de fani, care şi-au exprimat susţinerea pentru echipa lui Massimiliano Allegri.

JUVENTUS BARCELONA, finala Champions League, ediţia 2014-2015. Conferinţa de presă oficială a echipei Juventus va avea loc de la ora 17.45, urmând să fie prezenţi antrenorul Massimiliano Allegri şi jucătorii Leonardo Bonucci şi Gianluigi Buffon. Luis Enrique, Gerard Pique şi Neymar vor participa la conferinţa de presă a celor de la  Barcelona, începând cu ora 19.45.

JUVENTUS BARCELONA. Juventus se află pentru a opta oară în finala Champions League, reuşind să se impună de două ori. Barcelona se află tot pentru a opta oară în finala Champions League şi a câştigat acest trofeu de patru ori.

JUVENTUS BARCELONA va fi un meci dificil, dar unul dintre cele mai bune care pot fi urmărite şi un spectacol fotbalistic, a declarat Luis Enrique. „Barcelona este în acest moment unde dorea să fie – cu două trofee şi posibilitatea de a câştiga al treilea. Va trebui să dominăm în atac şi să fim buni în apărare. Vrem să ne facem jocul, să ţinem mingea, să fim periculoşi şi să minimizăm orice oportunitate pentru Juventus. Cred că noi vom avea posesia mai mare, sperăm să petrecem mai mult timp în jumătatea de teren adversă. Va trebui să jucăm la nivel înalt, va fi un meci foarte dificil”, a spus Luis Enrique înainte de JUVENTUS BARCELONA, finala Champions League.

JUVENTUS BARCELONA, finala CHAMPIONS LEAGUE, se joacă, sâmbătă, de la ora 21:45, la Berlin, şi va fi LIVE VIDEO la TVRDIGI SPORT şi DOLCE SPORT.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Proteina care ar putea prelungi speranța de viață cu până la 7 ani. A fost denumită “fântâna tinereții”: “Un obiectiv cheie pentru domeniul îmbătrânirii”
Capital.ro
Românii nu vor primi toți banii câștigați în mod corect. Legea peste care nici judecătorii nu au putere
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ de la șeful Casei de Pensii! Trebuie să afle toți pensionarii
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Românii care au acest obiect prin casă se îmbogățesc instant
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Regizorul Bogdan Budes și-a PREVESTIT moartea?! Ce a postat cu câteva zile înainte de tragedie: „Aerul unor funeralii…”
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Marele artist al României a murit! Toți actorii plâng: Mi se rupe inima
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Metrorex a lansat o pagină web dedicată Magistralei 6, ce va lega Gara de Nord de Aeroportul Otopeni
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...