Kaufland face angajări. Peste 800 de posturi disponibile în toată țara, ce salarii, prime de Sărbători şi alte bonusuri oferă

Kaufland anunță că face angajări în toată țara. Sunt scoase la concurs peste 800 de posturi. Pe lângă salariu, mai sunt oferite și bonuri de masă, plăți aniversare dar și asigurare de sănătate privată.
Alina Costache
11 oct. 2024, 10:31
Kaufland face angajări. Peste 800 de posturi disponibile în toată țara, ce salarii, prime de Sărbători şi alte bonusuri oferă
Kaufland face angajări

Kaufland face angajări masive în toată țara. Retailerul anunță că sunt disponibile peste 800 de locuri de muncă în 80 de orașe din România. Potrivit reprezentanților companiei, fiecare magazin deschis generează în medie 80-100 de locuri de muncă.

Kaufland anunță că angajează sute de oameni. Câți bani se oferă

Angajații companiei spun că încearcă să ofere salarii cât mai atractive pentru angajații noi și să-i recompenseze corect pe cei vechi.

”De la începutul lunii iunie, veniturile în companie au crescut cu aproximativ 11%, ca un răspuns ferm de susținere pentru angajați, fiind important pentru noi ca toți colegii, indiferent de poziție sau departament, să se simtă apreciați și să știe că munca le este recompensată pe măsură.

Mai mult, din 2021, am introdus transparența totală privind remunerația pentru candidații la roluri de execuție, oferindu-le informații clare despre salariu încă de la începutul procesului de recrutare. Pentru rolurile de conducere, precum manageri de magazin sau directori regionali în diverse orașe și regiuni din țară, negocierea salariului se realizează în funcție de responsabilități și atribuții”, au declarat reprezentanții Kaufland, potrivit „Adevărul”.

Potrivit site-urilor de specialitate, la nivelul lunii octombrie 2024, unii dintre angajații Kaufland primeau salarii cuprinse între 3000 și 3200 lei net.  La aceste sume se mai adaugă și diferite bonusuri, cum ar fi bonuri de masă, plăți aniversare, asigurare de sănătate privată garantată, zile libere plătite suplimentare, acordate pentru ocazii speciale, precum și zile de concediu de odihnă în plus, în funcție de vechimea în companie.

Citește și Angajări 2024. Lidl vs Kaufland, cine oferă salariu mai mare, plus transport, tichete de masă, mentorat şi asigurare privată de sănătate

”Analizăm cu atenție nevoia de recrutare, și ne dorim să răspundem cât mai bine așteptărilor candidaților printr-o comunicare clară și transparentă. Extindem constant canalele de recrutare prin mediul online, târguri de carieră și colaborări cu universități, pentru a construi o echipă puternică și dedicată.

Investim constant în bunăstarea angajaților, oferindu-le pachete salariale competitive, beneficii suplimentare și oportunități de dezvoltare profesională și personală. Cei circa 18.000 de colegi din România beneficiază de diferite bonusuri, bonuri de masă, plăți aniversare, asigurare de sănătate privată garantată, zile libere plătite suplimentare, acordate pentru ocazii speciale, precum și zile de concediu de odihnă în plus, în funcție de vechimea în companie. Pentru a sprijini echilibrul dintre viața personală și profesională, oferim un program de lucru flexibil, inclusiv opțiuni part-time.

Ne dorim ca fiecare coleg să fie activ implicat în crearea unui mediu de lucru pozitiv și transparent. Le oferim oportunități de voluntariat prin acordarea de zile libere dedicate și inițiative care încurajează participarea. Suntem mândri că în 2024 am primit titlul de Angajator de Top în România pentru a noua oară consecutiv, iar acest lucru ne motivează să fim în continuare un angajator atractiv pentru noile generații”, au explicat reprezentanții companiei, potrivit sursei citate.

Kaufland se laudă că are în echipa sa peste 500 de persoane cu dizabilități, recrutați prin proiectul ACCES (Angajare de Candidați cu Cerințe și Evoluții Speciale), dedicat integrării persoanelor cu dizabilități.

Citește și De unde provin cotletul și ceafa de porc din magazinele Kaufland. Românii le cumpără pentru că sunt ieftine, dar puțini sunt cei care citesc eticheta

 

DailyBusiness
Marcel Ciolacu: „Nu riscăm să pierdem niciun euro!”. Cum asigură populația premierul României că banii din PNRR sunt în siguranță
Spynews
Fiica lui Codin Maticiuc și a Anei Pandeli împlinește doi ani. Mesajul emoționant transmis de mămică: „N-am uitat nicio zi”
Bzi.ro
Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai, după despărțirea de Alexia Eram: ”Mă mut aici!”
Fanatik.ro
Gemenele Timofte îți arată cum să-ți îndeplinești toate dorințele. Ce înseamnă, de fapt, cifra banilor și ce rol joacă ea
Capital.ro
Se alimentează cardurile. 3.500 de lei net, plătiți lunar. Ce români îi pot primi
Playtech.ro
Cum arăta Anca Țurcașiu la 17 ani. Imaginea a șocat, e de NERECUNOSCUT
DailyBusiness
Lovitură pentru români! Până și pâinea se scumpește!
Adevarul
Anunțul Bruxelles-ului după ce Austria a pus din nou frână aderării României la Schengen
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Ce spune Anamaria Prodan după ce a fost acuzată în instanță că ar fi întreținut relații cu: Gigi Becali, Giovanni Becali, Cristi Borcea, Florin Răducioiu: „Nu mai stăm să ne certăm”
Spynews
Imagini spectaculoase pe cerul României. Aurora Boreală a putut fi văzută din mai multe locuri din țară / FOTO
Evz.ro
Un mare artist român a murit în floarea vârstei. Și-a prevestit sfârșitul
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
kanald.ro
Irinel Columbeanu a mers la fosta vilă de la Izvorani, mistuită de flăcări în urmă cu câțiva ani. Reacția emoționantă a fostului milionar în momentul în care a văzut fotografia fiicei sale printre ruine: „M-a cutremurat”
Cancan.ro
Diana Enache s-a despărțit de Ionuț Vântu, la un an după ce au devenit părinți! Prima reacție
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Închisoare 7 ani. E strict interzis când te oprește Poliția în trafic
StirileBZI
Când se dau pensiile pe octombrie 2024: Simona Bucura-Oprescu a făcut anunţul aşteptat de 2,6 milioane de pensionari
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
stirilekanald.ro
Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire
substantial.ro
Victorie categorică pentru România U21 împotriva Muntenegrului
MediaFlux
ALERTĂ de RĂZBOI! AU FOST UCIȘI pe LOC
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Dispare cea mai frumoasă parte a caroseriei automobilelor. Maşinile electrice nu mai au ceva asemănător