Kaufland oferă studenţilor români care învaţă în spaţiul germanofon burse în valoare de 26.000 euro

Kaufland România se implică în formarea tinerei generații prin susținerea educației și a performanței și, pentru al doilea an consecutiv, compania lansează programul burselor de studii, adresat studenților români care învață la universități de prestigiu din spațiul germanofon (Germania, Austria și Elveția).
Filip Stan
29 iun. 2017, 10:11
Kaufland oferă studenţilor români care învaţă în spaţiul germanofon burse în valoare de 26.000 euro

Programul Bursa de studiu privată Kaufland” are ca scop identificarea și susținerea tinerilor pasionaţi de domeniul pe care şi l-au ales pentru studii, cu rezultate şcolare foarte bune şi obiective de carieră bine stabilite, care s-au făcut remarcaţi prin proiecte extracurriculare şi activităţi de voluntariat.

Kaufland România oferă 4 burse de studiu, în valoare de 26.000 Euro (650 Euro/lună, timp de 10 luni), pe parcursul anului universitar 2017-2018, tinerilor studenţi admişi într-o instituţie de învăţământ superior acreditată, din țări precum Germania, Austria sau Elveția, indiferent de profilul de studii ales.

„Suntem bucuroși să lansăm un nou program de burse, prin care ne propunem să-i susținem pe tinerii cu potențial de-a lungul parcursului educațional. Credem că programul „Bursa de studiu privată Kaufland” le va oferi acestor tineri șansa de a-și valorifica întregul lor potențial și de a-și dezvolta o carieră de succes în viitor. În plus, această inițiativă se înscrie în strategia companiei de a încuraja excelența și de a deveni angajatorul preferat pentru tinerii talentați și motivați care doresc să-si construiască o carieră solidă în retail”, declară Estera Anghelescu, Recruiting and Employer Branding Director în cadrul Kaufland România.

Termenul limită până la care tinerii pot aplica este 30 iunie, iar procesul de selecție pentru această ediţie va începe în luna iulie.

Câștigătorii Burselor Kaufland vor fi anunţaţi pe site-ul de carieră al companiei, www.cariere.kaufland.ro, în data de 30 august.

Mai multe detalii despre programul „Bursa de studiu privată Kaufland” şi despre regulamentul de participare sunt disponibile pe www.cariere.kaufland.ro

 Despre Kaufland România

Kaufland România este singura companie din industria națională de retail care obține pentru al doilea an consecutiv titlul de Angajator de Top în România, printr-o certificare internațională acordată de organizația independentă Top Employers Institute din Olanda.

Astfel, compania este prima din industria de retail aflată în top 100 cei mai căutați angajatori din România în rândul tinerilor, potrivit studiul „European Graduate Barometer” realizat de institutul Trendence din Germania.

În același timp, Kaufland ocupă prima poziție în clasamentul companiilor de retail food din „Topul celor mai căutați angajatori”, categoria Business/Commerce. Datele reies dintr-un studiu realizat anual de compania internațională de cercetare Universum Global în Europa în rândul studenților, pentru a stabili care sunt cei mai doriți angajatori la nivel național. În ediția din acest an, la studiu au participat 10.500 de studenți din România.

 

Spynews
Fiica lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru împlinește doi ani. Ce mesaj emoționat i-a transmis mămică micuței: “Suflețel frumos”
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Ce s-a descoperit pe fundul Mării Negre. Are o lungime de circa 60 de kilometri și i-a surprins pe oamenii de știință
Capital.ro
România e în lacrimi. A murit marea campioană olimpică la gimnastică a țării
Playtech.ro
Ultima oră! Celebrul rapper a murit la 34 de ani. Fanii, în DOLIU!
DailyBusiness
Se dau BANI DE LA STAT! Intră pe card cel puţin 1.000 de euro
Adevarul
Orașul din România care „fierbe” după ce o gașcă de golani a snopit în bătaie un olimpic. Șeful Poliției face declarații revoltătoare
Spynews
Cum explică Ionel Ganea scandalul cu vecinul său. Fostul fotbalist s-a ales cu ordin de protecție emis împotriva sa
Spynews
Cum îl așteaptă Iustina Loghin pe Cornel acasă! Fosta concurentă de la Insula Iubirii îl surprinde / VIDEO
Evz.ro
Încă o escrocherie ne poate lăsa cu conturile goale. Metoda ingenioasă a hoților
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede
Cancan.ro
Kate Middleton, operată de urgenţă. Ce I-au descoperit medicii la nivelul capului
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
„Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere
Capital.ro
Cutremur în TV. Demisie de răsunet la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Marea vedetă a spus adio
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025
substantial.ro
Scandal de adulter în Italia: Ministrul Culturii Gennaro Sangiuliano demisionează
MediaFlux
SE DAU BANI pentru activități casnice. Ce reguli trebuie respectate
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...