Kaufland, ofertă de nerefuzat. Cum poţi să iei aproape gratis cel mai consumat produs al verii

Reciclarea pet-urilor şi a dozelor de aluminiu vine la pachet cu o reducere de cel puţin 10% la orice tip de bere din supermarket. Cantitate de deşeuri poate creşte reducerea aplicată.
Filip Stan
22 aug. 2022, 17:45
Kaufland, ofertă de nerefuzat. Cum poţi să iei aproape gratis cel mai consumat produs al verii

Kaufland a publicat o notificare oficiala cu un anunt extrem de interesant pentru clientii din toata Romania, unul care face parte dintr-o masura pe care lantul de hypermarket-uri o aplica in magazinele din intreaga tara, pentru binele romanilor. Mai exact, cei de la Kaufland au decis sa incurajeze reciclarea PET-urilor, dar si a dozelor de aluminiu, iar asta pentru a ii invata pe romani sa fie mult mai responsabili in ceea ce priveste reciclarea.

Kaufland Romania le spune in mod oficial romanilor faptul ca daca aduc 5 PET-uri, sticle, sau doze de aluminiu pentru reciclare in magazinele din toata tara, primim vouchere pentru 10% reducere la berea la sticla vanduta de catre companie. Incurajarea reciclarii prin promovarea consumului de alcool este o miscare interesanta pe care Kaufland o face in Romania, dar si obisnuirea romanilor cu reciclarea trebuie sa inceapa de undeva.

Vouchere alimente 2022: Ce carduri pot fi folosite la Kaufland și Lidl
Kaufland desfasoara de ceva vreme diverse campanii prin care sa sustina reciclarea PET-urilor, a sticlelor, a dozelor de aluminiu, sau a bateriilor, ceea ce romanii nu fac in numar foarte mare, dar ceea ce Comisia Europeana ne tot “impinge” sa facem. Mesajul celor de la Kaufland Romania da de inteles ca toate magazinele din tara fac parte din aceasta campanie, deci la oricare ar trebui sa puteti recicla produse pentru a primi vouchere pentru bere.

„Ţinta de reciclare pe care o avem, de 60-70%, poate fi atinsă doar dacă rezolvăm problema deşeurilor biodegradabile, care reprezintă 60% din deşeurile municipale.

România produce astăzi mai mult deşeu decât grâu, 22 de milioane de tone pe an de deşeuri. Există un potenţial enorm şi acesta trebuie fructificat”, spune Damov, care este şi preşedintele Green Group.

Kaufland Romania nu spune daca exista limitari in ceea ce priveste tipurile de bere pe care le putem cumpara din cadrul magazinelor sale, astfel ca in mod teoretic ar trebui sa putem cumpara orice folosind voucherele pe care ni le da. Nu par sa existe nici obligatia de a avea un Kaufland Card pentru a putea beneficia de aceasta promotie speciala, deci e bine de stiut inclusiv acest lucru daca vreti sa profitati de aceasta oferta speciala pentru reciclare chiar acum.

Cumpărături GRATIS la Kaufland. S-a dat startul la „Vânătoarea Comorilor”. Preţurile a peste 1000 de produse au fost îngheţate
Kaufland are mai multe informatii pe website-ul sau in legatura cu aceasta campanie.

Kaufland România rămâne un sprijin pentru comunitate și continuă investițiile în proiectele sociale. În perioada iunie-august 2022, compania a alocat un buget de peste 2.870.000 euro inițiativelor sociale, de care au beneficiat sute de mii de români.

Vara aceasta, Kaufland a fost prezent la festivalurile de muzică și divertisment de renume din România, în calitate de partener și susținător al colectării selective – Festival du Bonheur, Nostalgia, Rocanotherworld, Neversea, Artmania, Deep Forest, UNTOLD, Comic Con.
Participanții care au ales să recicleze ambalajele folosind infrastructurile puse la dispoziție de retailer, au avut parte de premii și surprize. În total, au fost colectate peste 15 tone de ambalaje.

Turism fără Deșeuri
Pe tot parcursul verii se desfășoară campania națională „Turism fără deșeuri”, prin care organizatorii Asociația Act for Tomorrow și Kaufland România invită turiștii și locuitorii orașelor să se alăture unei călătorii pentru o Românie mai verde și mai curată. Prin această campanie, voluntari din toate colțurile țării curăță deșeurile aruncate în mod iresponsabil în mijlocul naturii pentru a reda farmecul celor mai frumoase zone turistice din România.

Activități pe litoral
Românii care și-au petrecut vacanța pe litoralul Mării Negre, au fost întâmpinați de Kaufland cu activități care vizează atât propria bunăstare, cât și a mediului.

Bucurie în Mișcare, cel mai amplu program de promovare a sportului de masă din România, a marcat aniversarea a 10 ani de activitate, printr-un program distractiv cu jocuri și activități, demonstrații sportive, dansuri și arte marțiale, concursuri pentru gașca de prieteni și pentru întreaga familie, terenuri de badminton, minifotbal, volei și panou de escaladă atât la malul mării, cât și în alte orașe ale țării.

De asemenea, vara aceasta a marcat lansarea unei noi ediții a programului ecologic „Acționăm pentru Ape!”, dezvoltat de Asociația Act for Tomorrow, alături de Kaufland România. 11 picturi murale 3D realizate de elevi cu vopsea purificatoare și infrastructuri de colectare a deșeurilor în formă de animale marine gigant amplasate pe plaja Reyna din Constanța au deschis sezonul estival 2022, cu mai multă grijă față de mediu.

Centre mobile pentru servicii medicale, informare și divertisment
Alături de parteneri, Kaufland a implementat o serie de proiecte, prin care oferă comunităților locale accesul la servicii medicale, educație și activități distractive, pe durata vacanței de vară. Gândite în jurul mobilității, programele s-au desfășurat sub forma unor caravane prin țară, facilitând astfel accesul unui număr crescut de beneficiari, inclusiv din rândul familiilor vulnerabile.

Printre programele de vara aceasta, se numără #CancelCancer, pentru consultații și ecografii mamare gratuite, cabinetul stomatologic mobil al asociației Merci Charity, adresat elevilor din comunele marginalizate din județul Iași sau școala mobilă de nutriție Caravana Akademia Kinderland, ajunsă pentru prima dată în județele din sudul țării.

Alături de Fundația SMURD, Kaufland a finanțat Centrul mobil de instruire, care, până la finalul anului, va instrui cetățenii în vederea evitării incidentelor casnice și gestionării situațiilor de urgență.
De asemenea, Kaufland a susținut și caravana BLOOD NETWORK, unde oamenii au fost încurajați să doneze sânge, fiind recompensați cu vouchere de cumpărături și bilete de acces la festivalurile UNTOLD sau Neversea, precum și caravana cinematografică Cinemobilul, care a invitat locuitorii din 50 de orașe la proiecții cinematografice în aer liber, cu intrare liberă.

Kaufland premiază performanța
Elevii și studenții care au absolvit examenele de bacalaureat, respectiv, au încheiat sesiunea de vară cu media 10, au fost premiați de Kaufland cu vouchere, bilete la festivalurile UNTOLD și Neversea la prețuri speciale și programe de internship în cadrul companiei.

Tabere de vară pentru copiii din România și Ucraina
Prin parteneriatele cu organizațiile nonguvernamentale, Kaufland România se implică activ în educația și formarea copiilor din centre sociale și familii defavorizate, pentru ca aceștia să aibă șansa unui viitor mai bun.

În vara anului 2022, 300 de copii s-au bucurat de experiențe interactive, în cadrul taberelor de vară organizate de voluntarii de la Organizația Salvați Copiii, Arca (Iași), Speranță pentru Copii (Brașov), Asociația Șansa Ta (Dâmbovița), United Way (Timiș), Caritas (București).

Programe de finanțare pentru ONG-uri
În plus, programele de finanțare În Stare de Bine și Start ONG au organizat apeluri dedicate pentru proiecte dezvoltate de asociații, fundații și instituții de învățământ, care să sprijine comunitățile locale din toată țara. În total, peste 90 de ONG-uri au avut șansa unei finanțări pentru derularea de proiecte de resposnabilitate socială cu impact pozitiv în comunitățile din care fac parte.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.450 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 155 de magazine în România.

 

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Noi rute Wizz Air către două destinații adorate de români. Prețul biletelor pornește de la 25 de euro
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Tichetele care se anulează în 30 de zile. Românii care trebuie să se grăbească
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Dentista din Brăila a avut parte de o moarteVIOLENTĂ! Detaliile scoase la iveală de autopsie, biata femeie a...
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Vor plăti mai puțin. Decizie pentru cei care alimentează cu motorină. Ordin la Guvern azi, 18 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Nadia Comăneci marchează 48 de ani de la primul 10 perfect din istoria gimnasticii olimpice
MediaFlux
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'