Kevin Spacey a anunţat public că este homosexual

Kevin Spacey anunțat în mod public că este homosexual, după ce a prezentat scuze duminică seară actorului american Anthony Rapp, care a dezvăluit în presă că starul hollywoodian i-a făcut avansuri sexuale în urmă cu mai mulți ani, în perioada în care el era adolescent, informează DPA, preluată de Agerpres.
Iulian Tudor
30 oct. 2017, 06:50
Kevin Spacey a anunţat public că este homosexual

Kevin Spacey a reacționat în urma dezvăluirilor făcute de Anthony Rapp, dând publicității duminică seară o declarație în care afirmă „cu sinceritate” că nu își amintește acel incident și că are „mult respect și admirație față de Anthony Rapp în calitatea sa de actor”.

„Dar, dacă m-am comportat într-adevăr așa cum a descris el, atunci îi datorez cele mai sincere scuze, pentru ceea ce pare să fi fost un comportament profund nepotrivit, cauzat de consumul prea mare de alcool”, a adăugat Kevin Spacey.

„Așa cum mă cunosc prietenii apropiați, în viața mea am avut relații atât cu bărbați, cât și cu femei. Am iubit și am avut relații romantice cu bărbați pe parcursul vieții mele, iar acum am ales să trăiesc ca un bărbat gay”, a mai spus starul hollywoodian.

În 2000, Kevin Spacey a negat într-un interviu că ar fi homosexual, în urma unui articol publicat de revista Esquire în anul 1997 în care se insinua că starul de cinema ar fi gay.

Kevin Spacey a mai spus în declarația sa de duminică seară că articolul apărut pe site-ul BuzzFeed l-a obligat deja să vorbească „și despre alte lucruri din viața” lui.

„Vreau să tratez acest subiect cu onestitate și în mod deschis, iar acest lucru începe cu examinarea propriului tău comportament”, a adăugat Kevin Spacey în încheierea declarației sale.

Într-un articol publicat pe site-ul BuzzFeed, Anthony Rapp a declarat că actorul Kevin Spacey l-a invitat la o petrecere organizată în apartamentul său în anul 1986 și că la finalul acesteia l-a luat în brațe, l-a pus pe un pat și s-a urcat peste el, făcându-i avansuri sexuale.

„Nici până în ziua de azi nu am putut să mă lămuresc în legătură cu multe aspecte legate de acest lucru. Este pur și simplu ceva extrem de confuz pentru mine”, a mai spus Anthony Rapp pentru BuzzFeed.

Anthony Rapp, care s-a remarcat în filmul „A Beautiful Mind” și, recent, în serialul TV „Star Trek: Discovery”, juca alături de Kevin Spacey într-un spectacol pe Broadway în momentul producerii faptelor. Pe atunci, el avea vârsta de 14 ani, iar Kevin Spacey avea 26 de ani.

„Am decis să îmi fac publică povestea, inspirat de numărul mare de femei și bărbați curajoși care au vorbit public despre astfel de lucruri pentru a aduce lumină și, sper, pentru a contribui la o schimbare”, a scris Anthony Rapp pe Twitter duminică seară.

„Tot ce am vrut să spun despre experiența mea se află în acel articol. În acest moment nu voi face alte comentarii pe această temă”, a adăugat actorul.

Kevin Spacey, născut pe 26 iulie 1959, unul dintre cei mai talentați actori ai generației sale, s-a remarcat în teatru, film și televiziune. De-a lungul anilor, starul american a câștigat numeroase trofee prestigioase, inclusiv două premii Oscar — în 1996 pentru rolul secundar din filmul „The Usual Suspects” și în 2000 pentru rolul principal din „American Beauty”.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Leguma care s-a scumpit enorm în ultimele zile. Se vinde cu un preț uriaș în piețe, deși e produsă în cantități industriale în România și la producători costă doar 1,5 lei un singur kilogram
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Curiosity descoperă sulf pur pe Marte într-un canal străvechi, uimitând cercetătorii
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!