Klaus Iohannis ar trebui să convoace CSAT pentru situaţia tensionată de la Marea Neagră. Avertismentul lui Mihai Fifor, fost ministru al Apărării: „Suntem doar la o aruncătură de băţ de butoiul cu pulbere”

Mihai Fifor, fost ministru al Apărării (PSD), îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să convoace Consiliului Suprem de Apărare al Ţării (CSAT) pentru a lua o decizie în ceea ce priveşte situaţia tensionată din zona Mării Negre.
Razvan Mihalascu
21 apr. 2021, 15:15
Klaus Iohannis ar trebui să convoace CSAT pentru situaţia tensionată de la Marea Neagră. Avertismentul lui Mihai Fifor, fost ministru al Apărării:

Mihai Fifor susţine că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să convoace CSAT pentru situaţia tensionată de la Marea Neagră. Fostul ministru al Apărării a precizat că trebuie să fie foarte atentă cum abordează situaţia din bazinul Mării Negre, din punct de vedere diplomatic şi nu numai.

„Suntem doar la o aruncătură de băţ de butoiul cu pulbere ar regiunii. Marii lideri ai lumii se arată îngrijoraţi de ce se întâmplă acolo. Şi analizează deja paşii următori. Conducătorii noştri, ca de obicei, au alte priorităţi”, a precizat Mihai Fifor, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Deputatul PSD a subliniat că este foarte important să fie monitorizată cu atenţie situaţia din zona Mării Negre, în contextul intensificării tensiunilor dintre Rusia şi Ucraina.

„Spaţiul aerian din nordul Mării Negre a fost închis, din ordinul lui Vladimir Putin… nu mai zboară nimic în zonă pentru că Rusia face exerciţii militare. Peste 100 de mii de soldaţi ruşi au fost desfăşuraţi la graniţa cu Ucraina. Preşedintele SUA caracterizează situaţia drept una tensionată. Liderii Uniunii Europene sunt de aceeaşi părere. În tot acest timp, Coaliţia Pierzătorilor se joacă de-a guvernarea şi se ceartă pe împărţirea funcţiilor. Iar preşedintele nostru doarme în papuci”, a mai menţionat Fifor.

Din acest motiv, Mihai Fifor cere convocarea CSAT pentru discuţii şi decizii în legătură cu situaţia de la Marea Neagră.

Citeşte şi: Rusia a interzis zborurile peste Marea Neagră şi Crimeea: „Această zonă a fost declarată periculoasă pentru zborurile avioanelor”

Klaus Iohannis ar trebui să convoace CSAT pentru situaţia tensionată de la Marea Neagră. Solicitarea fostului ministru Mihai Fifor

„Cer presedintelui Romaniei convocarea CSAT pentru discutii si decizii legate de situatia tensionata din zona Marii Negre.
Romania trebuie sa fie foarte atenta cum abordeaza situatia din bazinul Marii Negre, din punct de vedere diplomatic si nu numai. Suntem doar la o aruncatura de bat de butoiul cu pulbere ar regiunii.
Marii lideri ai lumii se arata ingrijorati de ce se intampla acolo. Si analizeaza deja pasii urmatori.
Conducatorii nostri, ca de obicei, au alte prioritati.
Cand ne-a lovit pandemia, erau preocupati de alegeri anticipate. Acum, fac sedinte de terapie in grup, pentru ca nu sunt in stare sa isi imparta ciolanul. Ignora cu brio atat situatia din tara, cat si problemele din vecini.
Cred ca este foarte important sa monitorizam cu atentie situatia, in contextul cresterii tensiunilor dintre Rusia si Ucraina.
Spatiul aerian din nordul Marii Negre a fost inchis, din ordinul lui Vladimir Putin.. nu mai zboara nimic in zona pentru ca Rusia face manevre militare fara precedent. Peste 100 de mii de soldati rusi au fost desfasurati la granita cu Ucraina.
Presedintele SUA caracterizeaza situatia drept una tensioanata. Liderii Uniunii Europene sunt de aceeasi parere.

In tot acest timp, Coalitia Pierzatorilor se joaca de-a guvernarea si se cearta pe impartirea functiilor. Iar presedintele nostru doarme in papuci.
‼️ Trezirea, oameni buni!! Guvernarea unei tari nu e o joaca!!!
Macar cereti o revista a presei, sa vedeti in ce lume traiti. Sa aflati si voi ce se intampla in afara salii in care va luati de gat pentru ciolan!!!”, a scris Mihai Fifor.

Citeşte şi: Rusia provoacă SUA. Manevre militare în Marea Neagră, înainte de sosirea navelor de război americane, 25.000 de soldaţi ruşi au fost trimişi în Crimeea
 

Spynews
Mireasa - Capriciile iubirii. Situația Ramonei, motiv de discuție în casa băieților. A recunoscut că are un copil. Ce părere are Ionuț despre ea
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Câți bani ia David Popovici de la COSR pentru cele două medalii olimpice de la Paris! Update
Capital.ro
Se pună limită la plăți. Românii cu restricție la plata cu bani CASH: Risc ridicat
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
Veste minunată pentru români! SCAD ratele la creditele bancare
Adevarul
Forțele speciale ucrainene au lovit o bază rusească din Siria după întrevederea între Putin și Assad VIDEO
Spynews
Sărbătoare mare în familia unui fost cuplu de la Insula Iubirii! Fetița lor, Emma a împlinit doi ani
Spynews
Arestări masive într-o grupare acuzată de legături cu frații Tate! Cum au ajuns mafioții italieni să invadeze țara noastră cu camioane pline de droguri
Evz.ro
Insecte prăjite în restaurantele de lux. Arată înfricoșător, dar clienții sunt înnebuniți după meniu
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Acest englez a comandat 4 mici la Terasa Obor din București. Cum a reacționat când a mușcat pentru prima dată dintr-unul și ce a făcut cu cele două scobitori primite
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Alertă pe Otopeni! Motivul pentru care un avion cu 153 de pasageri la bord a declarat urgență la doar câteva minute după decolare
Capital.ro
Zelenski pune capăt războiului. A făcut anunțul de pace către Rusia
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Sportivii români în competiție la Jocurile Olimpice de la Paris pe 1 august
MediaFlux
CUTREMUR în SUA în ALEGERILE PREZIDENȚIALE! DONALD TRUMP joacă TARE!
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?