Klaus Iohannis are un mini-teren de golf şi la reședința oficială de la Vila Lac 3

Președintele Klaus Iohannis face o noua aroganță! Șeful statului are un mini-teren de golf cu trei găuri și la reședința oficială de la Vila Lac 3 din cartierul Primăverii, nu doar la reședința de vară de la Neptun. Administrația prezidențială nu a răspuns daca RA-APPS a amenajat mini-terenul de golf la solicitarea președintelui și în ce an s-a întâmplat acest lucru.
Filip Stan
11 oct. 2024, 10:01
Klaus Iohannis are un mini-teren de golf şi la reședința oficială de la Vila Lac 3

Președintele Klaus Iohannis dispune de un mini-teren de golf cu trei găuri și la reședința oficială de la Vila Lac 3 din cartierul Primăverii, nu doar la reședința de vară de la Neptun, după cum rezultă din imaginile surprinse din satelit de G4Media.ro și confirmate de surse oficiale. Din imagini rezultă clar cel puțin o gaură amenajată, însă sursele G4Media.ro au confirmat că este vorba, la fel ca la Neptun, de trei.

Terenul cu trei găuri a fost făcut la reședința oficială a președintelui, similar cu cel de la vila din Neptun. Din imagini rezultă clar cel puțin o gaură amenajată, însă sursele G4Media.ro au confirmat că este vorba, la fel ca la Neptun, de trei.

Administrația prezidențială nu a răspuns până la ora publicării articolului la întrebarea dacă dacă Regia Protocolului de Stat (RA-APPS) a amenajat mini-terenul de golf la solicitarea președintelui Klaus Iohannis și în ce an s-a întâmplat acest lucru.

Guvernul a decis în iunie 2015 ca după mutarea la Vila Lac 3 a președintelui Iohannis, Vila Lac 2 să își piardă regimul de reședință prezidențială, urmând să fie folosită de RA-APPS pentru diferite activități de protocol. Cele două clădiri sunt învecinate pe o peninsulă, despărțite doar de un mic părculeț și înconjurate de vegetație. Potrivit surselor G4Media.ro, chiar dacă nu mai are statut de reședință oficială, Klaus Iohannis folosește uneori și Vila Lac 2.

După terminarea mandatului, președintele Klaus Iohannis ar urma să se mute într-o vilă pe Bulevardul Aviatorilor 86, în care Regia Protocolului de Stat a decis să investească în renovări și reamenajări 9 milioane de euro.

Klaus Iohannis are teren de golf şi la Neptun

Președintele Klaus Iohannis are un mini-teren de golf și la reședința de vară de la Neptun. Conform imaginilor surprinse de G4Media, trei găuri de golf sunt amenajate în jurul lacului din fața Vilei Nufărul, construită în perioada comunistă pentru soții Ceaușescu și folosită după Revoluție de președinții României.

Golful nu e chiar pentru oricine. Cât costă să te apuci în România de sportul preferat al lui Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a fost văzut în repetate rânduri la terenul de golf de la Pianu de Jos, una dintre locațiile sale de relaxare preferate.

”Golful se poate practica la orice vârstă”, a transmis președintele Klaus Iohannis pe data de 18 septembrie 2021, din județul Alba, unde a participat la un eveniment organizat de compania Dacia Renault, la terenul de golf de la Pianu de Sus.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, pe data de 8 septembrie 2015, că a cerut ca vila să fie reparată şi zugrăvită, însă nu a avut „cereri extravagante”.

„Nu am avut şi nu am cerinţe extravagante, dar, da, am cerut să fie zugrăvită casa, am cerut să fie reparată şi zugrăvită faţada. Da, SPP a cerut să se zugrăvească şi să se consolideze o parte care joacă un fel de rol de adăpost. Da, este adevărat că specialiştii au cerut o consolidare a clădirii. M-au informat la sfârşit că asta se face”, a spus preşedintele, citat de Mediafax. „Cereri extravagante nu obişnuiesc să am”, a adăugat Iohannis.

Cele trei vile, Vila Lac 1, Vila Lac 2 și Vila Lac 3 au fost construite în 1962, la comanda liderului de atunci al republicii, Gheorghe Gheorghiu-Dej.

Vila Lac 3 are o suprafaţă de 1.045 mp, are un garaj cu o suprafaţă de 107 mp, un teren de tenis ce măsoară peste 680 mp, un ponton de peste 128 mp. „Vila 2” şi „Vila 3”

Președintele României, Klaus Iohannis se poate bucura acum de un miniteren de golf chiar la vila de protocol din Neptun. Reședința construită în perioada comunistă pentru soții Ceaușescu are inclusiv două piscine, dar și un jacuzzi.

Rareș Bogdan, despre cum a apărut terenul de golf de la vila folosită de Klaus Iohannis: Cineva a tuns iarba, iar trei coropișnițe au făcut trei găuri

Klaus Iohannis, iubitor cunoscut de golf, a decis să-l practice și la Vila Nufărul, acolo unde au fost surprinse trei astfel de găuri în jurul lacului.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 3 octombrie, întrebat despre o comisie de anchetă în Parlament privind terenul de golf de la vila de protocol a preşedintelui Klaus Iohannis, că, în acest caz, discuția se duce deja într-o zonă de infracţiune, lucru care nu îi place.

Premierul a fost întrebat despre posibilitatea să fie înfiinţată o comisie de anchetă în Parlament în care şeful RAPPS să dea explicaţii cu privire la cum au fost cheltuiţi banii, în contextul terenului de golf de la vila de protocol din Neptun a preşedintelui Klaus Iohannis.

DailyBusiness
Parlamentul României aprobă legea! Se majorează pensiile pentru 200.000 de români!
Spynews
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Bzi.ro
Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai, după despărțirea de Alexia Eram: ”Mă mut aici!”
Fanatik.ro
Animalul rar, surprins alături de puiul lui în pădurile României. Oamenii îl consideră drăgălaș, dar e al treilea cel mai mare prădător din Europa după urs și lup
Capital.ro
Amendă de 3.300 de lei. Este obligatoriu să le ai montate pe mașină. Legea e lege!
Playtech.ro
ȘOC! Cum arăta Toni Iuruc în tinerețe. Imagine nemaivăzută cu fostul soț al Simonei Halep
DailyBusiness
Vești bune pentru români! S-a decis ce taxe se plătesc în 2025!
Adevarul
Povestea rețelei de autostrăzi din România. Planurile fanteziste din anii '90 și cei 113 kilometri realizați de regimul Ceaușescu
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Steliano Filip a devenit tată pentru a doua oară! Soția fotbalistului a adus pe lume o fetiță / FOTO
Spynews
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Evz.ro
Adela Popescu își face casă cu gândul la nurori. „Nu am nicio șansă”
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
kanald.ro
Cutremur în această dimineață în România! Ce magnitudine a avut și în ce orașe a fost resimțit
Cancan.ro
Fosta soție a lui Reghe ar fi intrat peste Dan Alexa și iubita lui, în cameră! Ce i-a putut face ei! Dezvăluiri HALUCINANTE despre ruptura dintre cei doi foști soți
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Limită la numerar. Interzis la orice bancomat din România. Regulă dacă scoți cash de la ATM
StirileBZI
Când se dau pensiile pe octombrie 2024: Simona Bucura-Oprescu a făcut anunţul aşteptat de 2,6 milioane de pensionari
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
stirilekanald.ro
Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire
substantial.ro
Marcel Ciolacu: România nu va pierde niciun euro din PNRR
MediaFlux
ALERTĂ de RĂZBOI! AU FOST UCIȘI pe LOC
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Primul magazin din Bucureşti de tip ATAC Hiper Discount, cu cele mai mici preţuri din reţeaua Auchan, va fi deschis în primul trimestru din 2025