La doar patru ani, fiica lui Codin Maticiuc a jucat deja într-un lungmetraj. Smaranda îi calcă pe urme tatălui ei: „E nebunie cu noi”

Fiica lui Codin Maticiuc are patru ani și joacă deja în primul ei lungmetraj. Actorul este foarte mândru de Smaranda, care pare că îi calcă pe urme.
Alina Costache
26 aug. 2023, 13:20
La doar patru ani, fiica lui Codin Maticiuc a jucat deja într-un lungmetraj. Smaranda îi calcă pe urme tatălui ei: „E nebunie cu noi”
Smaranda, fiica lui Codin Maticiuc, îi calcă pe urme tatălui ei

Codin Maticiuc este tare mândru de fiica lui, Smaranda! La doar 4 ani, copila a jucat deja în primul ei lungmetraj. Actorul mărturisește nu se aștepta ca fetița să se descurce atât de bine. Aflat la cel de-al treilea sezon din serialul Clanu, Codin spune că are multe surprize pentru telespectatori.

„Lumea trebuie să înțeleagă că în ”Clanul” este vorba despre Pelicanu și Iulică. Tot timpul a fost. Dar nu au știut ei, o ardeau cu Tătuțu, cu gaborii. Nu. ”Clanul” este despre Pelicanu și Iulică, noi suntem adevăratul Clanul. Iulică este adjunctul, normal. Bine este un clan de doi nu e mare lucru. Dar, atenție, eu din când în când îi mai zic că am putea să ne numim și Peliclanulică”, a povestit actorul pentru ego.ro.

Citește și: Codin Maticiuc, detalii din culisele serialului Clanul. Actorul a trecut prin clipe de groază în timpul filmărilor: „Am avut peripeții multe”

Codin Maticiuc este extrem de bucuros că face parte din acest proiect.

„Îmi place foarte mult. Este un produs foarte mișto și mă bucur foarte mult de el. Am văzut și acest nou trailer la ”Groapa” și mi se pare foarte interesant ce fac băieții și acolo. Îmi place că se face ficțiune și Pro Tv-ul face foarte multe filme de ficțiune. Sunt și altele pe care le filmează cumva acum și pe care o să intre la grila cealaltă, din primăvară. E tare că se face asta în România”, a mai spus Codin.

Citește și: Codin Maticiuc nu s-a putut abține și a spus totul. Actorul face declarații fără perdea: „Aș mai pune vreo doi centimentri”

Actorul și-a luat fiica pe platourile de filmare pentru a-i arăta ce înseamnă această meserie, iar Smaranda a fost foarte receptivă.

„I-am pus mici scene cu mine și fragmente din ”Miami Bici”, din Clanul. Adică am luat-o așa ca să-i mai explic. Dar a fost pe set la ”Clanul” de două ori până acum. În zilele în care am fost un pic mai liber, în care am mai puține vorbe, a venit cu mine.

A venit cu soția și eu i-am arătat pe acolo, i-am prezentat echipa, la machiaj, la rulote, să vadă, să înțeleagă. Anul acesta a jucat și ea în primul ei film. Gașca Zurli face un film și a fost în filmul lor. Totul e fost perfect. Ea e perfectă. Deci a jucat și ea în primul ei film. Fratele ei joacă în ”Miami Bici 1” și 2 acum, așa că și ea joacă în Gașca Zurli, așa că e nebunie cu noi”, a mai spus Codin Maticiuc.

Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Permisul auto nu mai rămâne suspendat. Lege nouă în România: S-a validat dreptul de a conduce
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Primele declarații ale Oanei Roman după ce i-a deschis proces penal lui Marius Elisei!
Spynews
Cine este Loredana Martin, ispita de la Insula iubirii. Tânăra a interacționat cu multe vedete internaționale | FOTO
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică pentru București și Bacău
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'